דיינו...

לiלה

New member
דיינו...

כמו בהגדה של פסח אם השיר דיינו (מקווה שהבנתם)... ככה אני מציע שאנחנו נעשה: כל אחד (שיש לו הצעה) יציע הצעה ואחרים יכתבו מה לדעתם היה קורה בסדרה אם זה היה מתגשם... אני את אתחיל בפרק הזה (אני לא זוכרת איך קוראים לו) שזאנדר רצה לכשף את קורדיליה שהיא תוהאב אותו אבל במקום זה כל בנות סאנידייל מתאהבות בו - הוא היה שוכב עם באפי אז.... תמשיכו לבד...

Schnickelfritz

New member
ג´יילס

היה נכנס (כי זה הספריה) ומקבל טראומה לכל החיים

Buffy1

New member
זאנדר היה מנסה

לחזק את הקשר עם באפי. אנג´ל כבר לא בתמונה כי הוא הפך לאנג´לוס. כל הבנות שכחו אחרי הכישוף שהן התאהבו בזאנדר, ובאפי הייתה מתנגדת לקשר רומנטי עם זאנדר ובמיוחד אחרי מה שקרה לה עם אנג´ל היא לא מוכנה לקשר רציני. זאנדר היה נפגע מזה כי היא הייתה הראשונה שלו, ועוד באפי שתמיד הוא אהב אותה. מה היה קורה אם ווילו לא הייתה מצליחה לקלל את אנג´ל בחזרה ב"התהוות 2" ובאפי הייתה שולחת את אנג´לוס לגיהנום?

לiלה

New member
היו נחסכות מאיתנו הרבה בעיות!!!

כולם לא היו כועסים על באפי (בגלל שהיא החביאה אותו)... מבאפי היה נחסך שברון לב גדול... באפי הייתה יכולה להרוג אותו כשהוא חזר בלי בעיות ולמנוע את כל הקטע של: "אוי לא הוא נפרד ממני! העולם התהפך! אני לא אוהב אף אחד יותרל עולמי עד! לאאאאאאאא! וכו´!

The Flash

New member
אז...

הוא היה נהנה במימד הזה ולא היה חוזר ולסדרה החדשה היו קוראים אנג´לוס והוא5 היה פותח משרד חקירות בגהנום ולצערנו לא יכלו להיות קרוסאוברים רק עם איזה רע שמת...גלורי או משו... מה עם באפי לא הייתה מתה ודון היתה מתה במקומהלדעתי היתה נחסכת מאיתנו העונה השישית וזה לא היה דבר טוב ועכשיו לצופי העונה החמישית ומטה שלנו מה עם השרשרת של אניה לא הייתה נשברת והעולם המקביל היה ממשיך כמו שהוא-שנתיים אחרי המאורעות הפרק the wish שוב דעתי: הצבא היה מפציץ עד עכשיו את סאנידייל ואת פי השאול כי כולם כבר היו יודעים על ערפדים ואוכלוסיית סנידייל כולה הייתי מעורפדת חוץ מ2 אנשים אמיצים ששמם כ´יילס ואוז

resputin

New member
אז...

Master Rose שלי היה שולט בעולם, שואב אותו מדם ולאט לאט מחזיר אותנו בחזרה לHome plant אחד ממדורי הגהינום :)))))))

מה אם?

מה אם אנג´ל המתוק לא היה עוזב? דעתי- היתה לנו עונה 4 מדהימה עם אנג´ל ובאפי מאושרים ולא היו יותר עונות ... וואו הרגע היתה לי הארה אם אנג´ל לא היה עוזב הסדרה היתה חרא... למרות שאני בעד אנג´ל ובאפי לנצח... באמת זה עדיף וברור שבסוף אנג´ל יחזור לבאפי והם ימותו יחד...

bewiched

New member
אז אולי הם עדיין היו ביחד וספייק לא

היה מצתרף עליהם למרות הציפ, הוא היה רק שותה ומרביץ לשדים סתם כי רק להם הוא יכול

זוהר פ

New member
ומה אם ...

באפי לא היתה מגיעה לסאנידייל ? חחח. סתם אני שואל כי ענו על זה בסדרה. אבל מה אם לא היו מצליחים להרוס את מקור הכח של אניאנקה ?

לiלה

New member
רק המחשבה מעלה בי זעזוע עמוק...

מקומה של באפי הוא עם ספייק (
) ולא טוב לי במוח כשאני חושבת עליה עם אינג´ל...

לiלה

New member
אני אישית אהבתי את ווילו יותר...

כערפדית (
) אז לי פשוט היה יותר נחמד!

למעלה