דיילות אויר באל-על

אלונה 111

New member
דיילות אויר באל-על

שלום! עברתי מיונים לתפקיד דיילת אויר באל-על,נפלתי בשלב האחרון-משחקי מצב.לא קיבלתי הודעה רשמית בכתב, התקשרתי והודיעו לי שלא עברתי.שמעתי שניתן לערער על ההחלטה,האם מישהו יודע למי לפנות ומה תהליך?האם באמת יש סיכוי להתקבל לקורס אחרי שמקבלים תשובה שלילית?

mister22

New member
תיכנסי לקומונות

יש קומונה בשם דיילי אויר משהו משהו משהו תעשי שם חיפוש למילה דיילת או דייל בהצלחה

אלמוג258

New member
יש אפשרות להגיש ערעור

מזמנים אותך תוך אחרי שלושה חודשים...ואם עברת את הערעור את ממשיכה הלאה, לשלב הבדיקות הרפואיות... בהצלחה

אלונה 111

New member
דיילות אויר

תודה על התשובה.איך מגישים ערעור, למי פונים?לשלוח פקס למחלקת התעסוקה?העניין הוא שהשתחררתי מצבא מטעמי בריאות, לא משהו רציני. אני לא יודעת אם לא התקבלתי כי לא עברתי משחקי מצב או כי הם בדקו את העניין הצבאי.אפשר לערער גם אם נפלתי בגלל צבא, לבקש לבדוק אותי מחדש? תודה.

אלמוג258

New member
סביר להניח שאם נפלת בדינמיקה

הגורם לאי קבלתך הייתה הדינמיקה עצמה ולא השחרור מהצבא. בהנחה שהשחרור מוצדק, את יכולה לערער. במידה והערעור מתקבל מזמנים אותך לועדה של 4 בכירים באל על, ואם עברת את השלב הזה, תעברי לשלב הבדיקות הרפואיות. אני מאמינה שאת הנושא הצבאי הם יבדקו בבדיקה הבטחונית שהם עורכים לכל מועמד. בהצלחה. אגב, ניתן להגיש ערעור עד שבועיים מיום קבלת המכתב.

אלונה 111

New member
דיילות אויר

אלמוג 258, תודה!הבעיה היא שעדיין לא קיבלתי תשובה בכתב.התקשרתי שבועיים אחרי המיונים והודיעו לי שלא התקבלתי.ביקשתי לשלוח מכתב,חיכיתי שבוע והתקשרתי פעם נוספת, הפקידה אמרה שהמכתב נשלח.זה היה לפני שבוע ולא קיבלתי שום דבר.מחר אני אשלח פקס ואבקש לשלוח את המכתב פעם נוספת.ברור שאני לא יכולה להגיש ערעור עד שלא אקבל הודעה רשמית,אני לא מבינה מה בעיה בלשלוח מכתב.

אלמוג258

New member
תגישי ערעור למרות שלא קיבלת.

תשלחי להם ערעור, שלא יגידו אחר כך שמאוחר מדי... את לא יודעת עם מי יש לך עסק...הם מאוד נוקשים בקטעים האלה. תשלחי ערעור!!!

אלונה 111

New member
מה עדיף לכתוב בערעור

סוף סוף קיבלתי מכתב מאל-על.הודיעו לי שלא התקבלתי,לא ציינו סיבה.אני לא יודעת אם נפלתי במשחקי מצב,או כשהם התחילו בבדיקות ועלו על עניין הצבאי וגילו שהשתחררתי מסיבות רפואיות.אני מתכוונת להגיש ערעור.מה עדיף לכתוב במכתב כדי לשכנע אותם להזמין אותי לועדה?

למעלה