דיי חדש, וכלמיני...

דיי חדש, וכלמיני...

היי, אנשים. בכל מקרה, החלטתי להצטרף לפורום. הידד לי. :) אני בן 17 מהמרכז ואני דו. בכל מקרה, לפני בערך שבוע, אחד מהחברים שלי ניג'ס לי באיי.סי.קיו. שאני אגיד לו מה מציק לי, כי כבר מלא זמן רציתי לספר לו מה עובר עליי. אז לאחר הרבה מאוד שכנועים מצדו, סיפרתי לו שאני דו. הוא קיבל את זה ממש יפה והיה ממש נחמד. אבל רגע! זה לא הכל! :) אותו אחד שסיפרתי לו - הייתי דיי מאוהב בו כבר שנה וחצי. וזאת אחת הסיבות שסיפרתי לו את מה שסיפרתי לו. הוא לא הגיב על זה בדרך מסויימת, אז לא הייתה לי ברירה והייתי צריך לספר לו איך אני מרגיש, כדי להוציא את זה מהמערכת שלי אחת ולתמיד. זאת הייתה משימה הרבה יותר קשה, כי הרגשתי כאילו אני גורם לאיש פאדיחה לא קטנה! בכל מקרה, אתמול, שוב לאחר שכנועים רבים מצדו, סיפרתי לו גם את זה. הוא אמר שהוא מצטער אבל הוא "לא כזה". באופן מסויים שמחתי, כי ידעתי שאין לי סיכוי איתו, אבל מצד שני - אני מרגיש ממש אבוד עכשיו. אני לא מבין איך אני אמור לעבור הלאה. מה אני אמור לעשות עם הרגשות הדפוקים האלה?! בזה שהוא אמר לי שהוא לא הומו או דו, אני מרגיש כאילו המטרה שלי בחיים נעלמה. בעע.... אין לי מושג מה לעשות עכשיו, אבל הדיכאון המעצבן הזה לא עוזב אותי, ואני רוצה שהוא יעבור, כדי שאני אוכל להמשיך עם החיים שלי ולצאת מכל הסיפור הזה. אז בכל מקרה........... זה הסיפור שלי. אני מקווה להיות פעיל בפורום ושאר הירקות. :) יאללה ביי!

jettleck

New member
מבינה אותך לגמרי

אין לי מה להגיד, תשכח ממנו לפחות תידע שניסית יהיו עוד אם לא הית מספר לו הית מרגיש יותר חרא אתם עכשיו עדין חברים? או שהוא נבהל והתרחקתם קצת?

אממ..

רק אתמול מאוחר בלילה סיפרתי לו (כאילו היום), כך שלא ממש הספקתי לראות אם הוא נבהל והכל, אבל מהתגובה שלו מאתמול, הוא ממש לא נבהל. הוא רק טיפה נכנס ללחץ, שזה לגמרי מובן, אבל חוץ מזה - אין לו בעיה איתי ואנחנו עדיין חברים טובים. והתגובה הזאת שלו רק מוסיפה לבעיה, כי זה גורם לי לאהוב את המניאק הזה עוד יותר.

jettleck

New member
../images/Emo26.gif

מה נסגר עם זה למה זה לא שלח? כתבתי, שתנסה להמשיך בחיים תשתדל לא לחשוב עליו יותר מידי זה הדרך הכי טובה לשכוח גם לי יש סיפור דומה לשלך אה וברוכה הבאה שככתי כמעט:)

../images/Emo9.gif

כן. אין מה לעשות חוץ מלנסות איכשהו להתגבר עליו, למרות שאני לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב. תודה על התמיכה וקבלת הפנים הנחמדה... :)

SmartToyBoy

New member
כמוך כמוני...

בוקר אור לכולם! אין לך מושג כמה אני מבין אותך... התחושות האלה - זה יכול לשגע לפעמים. גם לי היתה התחושה הזו פעם, כשהייתי מאוהב ממש הרבה זמן, עד מעל הראש, בחבר טוב שלי... אבל - לאט לאט, במיוחד כשיודעים שהוא לא בקטע, זה מתפוגג... יש הרבה דגים בים <שיעול> כמוני למשל <שיעול>
בקיצור - תו חיוך
ושיהיה לך יום מצויין!!!!

שלום לך.. וברוך הבא

נראה לי שרוב ההומואים עוברים את השלב של ההתאהבות בחבר טוב שלהם(כן גם אני קורבן) פשוט צריך לדעת להתמודד עם זה... למרות שזה קשה צריך להמשיך ובכלל קבל ח"ח על זה שהיה לך את האומץ(מה שלי אין עד היום) להודות בפניו ו...jettleck החתימה שלך כל כך נכונה

SarcaSeriouS

New member
איזה סוג של נבואה או משהו...../images/Emo5.gif

נסעתי היום לחולון ובדרך ראיתי איזה חמישה דוכנים של סברסים. כאילו הסברס ליווה אותי כל הדרך. כנראה זה רימז על הצטרפותך לפורום...או שלא. וזה הסיפור שלי! אהלן, קקטוס, ממצב? צא מהדיכאון. ברוך הבא. ממש גן חיות פה..............
ד"ש~~~~~~~~~~~~

חחח....

טווווווווב.... אין לי מושג מה זה סברס, אבל נעזוב את זה עכשיו.
קקטוסים שולטים.
בכל מקרה, תודה רבה על קבלת הפנים, ויום אחד אני אצא מהדיכאון!!

James Hammerton

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

גם אני הייתי במצב שלך פעם, וזה תסכל אותי ודיכא אותי מאד. אבל באיזשהו שלב (אחרי שנפתחתי לעולם - שזה הצעד שאתה עשית) התחלתי להכיר אנשים (ידידים וגם בני זוג), ולאט לאט ההרגשה הזאת עברה. הבנתי שאין טעם לחשוב על זה, כי זה דבר שלעולם לא יתממש. אני יודע שאתה מרגיש עכשיו רע ואבוד, אבל אני מבטיח לך שעכשיו אחרי שעשית את הצעד הזה אתה בדרך הנכונה... מקווה שתמצא קשר שיתאים לך עם אדם שירגיש כמוך

למעלה