דייסה וגמילה

דייסה וגמילה

שלום אסתר יש לי שתי שאלות: 1. אני נותנת לאור (8 חודשים כמעט) לפעמים דייסה בערב. עד עכשיו נתתי רק כשהצלחתי לשאוב חלב שלי אבל אני לא תמיד מספיקה לשאוב. במידה שאין לי חלב שאוב מה עדיף - לתת דיסה בתוך תמ"ל או לערבב עם חלב שקדים שמכינים משקדיה? 2. שאלה לגבי גמילה - עד איזה גיל התינוק שלי יצטרך חלב אם או תמ"ל? או במלים אחרות - מתי אני יכולה לגמול אותו מבלי שיצטרך לעבור לתמ"ל? תודה רבה, נועה.

Answers

1. If you really cannot pump milk ( have you tried hand expressing directly into the cereal, if you are using instant)? If not then shkedia is wonderful. 2. The recommendation of the American Academy of Pediatrics, is to breastfeed at least one year, and for as long as the mother and baby want. The World Health Organization recommends at least 2 years or as long as the mother and baby want. After age 1 year, there is no reason to give artificial milk to your baby. He can drink regular animal milks if he does not breastfeed. If there are allergies in your family then you should avoid cow's milk entirely.​

לאה_מ

New member
תרגום: תשובות

1. אם את ממש לא יכולה לשאוב חלב (האם ניסית לסחוט ידנית ישר לתוך הדיסה, אם את משתמשת בדיסת אינסטנט?), אם לא, שקדיה היא פתרון נפלא. 2. המלצת איגוד הרופאים האמריקאי (AAP) היא להניק לפחות עד גיל שנה, וכל עוד האם והתינוק רוצים בכך. ארגון הבריאות העולמי (WHO) ממליץ לפחות שנתיים או כל עוד האם והתינוק רוצים בכך. אחרי גיל שנה אין שום סיבה לתת תמ"ל לתינוקך. הוא יכול לשתות חלב רגיל של חיות אם אינו יונק. אם יש אלרגיות במשפחה שלך, עליכם להמנע לחלוטין מחלב פרה.

למעלה