דייי - נשבר הזין

דייי - נשבר הזין../images/Emo70.gif

בניגוד למנהגי, אני חורג מהרגלי וחושף את המסר האישי שנשלח כעת לכהן מדין AKA בת לחם האפרתי ואולי נצליח כולנו, בכוחות משותפים, להחזיר את הפורום למסלולו השפוי. אוהב אתכם, לייזר. כהן, בת לחם, שלום. כשמגיעה בחורה מסכנה ומתלוננת על דברים רציניים, אני מנסה לעזור לה. כשמגיע אדם, מתחזה לבחורה ומעליל עלילות שיכולות לפגוע באנשים אמיתיים עם בעיות אמיתיות - אני משתולל. אתה עשית מעשה שלא ייעשה בכמה רמות: א - המוסרית. בלי קשר להשקפה המוסרית שלנו, כשם שאנו מקפידים על כבוד הפרט וזכויותנו, לעולם לא ננסה לפגוע באדם אחר שלא גרם לנו שום עוול. הרב יוסי אפרתי הוא דמות מוכרת וחשובה בציבור החרדי. לא עלינו, אכן יש לו שלושה ילדים פגועים (דבר שלא הייתי מאחל לך). אתה, ניצלת את המידע הזה, על מנת לפגוע בו. כידוע לך את הפורום קוראים אנשים רבים וביניהם חרדים ועיתונאים. הרב אפרתי הוא דמות ציבורית וסיפור כמו הסיפור שניסית לתפור לו, יכול לפגוע בו פגיעה אנושה גם ברמה הציבורית וגם בכאב האישי שנגרם להורים. ב - ברמה הפלילית. אאוטינג והוצאת דיבה הם עברה פלילית ואסור לי לתת לכך יד. ג - ברמה הפורומית. בניגוד למה שנדמה לחשוב לאחרונה, הפורום אינו צעצוע והוא מיועד לתת עזרה ממשית לזקוקים לה וסיוע לחברים. התוצאה של המעשה הקיצוני שלך (ועוד ליצנויות כאלו שנעשו לאחרונה בפורום) גורמים למי שזקוק לעזרה באמת, להמנע מלכתוב ולחברים שרוצים לעזור, להמנע מלהגיב מחשש שמדובר במתיחה נוספת וכך יוצא כל שכרנו - בהפסדנו. לאור כל האמור לעיל, אני -גם מתוקף תפקידי הרשמי כמנהל הפורום האמור לפעול ע"פ כללי תפוז וגם משיקולי מוסר והגיינה ציבורית- החלטתי למחוק ולחסום אותך מכתיבה בפורום בשני הניקים (כהן מדין ובת לחם האפרתי). אתה מוזמן להתקשר אלי לטלפון: 067-533082, ולנסות לשכנע אותי כי הבנת את חומרת המעשה. לייזר

חבל...

ככה הוא לא יוכל לראות את התגובה שכתבתי לו. >ספל חמאה לא הוציאה מילת קללה אחת<

וואלה

לרגע חשבתי שמחקת את השירשור, אין לי ספק הוא יכול לקרוא כאן, וגם להגיב. >ספל חמאה מקווה להתראות עוד היום<

היי לייזר.

למרות שאני מסכים עם כל מילה שכתבת, ציניות רעת לב עומדת מאחורי משחק כזה, וכשדברת על הרמה המוסרית, אתה ודאי שכחת לציין את ציניות זאת של משחק ברגשותיהם של חברי הפורום, מלבד חוסר המוסריות והעוול עצמו למדובר. כשקראתי את הודעתו, חשבתי לרגע אולי מדובר במתחזה, אך לא האמנתי בחוסר מוסריות שכזה. שלחתי לו (לה) מסר אישי, והגבתי להודעתו. והלגלוג שבא לאחר מכן, הוסיף לציניות ולפתאטיות. לייזר, אמנם טובעשית שפרסמת בגלוי את הדברים, אך לא נראה לי שיש טעם להעניש אותו ולחסום אותו לגמרי, הרי לא זו מטרתך כמנהל פורום. כך לדעתי לפחות. תודה על המסירות בניהול הפורום.

