דיי כבר.

דיי כבר.../images/Emo14.gif

כשבאתי אל הדיאטנית בפעם הראשונה זה היה "סוג של אנורקסיה" ועכשיו, עכשיו אני "לא ספציפית". ולמרות שזה לטובה, כי התקדמתי ולמרות שאני רוצה להבריא לגמרי כאב לי לשמוע את זה. כי לפחות חשבתי שאני משהו מוגדר. ומי אני עכשיו? לא כאן ולא כאן משחקת עם המחלה תופסת אני בורחת והיא מאחורי. חושבת שניצחתי ורואה אותה צוחקת. היא עוד כאן. כתמים של מחלה. ואני רוצה את המוחלט. לא אוהבת להתבלבל ככה. נכנסים לי אנשים חדשים לחיים וכייף לי איתם אבל אני מרגישה כל כך שקרנית ומזוייפת. רגע איתם צוחקת מאיזה שטות ורגע עם עצמי הולכת לאיבוד מחזיקה בכל הכוח לא לפגוע בעצמי כי הכאב הפיזי לא ירפא את הכאב הנפשי. וברגע שזה מתערבב רגע ברגע מרגישה פתאום כל כך חשופה. הם רואים את הסדקים? רוצה ש ק ט. "פחות מהלב שכואב משאיר סימנים על המצח רצון חזק לחבק לנשק ולברוח תלתלים תלתלים וכמה זה טוב שאוספים ורואים על המצח בעיניים האלה יש משהו נשבר מבפנים תחרות מכשולים וכמה זה טוב לאהוב את ההיפך מתקרבים, מחזיקים חברים שיתנו את הקצב ואיפה הפסקתי לחשוב ונתתי לרגש לברוח כי ככה חשבתי זה טוב שללטף זה מקצוע כל היום אני בתוך חלום שני ליטר גשם ובא לי איך בא לי פתאום שהקיץ יבוא ויחד איתו יבוא האושר הזה שאני כל כך מחכה פתאום זה קורה בערב אחד נפתחת הדלת מתקרבים אנשים חדשים וקדימה ללכת ואיפה הפסקתי לשמור נתתי לרגש לברוח וככה חשבתי קרוב שזה ההיפך מכוח כל היום אני בתוך חלום שני ליטר גשם ובא לי איך בא לי פתאום שהקיץ יבוא ויחד איתו יבוא האושר הזה שאני כל כך מחכה "

ציטוטים מעברי? תמיד טוב.

הגדרות זה דבר מצחיק, אבל אנחנו לא באמת צריכים אותן. (אפשר להשתמש לטובתנו, אבל חבל אם זה רק עושה לנו רע) ונראה לי, שאצל כל אדם חי קיים הפחד הזה, שיראו מי הוא באמת מאחורי המסיכות ולא ירצו אותו יותר.

כן... והשיר הזה בכלל,

דיי נכנס לי ללב. מסכימה איתך. במיוחד כאן, ההגדרה כל כך לא חשובה. ואני לא רוצה ליפול לשם שוב. לא נותנת לעצמי. וגם לגבי המסכות, כן... לכולנו יש כאלה... לא מעט. זה דיי עצוב כשחושבים על זה.

א ש לי

New member
מי כתב את השיר?

ואווו למילים. אם הם שלך או שאת רק מתחברת אליהם, יש לי מה לאמר. כאבתי דברים נוראים אבל הם היו שלי ומי שאהב אותי לא הפסיק בגלל הפגמים שבי לא ניזקקתי למסכות רק לליטוף ולאהבה. "נפלתי שבע פעמים וקמתי שמונה פעמים" את השורה האחרונה (הציטוט) אני בהחלט שולחת לך באהבה. הכול עיניין של רצון ואמונה אם את מאמינה בעצמך, את בדרך לשם בדרך לניצחון עוד קצת עוד אוויר אנחנו פה איתך.

ציטוט מדהים. של מי הוא?

תודה על הכוח שנתת לי עכשיו
כל כך זקוקה לזה עכשיו... והציטוט ששמתי הוא השיר כשהקיץ יבוא של עברי לידר.

