היום הייתי במיונים לחברת לאופר תעופה ונדהמתי לשמוע שהמשמרת שם אורכת 4 שעות בלבד , הייתי שמח לדעת באם יש מישהו שעובד בלאופר יוכל להגיד לי איך כיום עובדות המשמרות לאנשים שכן מוכנים לעבוד? האם יש אפשרות לעבוד הרבה? יותר מפעם בשבוע??
אז אם באמת דיילות קרקע, או אל על או QAS, אני יודעת דרך חברה שבQAS עושים כסף טוב- גם אצלם המשמרות לעיתים הן 5 שעות, זה תלוי בטיסות.. בכל מקרה, הכסף שם הוא טוב, לא כמו בלאופר.
אני אשמח לדעת פרטים, שלחתי להם קורות חיים גם באי מייל וגם בפקס. עדיין לא קיבלתי תשובה. מה התנאים של המשרה שם ? מבחינת משכורת ? מה אורך כל משמרת בד"כ ? תודה רבה ירון.
א. היחסי אנוש שתקבלו אצלנו... כדי שותיקות GHI ירדו בכן....לא שווה עוד שקל לשעה ב. משמרות מתחילות מ4 שעות...יש פה כמה בפורום שמכירים אותי ואנחנו נמצאים בשדה לפעמים 12 ו14 שעות..(VIP) אבל אני רואה יום יום את דיילות הקרקע שטוחנות אז די עם ההשמצות... ג. מבחינת נסיעות....בלאופר..מ22:00 הסעות לעבודה ומהעבודה אם סיימת לעבוד ב16:00 אחרי שהתחלת בלילה גם תקבל הסעה לעומת חברות אחרות שלא. ד.ואגב..כל החברות עם אתם תנאים...כולנו לא מקבלים תלושי מזון..פרט לאלעל.. ה. בלאופר האנשים באמת ברמה מאוד מקפידים איתנו...על הופעה ועל יחסי אנוש..וחוץ מזה שחברת GHI מתאחדים עם לאופר...אז.. ואל תרגיזו בשטויות...
איך היחסי אנוש אצלכם ? ארוחות מקבלים נכון ? מבחינת משכורת כדאי לעבוד בלאופר ? הציעו לי לבוא לעבוד בלאופר בתור דייל קרקע כי במקרה שבוע הבא מתחיל קורס. עוד לא החזרתי תשובה עדיין כי לא החלטתי עוד. אז מה אתה מציע לי ? תודה ירון.