דיי! דיי!

דיי! דיי!

דיי לאנטישמיות כבר. דיי ! http://news.msn.co.il/news/Yellow/World/200510/20051029184715.htm עוד פעם התחלנו. כמה אפשר?!

אנטוליו

New member
אני מסכים בהחלט:

"דיי לאנטישמיות כבר. דיי"! רק למה לך להפליג לארץ רחוקה: כאן, ממש מתחת לאפך, מתנהל מסע אנטישמי נגד עולי רוסיה ביוזמת חוגים דתיים, שחושדים שיהודי רוסיה לא כשרים לפי ההלכה, לכן הם משפילים ומבזים אותם בצורה שמזכירה לי את הימים האפלים בגרמניה, כשגם שם כל זוג שרצה להינשא, נדרש להביא תעודות המעידות על כשרות מוצאם לפי חוקי הגזע של נירנברג, אשר דומים להפליא לחוקי ההלכה הגזענית בדאגתה לשמירת "טוהר העם". לכן, עולי רוסיה המפוחדים משלימים בכניעה עם הגורל ונוסעים להתחתן לארץ זרה, לקפריסין, דבר שלא קיים בשום מקום אחר בעולם, במיוחד אם נזכור שמדינת ישראל הוקמה כדי להגן על היהודים מפני אפליה על רקע דת וגזע, אך למעשה מהווה מקום אחרון עלי אדמות בו כן קיימת אפליה כזאת כלפי היהודים אך ורק בגלל שהם לא מוכרים לפי ההלכה הגזענית המאובנת. יתרה מכך, מדינת ישראל הפעילה לחץ כבד על ממשלת גרמניה על מנת להקשות על יחסם ליהודים יוצאי רוסיה שם, שמקבלים סל קליטה הגבוה פי שבע מאשר כאן, וכבר לא נדרשים להביא הוכחות ליהדותם לפי ההלכה בבואם להינשא, לחץ שהביך את הגרמנים אכולי רגשות חרטה. מצורפים כאן שני קישורים על ההסתה הגזענית אנטישמית בארץ. יש לשים לב במיוחד לתגובות האספסוף הגזעני של שונאי יוצאי רוסיה.

זוועה!

בגיל 13 הם חושבות ככה רק מה יהיה עוד כמה שנים??? הם יתחילו להרביץ או אפילו לרצוח על רקע גזעני??? דפוקות!

אנטוליו

New member
אני רואה שאת עדיין עסוקה עם

האנטישמיות באמריקה. אם קראת בעיון את התגובות של האספסוף הישראלי מעדות המזרח בקישורים שהבאתי, שקראו לגרש, להטביע בים ולשרוף את יהודי חבר המדינות, היית צריכה להיות מודאגת הרבה יותר מהמצב כאן ולא שם. האם יש עוד מדינה בעולם שאזרחיה קוראים בגלוי להשמדה פיזית של היהודים ממוצא רוסי?

אני לא עסוקה בזה....

האמת הבנות האלו לא חידשו כלום יש בלי הבנות האלו המון אנטישמים וגזענים! ובקשר מה קורה פה זה באמת זוועה... אפילו יותר זוועתי ממה שהבנות האלו חושבות.....

AeroSlash

New member
אמא...

בריטני וואנביז עברו מהעולם כאשר הבתולה הנצחית נכנסה להריון אז עכשיו יש היטלר וואנביז? אני רק מקווה שיום אחד ה"מלאכיות" יתבגרו ויבינו שההורים שלהן מעורערים נפשית.

למעלה