א ש לי

New member
../images/Emo5.gifאופס...לא יודעת../images/Emo13.gif

שיננתי בתקופה הקשה הרבה ציטוטים לא למדתי של מיהם אבל עזרו להחזיק את עצמי ולהתקדם. קחי עוד אחד אהוב עליי
"ניצחונות קטנים מובילים לנצחונות גדולים" אז..יאללה להמשיך לעבוד ולהילחם זה יהיה שווה את זה.

ZAHAV2006

New member
סליחה מראש,אבל...

רק ככה אני מצליחה לכתוב בפורום.אין לי מושג מה הבעיה של המחשב שלי בעבודה? בכל אופן...קודם כל בוקר טוב לכל האנשים המקסימים פה בפורום! רציתי לשתף אתכם במשהו שמעיק לי על הנשמה... יש לי בעיה עם חמותי-אני בזמן האחרון(ובעצם תמיד היה לי קשה איתה-כי יש לה אופי קשה)מרגישה שאני ממש לא מסמפטת אותה(וזה כואב לי להגיד,כי זו אימו של בעלי)-יש לציין כי בעלי ואני חיים אצליהם בבית,בחדר קטנטן,ובדירה קטנטנה כ-3 שנים(בשל מצב כלכלי)ואני הגעתי למצב(גם בעלי ,אבל אני יותר)שהגיעו מיים עד נפש!ממש נמאס לי שאנחנו חיים שם יחד איתם(והם לא הורים קלים,הם גם מתערבים פה ושם ונכנסים לורידים...ועושים עניין מזבוב)ואין לנו פרטיות של זוג!ואנחנו רוצים כבר להתקדם הלאה ולהביא ילד משלנו...אבל בגלל הכסף המעצבן הזה,יש לנו עדיין קושי לצאת לשכירות (למרות שאנחנו הצבנו לעצמנו מטרה-לצאת משם במרץ 2007)אבל לא קל לנו לחסוך כסף בכלל...ואני לא רואה את האור בקצה המנהרה,וזה מדכא אותי לאללה!כי גם להישאר שם זה ממש בלתי נסבל!וכמו שכתבתי בהודעות קודמות...חמותי עברה ניתוח להסרת גוש בכיליה,בשבוע שעבר...ומאז שהיא חזרה הביתה,אני מרגישה מתוחה מאוד!בהתחלה היה בסדר,דאגתי לה,ושאלתי אותה אם היא צריכה משהו,ואני גם דואגת לתחזוקת הבית כרגע...אבל נמאס לי לשמוע אותה מתאוננת כל הזמן(התמסכנות כזו...)למרות שאני מבינה שיש כאבים,אבל כבר הרבה פחות,ונראה לי שהיא עושה את זה בשביל לקבל תשומת לב,וזה מגעיל אותי!למה כולם צריכים לסבול? בארבע בבוקר אני מתעוררת משינה עמוקה,כי היא מדברת עם בעלה(לא הצליחה לישון)בקול גבוה...אני שואלת אתכם:אי אפשר להתחשב באנשים שישנים בבית-רק בגלל שאתה לא מצליח לישון???גם בשבתות זה אותו חרא-הם קמים מוקדם מאיתנו ועושים כזה רעש לפעמים,שאני פשוט משתגעת!כל השבוע אתה רץ ועובד ואז מגיע סוף שבוע ורוצה שקט נפשי,אבל לא נותנים לך!זה יכול לחרפן בן אדם!כמו כן,לא ציינתי שהיא אדם עם הרבה מצבי רוח,ועושה המון פרצופים 9 באב...ונמאס לי לקבל ממנה אנרגיות שליליות כל הזמן(אני מאוד רגישה לפרצופים)רק בגלל שרע לה כל החיים!די!לכולם יש את החרא שלהם,זה לא אומר שאנחנו מורחים אותו על האחרים כל הזמן!(סליחה על הבוטות)והיא גם אישה קרה כזו,ואני מאוד אוהבת (וזקוקה)אנשים חמימים-למשל חברה הכי טובה שלי,יש לה חבר והם רוצים להתחתן...ויש לו אמא כזו מקסימה...היא כל הזמן מספרת לי,כמה היא חמה ואנושית איתה,וזה צובט לי במקום מסויים,כי גם אני רוצה חמה כזו שתיהיה חמהכי גם לי קשה עם החיים שלי,וגם אני סוחבת איתי דברים לא קלים,אבל עדיין משתדלת לצחוק ולחייך לעולםבלי לעשות פרצוף חמוץ לאנשים בגלל שלא קל לי בחיים!בקיצור,כל ההתנהגות שלה,וכל המצב שאנחנו שם כל כך הרבה זמן הביא אותי להרגיש חוסר אהבה אליה!ורע לי בנשמה...אני כל כך רוצה לעוף משם,יחד עם בעלי,ואנחנו כבולים וזה מתסכל אותי נורא!!!אני כל הזמן חושבת מה אפשר לעשות כדי לצאת משם,אבל זה כאילו קשה השגה! אם למישהו מכם יש הצעה טובה בשבילי,,מה אפשר לעשות במצב כזה...אשמח לשמוע-ממש קשה לי עם המצב ואני רוצה לברוח לאיזה מקום שקט ורחוק! אבל המציאות שונה לצערי!

