דיילי קרקע ללאופר

לנצח1

New member
דיילי קרקע ללאופר

שלום לכם עובדי נתב"ג יקרים... מחר אני עוברת קורס הכנה לדיילי קרקע בלאופר ותהיתי לעצמי- האם מישהו מכם יכול להכין אותי פחות או יותר לקורס? מישהו מכם אולי במקרה לגמרי עבר את זה ויכול לייעץ טיפים וכו? אשמח ביותר לקרוא דבר או שניים לגבי מה שמיועד לי בעתידי הקרוב.... תודה מראש!!

malder

New member
קצת על הקורס

אמנם לא עברתי את הקורס, אבל ממה שראיתי, הדיילים לומדים בעיקר לעבוד עם מערכת המחשב המסורבלת של החברה אותם הם ישרתו :) מדובר במערכות המבוססות טקסט, שלכל פעולה יש פקודה עם פרמטרים וכאלה... מעבר לכך הם מקבלים רקע כללי על תקנות יאט"א (אירגון התעופה הבינלאומי), דרכונים ואשרות כניסה, וכמובן תקנות חברת התעופה אותם הם ישרתו לגבי מטען וכו'. טיפים? תשמרי טוב על המחברת מהקורס ותשמרי על כתב יד מסודר ומחברת מאורגנת, היא תשמש אותך למשמרות הראשונות ובכלל...

לנצח1

New member
תודה ../images/Emo9.gif

יש לך אולי מושג על המבחנים שעוברים בימים הראשונים? אני ממש לחוצה מהם... מה יקרה אם אני לא יודעת ב100% את כל הסימנים של החברות תעופה על היום הראשון של הקורס? זה ממש קריטי לדעתך? אתה מכיר אולי מישהו שעבר את זה שיכול להרגיע אותי?

malder

New member
טוב, אני מניח שזה כבר מאוחר...

אבל באמת שאין לך מה לחשוש... המטרה של הקורס היא ללמד ולא לסנן, את בהחלט יכולה להירגע ולהנות מהקורס... אה, ואל תשכחי את הפורום, אנחנו בהחלט צריכים דיילות קרקע כאן :)

למעלה