דיי!איזה פורום יבש!

• פותח הנושא R W B
  • פורסם בתאריך

R W B

New member
דיי!איזה פורום יבש!

תכניסו לו קצת חיים! בואו נעשה שרשור הכרות! שם: גיל: מקום מגורים: דמות אהובה: ספר אהוב: פרק אהוב: מהפיכה בעד/נגד: חיית מחמד: ספר אחד של פינק שקראת: וכל הערה והארה שאתם רוצים להוסיף! אני אתחיל! שם: אופיר אסטרייכר גיל: 12 וקצת מקום מגורים: ראשון לציון דמות אהובה: גל ועידו ספר אהוב: זבנג 4,5, פרק אהוב: זבנג!-קודש לחול (זבנג 6) מהפיכה בעד/נגד: נגד! מהפכה מטומטמת! חיית מחמד: יש לי כלב פינצ´ר ספר אחר של פינק שקראת: סופר שלומפר 1,2 וקוסמיקס פינק הקומיקס שלך גדול אבל המהפכה מכה!

../images/Emo95.gif

שם: גלעד וינטרפלד. גיל: 13. מקום מגורים: ת"א דמות אהובה: גל ספר אהוב: זבנג 2 פרק אהוב: שצחי נהיה רזה...שני הפרקים... מהפיכה בעד/נגד: נגד חיית מחמד: כלב ספר אחד של פינק שקראת: כנראה חוץ מזבנג...סברמן...

Prophet

New member
../images/Emo129.gif

שם: אריאל ורבר גיל: 12 וחצי מקום מגורים: רעננה דמות אהובה: בעעע לא יודע, נגיד שגל ספר אהוב: זבנג 3 מהפיכה בעד נגד: מה זה מהפיכה ?? פיספסתי משהו ?? חיית מחמד: אין לי אבל הייתי מת בשביל וויטן רטריוור (ככה אני קורא לגולדן רטריוור לבן

R W B

New member
כנראה הפיספסת הרבה!

לא סמת לב שהם שונים בזבנג 13 מזבנג 3 למשל??

Prophet

New member
לזה אתם קוראים מהפכה?../images/Emo129.gif

אם אתם מתכוונים לשינוי מאיור הרגיל לממוחשב אז אני בעד
האיורים יותר יפים במחשב..

R W B

New member
מה?!?

ראית את סיון בזמן האחרון?? ראית כולם נראים בזמן האחרון???

cHoOcHi girl

New member
היי אני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

אז ככה תוכלו להכיר אותי טוב
שם:דנה גיל:12 מקום מגורים:אילת דמות אהובה:גל ספר אהוב:כל סדרת זבנג פרק אהוב:כל הפרקים מהפיכה בעד/נגד:נגד חיית מחמד:כלב-צ'וץ' וכלבה-צ'וצ'ית (שמות מוזרים אבל הם אוהבים אותם...) ספר אחד של פינק שקראתי:קראתי את כל סדרת זבנג כולל דיאט ואפס וארבע עשרה וה-כ-ל וזהו
אז יאללה ביי בינתיים...

למעלה