שאלה

האם מבחינת הכסף ששניכם מרוויחים, אתם יכולים לחסוך (ופשוט לא מצליחים לשלוט בעצמכם לחסוך)? אני לא יודעת במה אתם עובדים, אבל האם בדקתם אפשרות לעבוד בעבודות מכניסות יותר? נשמע שזה גם עניין של היכולת לחסוך וללמוד לעבוד נכון עם אנרגייה של כסף וגם אולי לעבוד בעבודות אחרות. מה דעתך?

מה שבטוח,הוא שלשנינו קשה לנהל נכון

את הכסף שלנו,וזה לא טוב בכלל! אנחנו צריכים הכוונה מקצועית בנושא.

אני עובדת כרגע במקום שלא ממש ייעודי

אבל הוא מכניס לי כסף. לשאלתך-אני הייתי רוצה להיות במשהו עצמאי בלי בוסים על הראש-כי יש לי אופי כזה אינדיבידואלי,או שתהיה עבודה גמישה כזו...כמו כן,אני מוכשרת בתחום היצירתי-אני עושה תמונות קולאז',ובכלל אנימאוד אוהבת עיצוב.

הי יקירה ../images/Emo24.gif

מה צריך לקרות בשביל שתממשי את הכישרון האמנותי המיוחד שלך, ותמכרי דברים שיצרת?

א ש לי

New member
לא מקנאה בך, בכם.

ואני בטוחה שהמצב קשה ובלתי ניסבל רק לקרוא את זה, עשה לי רע בהחלט לא מקנאה בכם ומאחלת לכם רק טוב דיברת על חוסר הפרטיות שלכם אבל מצד שני איך את יכולה לבקש פרטיות שמאידך אתם אלו שלקחתם מהם את הפרטיות שלהם יש הורים שלא היו מוכנים לעזור אז יש פה בכל זאת מקום להודות אי אפשר לקחת אנשים מבוגרים ולחנך אותם ולשנות אותם ועוד בבתייהם אני נוטה להאמין שאולי רק פחדים משאירים אותכם שם הבת שלי וחבר שלה לא מרוויחים הרבה ובכל זאת חיים להם בדירה קטנה לבד ולא כנטל על אחרים חושבת שאתם גם כן מסוגלים. מכל הלב מאחלת בהצלחה.

אני לא מתפלאה שזה עשה לך רע,כי זה

באמת מצב רע מאוד!אני נעשיתי חולה מזה כבר,והנשמה שלי ממש צועקת הצילו לשמיים...שיעזור לנו לצאת מפה!כי אני לא יודעת איך לגרום לעוד כסף.את צודקת שזו גם הקרבה מצידם,וקשה לשנות אותם בהחלט,אבל אנחנו זוג צעיר ומתחיל את חיינו,הם כבר עשו את שלהם...וזה סיוט להיות ככה בחדר קטנטן,יחד עם הורים באותה דירה(ולא תגידי דירה גדולה,ממש קטנה!)אני חושבת שאנחנו חייבים להתחיל לחשוב גם על דירה קטנה אבל שתהיה שלנו!!!תודה לךוהמשך ערב נעים

למעלה