דיינג'ר אהרון!

דיינג'ר אהרון!

תגידו זה רק אני או שכשאהרון (וואו השם שלו נשמע יותר טוב שאומרים את זה מאשר שרושמים)...טוב בקיצור אז כשהוא עושה קטעים בג'קאסס והוא קורא לעצמו דיינג'ר אהרון הוא הבנאדם הכי חמוד בעולם!! חחחח הוא קורע אותי כי הוא כזה חנון והוא קורא לעצמו ככה:) טוב רק הייתי חייבת להגיד את זה.........אתמול פשוט נקרעתי ממנו באמ טי וי 2:) ---נוקסביל ומרג'רה שולטים---

BiAAcH

New member
אמממ....

השם דיי מטומטם, אבל הוא עושה דברים מצחיקים... אבל לפעמים יש לו קטעים מטומטמים כמו ה-meter fairy....

NO FUCK

New member
אני לא יודעת מה את ראית אבל..

הקטעים שאני ראיתי היו ממש משעממים כאילו הוא לא עושה שום דבר מיוחד ואותי אישית הוא לא מצחיק בכלל גם ראיתי מתישהו שראיינו את כולם ודיברו גם עלין גם הם אמרו שהוא לא משהו ואחרי שהם סיימו לצלם תסרט גוני אמר שהוא לא רוצה לעבוד איתו יותר FUCK YOU ALL

BiAAcH

New member
הוא לא היה רציני....

וזה לא היה כשהם סיימו, זה היה כשהם סיימו לצלם בעיר של אהרן....

l i f a g i r l

New member
אממ הוא

פסדר,יש קטעים שהוא עושה שהם מצחיקים אבל יש קטעים שהוא עושה שלא הכי מצחיקים,שהם די מטוטמים אפילו!!

NO FUCK

New member
יכול להיות שלא הבנתי נכון אבל..

אני כמעט בטוחה שהוא שWEE MAN סיפר שגוני לא רצה לעבוד איתו יותר והם גם די ירדו עלין שם אז אני כבר לא יודעת FUCK YOU ALL

BiAAcH

New member
לא נכון....

באנגלית כותבים את זה Ehren, יענו אהרן

לאאאאא תראו למה התכוונתי...

לא התכוונתי שהקטעים שלו יפים חחח אני יודעת שהם משעממים אני לא עד כדי כך דפוקה.. בקיצור התכוונתי שהוא חמוד שהוא קורא לעצמו דיינג'ר ארין!:) ושהוא אומר safety first!!!! ודברים דפוקים:)

NO FUCK

New member
אני אישית..

לא מבינה מה כ"כ מענין חמוד או מצחיק בו הוא דיי משעמם טוב כל אחד והדעה שלו תתחשבו בי אי רושמת את ההודעה הזו ממש ממש שיכורה אחרי לילה קשה FUCK YOU AL

אוקי...אני יודעת שזה לא קשור לשרשור

אבל זה חשוב לי.....ולא ידעתי איפה לתקוע את זה .... אז ככה... ביאץ'....אני כן באייסי פשוט אני בד:כ באינביזבל כי יש אנשים שמציקים-לא אתה אל תידאג...ודווקא אותך אני לא רואה שם בכלל , כי אז הייתי מתכתבת איתך =) אז תחבר מתחישהו בזמן הקרוב...אני אנסה גם להתחבר למרות שאני מחוברת המון..אינטרנט והזולה של החבר'ה זה הדבר היחידי שלי החופש

AdShEaTaKoRe

New member
ביאץ' מתחבר פעם בשנה...

צריך להתרגל לזה... ואהרון הוא מצחיק לפעמים כמו ב the meter fairy או סקייטבורד עיוור... יענו יש לו קטעים מצחיקים ויש לו קטעים ש.... טוב פשוט עדיף שלא היו משדרים אותם בשביל לחסוך לנו את תגובות ה " אמממממ אוףףףףףףףף נוווווווו וכו'..." וזהו....

למעלה