קקטוס שכזה
New member
דיי חדש, וכלמיני...
היי, אנשים. בכל מקרה, החלטתי להצטרף לפורום. הידד לי.
אני בן 17 מהמרכז ואני דו. בכל מקרה, לפני בערך שבוע, אחד מהחברים שלי ניג'ס לי באיי.סי.קיו. שאני אגיד לו מה מציק לי, כי כבר מלא זמן רציתי לספר לו מה עובר עליי. אז לאחר הרבה מאוד שכנועים מצדו, סיפרתי לו שאני דו. הוא קיבל את זה ממש יפה והיה ממש נחמד. אבל רגע! זה לא הכל!
אותו אחד שסיפרתי לו - הייתי דיי מאוהב בו כבר שנה וחצי. וזאת אחת הסיבות שסיפרתי לו את מה שסיפרתי לו. הוא לא הגיב על זה בדרך מסויימת, אז לא הייתה לי ברירה והייתי צריך לספר לו איך אני מרגיש, כדי להוציא את זה מהמערכת שלי אחת ולתמיד. זאת הייתה משימה הרבה יותר קשה, כי הרגשתי כאילו אני גורם לאיש פאדיחה לא קטנה! בכל מקרה, אתמול, שוב לאחר שכנועים רבים מצדו, סיפרתי לו גם את זה. הוא אמר שהוא מצטער אבל הוא "לא כזה". באופן מסויים שמחתי, כי ידעתי שאין לי סיכוי איתו, אבל מצד שני - אני מרגיש ממש אבוד עכשיו. אני לא מבין איך אני אמור לעבור הלאה. מה אני אמור לעשות עם הרגשות הדפוקים האלה?! בזה שהוא אמר לי שהוא לא הומו או דו, אני מרגיש כאילו המטרה שלי בחיים נעלמה. בעע.... אין לי מושג מה לעשות עכשיו, אבל הדיכאון המעצבן הזה לא עוזב אותי, ואני רוצה שהוא יעבור, כדי שאני אוכל להמשיך עם החיים שלי ולצאת מכל הסיפור הזה. אז בכל מקרה........... זה הסיפור שלי. אני מקווה להיות פעיל בפורום ושאר הירקות.
יאללה ביי!
היי, אנשים. בכל מקרה, החלטתי להצטרף לפורום. הידד לי.