דיילת אויר ולימודים

דיילת אויר ולימודים

שלום לכולם, עברתי על הפוסטים האחרונים אך עדיין יש לי כמה שאלות - אני אוטוטו משתחררת מצה"ל, האם העובדה שהייתי קציצה
מהווה יתרון לקבלת התפקיד או שזה לא באמת מזיז להם? אני גם מתכננת להתחיל ללמוד באונ' העברית באוק 09, האם אפשר לשלב עבודה כדיילת אויר ולימודים אקדמאים? ולגבי נסיון בעבודה מול לקוחות אחרי גיל 18 - מילצרתי שנה אחרי גיל 18, אך חלק נעשה במקביל לצבא - זה נחשב? תודה מראש וחג שמייח (מה שנשאר ממנו)
שוקו.

אסתמה

אם אני סובלת מאלגיה (לוקחת כדורים אם צריך) וזה ממש לא פוגע בתפקוד שלי ולא מונע ממני דבר - זה נחשב "בריאות תקינה"? או שיפסלו אותי על זה? יש גם חלק שצריך להצהיר שאין לי כל הגבלות בריאותיות (לתפקיד או בכלל?) בקיצור - יש לי מה לדאוג?

uselessid

New member
אממ..

אל על באים בגישה של , את לא מספיק טובה אנחנו לא צריכים אותך ... יש כמוך עוד אלפי בנות שרוצות להיות דיילות אוויר - שלא לומדות או מתכננות ללמוד בזמן הקרוב ושלא סובלות מאסטמה אלרגיות וכו.. עדיין לא עברת שום סינון ראשוני אז את לא יודעת אם בכלל תתקבלי , קודם תעברי את הכל ... אחרי זה תציפי במידה ותראי שצריך להגיד במידה ולא .. פשוט עדיף שלא . כי אחרת יוותרו עלייך את לא מישהי מיוחדת ויש כמוך אלפים ... פשוט מאוד .

uselessid

New member
לא .

את אפילו לא יודעת איפה הגשר ואיך הוא נראה ואת כבר רוצה לעבור אותו ... קודם תשלחי להם קורות חיים ...

זו לא סיבה לא להתעניין

בשנה הקרובה יש לי מספר דברים לעשות כמו שליחות בחו"ל ושיפור בגרויות, אז אני מנסה לברר אם מראש אין לי למה לשלוח קו"ח כי הקורס יתנגש עם אחד מהשניים.

uselessid

New member
אז לא כדיי לך ...

אני לא חושב שהם ייתנו לך לפחות בשנה הראשונה לצאת למשהו כמו שליחות בחו"ל ... תלכי למלצר או משהו לא מחייב בסגנון ... או שאת תמיד יכולה לנסות לעבוד באבטחה בנתב"ג .. (בחברות קבלן שהן יותר גמישות מאשר הרשו"ת)...

malder

New member
דעה שלי...

היי שוקו, קודם כל ברוכה הבאה לאזרחות :) לגבי אל-על, הם כרגע ממש זקוקים לדיילי אוויר ולכן הסינונים שלהם קצת יותר קלים מבעבר (פשוט הם נתקעו בלי דיילים כי איזה שנה לא גייסו). הקיצר, את מוזמנת לנסות את מזלך... מה שכן, הם לא ממש אוהבים שתוקעים להם תנאים... אז אם את מתכננת ללמוד באוק' 09 זה עוד ניחה... אבל שליחות בחו"ל? כנראה שלא כדאי לעלות את זה בראיון... הם מחפשים אנשים שיהיו 100% זמינים לעבודה.... בגדול... ובהצלחה :)

השליחות היא מיוני עד ספטמבר הקרובים.

כשהשאיפה היא להתחיל את הקורס ולהתמסר לחיי הדיילות מיד אחר כך
מקווה שיתנו לי רק יומיים לשפר בגרויות אחרת העתיד האקדמאי שלי בצרות או שחלילה אני אצטרך לעשו פסיכומטרי. פיכס. יש מצב לעשות את המיונים לפני שאני לגמרי משוחררת (אני בקבע)? אני משתחררת עוד חודש וחצי ולא רוצה לדחות את זה עד אז. ולגבי ממליצים - אני צריכה לתת להם רק פרטים של שני אנשים או שצריך המלצות של ממש בכתב?

malder

New member
אולי מוטב שתפני למשרד כוח אדם

אולי יגידו לך שכדאי לך להתחיל עכשיו או אולי אחרי השליחות... לגבי ההמלצות, אני כמעט בטוח שבכתב... זה גם כתוב בדרישות...

get well

New member
תשובות

קבע בצבא נחשב לניסיון של שנה אחרי צבע וגם מלצרות מעל גיל 18 נחשב את רק צריכה להביא אישור על כך. אין יתרון לזה שהיית בקבע, אין בעיה לעשות את המיונים בזמן הצבא אבל קחי בחשבון שכרגע הקורס האחרון מתוכנן לסוף יולי, יכול להיות שיהיו עוד קורסי אבל כרגע זה התאריך האחרון. לשלב דיילות אוויר עם לימודים זה תלוי מה את לומדת,באל על מותנים יום אחד חופש בשבוע לסטודנטים, אם את לומדת מערכת מלאה אז את תחסרי בהרבה שיעורים, קחי בחשבון שרוב הלמידה תיהיה עצמאית.. בזמן הקורס שהוא חודשיים אין ימי חופש ואת צריכה להיות נוכחת בכל הימים בהצלחה

המון המון תודה

על התגובה הארוכה ממש עזרת לי! אני כבר השבוע אתחיל במלאכת הוצאת כל הטפסים הנדרשים, צריך המלצות בכתב או רק לתת פרטי ממליצים? מקווה שלא יפסלו אותי על הסף כי יש לי אלרגיה. את יודעת תוך כמה זמן בערך הם חוזרים אליך? לגבי הלימודים אני מאוד מקווה שזה יסתדר כי אני מאוד רוצה לעשות תואר ביחב"ל ומדע המדינה אבל להיות דיילת זה באמת חלום ילדות.. (מקסימום אם לא ננסה את עבודת החלומות #2 - ברמנית). בקיצר יהיה בסיידר

למעלה