דיילי שירות לנוסע

אביטל84

New member
דיילי שירות לנוסע

שלום רב! בעיתון השבת נתקלת במודעת דרושים של חברת אלעל לתפקיד דיילי שירות לנוסע. אשמח מאוד אם תוכלו להסביר מה מהות התפקיד. כמו כן, נכנסתי לאתר של אלעל וראיתי כי ההכשרה לתפקיד הינה בת 6 שבועות במשך 5 ימים בשבוע. בעוד שבועיים אני מתחילה את לימודי באוניברסיטה ורציתי לשאול האם המשרה בכלל מתאימה לסטודנטים? האם ישנה דרך לעבור את תקופת ההכשרה על אף שאני לומדת 3 ימים בשבוע? תודה ענקית מראש!!!

get well

New member
אם את לא באה לשיעורים

באוניברסיטה את יכולה לעשות את הקורס. מה קורס אסור להעדר בכלל (אלא אם כן יש לך משהו דחוף יום אחד) בעיקרון את מחויבת ל4 משמרות באמצע השבוע והעבודה במשמרות אז אם אין לך בעיה לעבוד לילה וללכת ללימודים אחר כך אז תנסי..(בכל מקרה אין קורסים בזמן הקרוב)

gal404

New member
מנצל"ש...

שלום אנשים יקרים! גט וול, לגבי קורסים לדיילי שירות לנוסע באל-על, מתוכנן להיפתח אחד בנובמבר (נודע לי ממקורות פנימיים). חשבתי גם ללכת למיונים, יש מישהו שהיה במיונים לדיילי קרקע ויכול לספר קצת איך הולך ומה הולך?

get well

New member
זה שנפתח בנובמבר קורס

לא אומר שתיכנס אליו כי יש להם כבר רשימה מלאה של אנשים שעברו מיונים ועוד לא התחילו קורסים. המיונים של הקרקע הם כמו של אוויר בערך, שאלות במחשב ראיון באנגלית +הופעה ודינמיקה קבוצתית בהצלחה

טיק טיק

New member
אבל פירסמו בדרושים...

מפרסמים כבר כמה שבועות מודעות דרושים לקרקע ולי יש מיונים לקרקע במצע נובמבר... אז איך זה יכול ליהיות? האם את בטוחה במה שכתבת? ויש לי עוד שאלה לך ולמי שיודע , האם המיונים לקרקע זהים בקושי שלהם וברמת הדרישות לאלו של האויר? או שבקרקע הם יותר מתגמשים?

בהווה

New member
למיטב ידיעתי מחפשים דברים מעט שונים

בין הקרקע לבין האויר, המיונים באותו המקום, מה גם שנציגי החברה שנמצאים במיונים של דיילי שרות לנוסע הם אנשי של"ן ולא אנשי שרות באויר, עם הפרספקטיבה שלהם על העבודה, שהיא שונה (ולא פחות מאתגרת או קשה). שוב, זה מתוך שיחה עם דיילת של"ן אני לא בא משם..אולי יהיה כאן מישהו שיוכל להגיד לך יותר ממקור ראשון.

טיק טיק

New member
השאלה היא אילו דברים שונים הם

מחפשים... אשמח לקבל תשובה קצת יותר מדוייקת, בכל מקרה תודה על ההתיחסות. מיטל

למעלה