דיירים חדשים

tom klein

New member
דיירים חדשים

ערב טוב היום התווספו לאוסף שלי כמה דיירים חדשים מילקית פואבלון נקבה בת חודשיים וחצי ( זכר כבר יש לי ) זוג לאופרדים מדהימים זכר ונקבה בני כמה חודשים ואחרון מתכדר קטנצ'יק בן חודשיים ממש קטן וממש חמוד חחח ( משהו כמו 40 ס'מ אולי אפילו פחות ) תמונות בהמשך

razyho

New member
אתה יכול לספר ממי קנית את המילק:)

וזה היה האחרון משנת 2004

Rea Livny

New member
תתחדש../images/Emo6.gif

תעלה תמונות של המילקית. נ.ב המילק שלי אכל היום ארוחה שניה אצלי כבר.

tom klein

New member
המילקית מרזי והיא מדהימה

רק אתמול היא הגיעה אליי וכבר אכלה ולדה עם שערות תמונה ראשונה של הלאופרד זכר

tom klein

New member
מילקית נקבה מרזי

מדהימה לדעתי אחרי ארוחה ראשונה שלה אצלי

tom klein

New member
בואה זכר שלי

מיונתן בן 5 ודשים אני חושב אולי קצת יותר ינתן תקן אותי אם אני טועה

סלח לי שאני מתערב !!!

אבל לעניות דעתי היה עדיף שתניח לה לעכל את הארוחה הראשונה שלה בביתה החדש ולא תסתכן בהקאה, דבר שעלול לגרום לבעיות בהמשך לא ? בלי שום קשר אני לא נגעתי ביד במילק כשהבאתי אותו בערך חודש והיום כשהוא אצלי כבר למעלה מחודשיים אני לא נוגע בו שלושה ימים מכל ארוחה . טוב עכשיו תפרט בבקשה, האם זאת שבתמונה אוכלת ולדה עם שערות ?

tom klein

New member
טוב היא אכלה ולדה עם שערות שכבר

פתחה עיניים והיא קצת נשכנית כרגע אבל לאט לאט היא תיתרגל יפיופה אמיתית וזהו תמונות של המתכדר בהמשך

תן לי להבין

היא באורך של פחות מ-30 ס"מ בעובי של עט בת כשלושה חודשים וטורפת ולדה גדולה ? חשוב לי לדעת כי אני אעבור גם לולדות גדולות במקום שתיים קטנות .

tom klein

New member
אחי זאת

ארוחה ראשונה שלה אצלי והיא פירקה תוולדה ( היתה חיה) בלי שום בעיה והיא כר היתה עם פרווה ופתחה עיניים(הוולדה)

צודק בנוגע להוצאת הנחש מיד לאחר

האוכל. אכן בהרבה מקרים אנשים מתלהבים יותר מדי עושים שטויות ואחר כך מבקשים תשובות לבעיות שלא היו צריכות בכלל לקרות.

tom klein

New member
מי אמר מתכדר ולא קיבל??../images/Emo8.gif

המתכדר שלי בן חודשיים וקצת אורך משהו כמו 40 ס'מ שמנמן וחמוד

תתחדש תום...

מהיכן קנית,כמה עלה לך,תעדכן קצת לא הייתי כאן שבוע ורק עכשיו אני קורא את מה שפיספסתי...תעדכן אותי...

למעלה