R a c h e

New member
לא מסכימה, גולדמונד

מה עוד ניתן לעשות שלא עשו כאן, לשפוך את דמו של אדם פיזית? נראה לי שהנזק ועוגמת הנפש שנגרמו לאותו הרב הם מעל ומעבר לסובלנות המתבקשת ממנהל, וגם אתה ציינת את הליגלוג והציניות בתשובה למסר שלך..... הנבלות האלו יכולים להכנס בעוד 200 ניקים/שמות/סיפורים קורעי לב בשעתיים הבאות ותפקידו הקשה של המנהל הוא לחסל את הסרטן הזה לפני שיגדל! מקווה שיחזרו הימים היפים של הפורום... רחל

היי גולד

אני לא חושב שהבנת את משמעות המעשה שעשה אותו אדם מנייאק ורע. כדי להסביר לך משהו, אני יכול לספר לך שקיבלתי כבר טלפון מעיתונאי שהתעניין בסיפור על הבת של אותו רב חשוב. אם היו לי עוד דרכים להתעלל באותו אדם רשע שפרסם את ההודעה הזו, הייתי עושה זאת. וחוצמזה, מותר לדעת מי אתה? אחרי הכל, במהומת הניקים כאן אני חושד בכל ניק חדש.

אחר

New member
יישר כוחך, לייזר

האמת היא שגם אני חשבתי מלכתחילה שההודעה היא בלוף, אבל מי רוצה לקחת את הסיכון של ללעוג לנפש אומללה כמו שהיא מתארת את עצמה? עד עכשיו חשבתי שמי שכתב את ההודעה הזו מגלה רק חוסר רגישות וחוסר התחשבות בחברי הפורום, עכשיו אני מבין שהודעה זו נכתבה מתוך רעות לב ממש. אם תגלה דרך להתעלל בו תודיע גם לי.

אחר'ל

בניגוד אליך, אני בתחילה האמנתי לאותה ההודעה ורק לאחר שנודע לי ע"י מישהו מבאי ביתו של הרב אפרתי כי אין לו בת בגיל המתאים, התחלתי לחשוד. אני מבטיחך נאמנה כי כשאגלה את הדרך להתעלל באותו רשע, אוודא שכולם יודעים זאת.

ארור מכה רעהו בסתר.אמן

לייזר אני ידעתי על ההתחלה שמדובר במתחזה רשע מרושע נבלה וטריפה חרה וכ"ו אבל לא רציתי לכתוב מחשש שיתנפלו עלי ויגידו לי ,למה? כי הרי לא יתכן בשום אופן שמשהו או מישהי שבתוך הציבור החרדי יגיד שהוא רוצה "לצאת" מעל גבי הפורום כי הרי זה פחד מוות זה ציבור חשוך וקנאי פנאטי ומטומטם חשכת ימי הבניים עליו, מאמין שבבוא משיח {בעוד 2 מיליון שנים בערך} הוא יהיה לנבחר וכל הגויים והשיקצעת יבואו לשרת אותו ויכירו בגדלותו... זה הרי שטויות והבל הבלים לא מוזכר לא בתנ"כ ולא בספרות החיצונים אלא אמונת הבל וחרה ודרעק שהתפתחה בסוף תקופת ביית שני [אם אני זוכר טוב...מאז]

מוטלה1

New member
אוהב אותך ישראל

איך התחלת בהודעה, ותוך שניה סטית קילומטר.

לייזר אתה אמנם צודק! אבל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לייזר יקירי אתה אמנם עושה את עבודתך נאמנה. אבל אתה יודע כולנו אנשים ובתוך כל אחד מאיתנו מסתתר איזשהו ילדון שמחפש קצת לצחוק על חשבון אחרים, ולפעמים קצת גולשים עם זה בצורה קיצונית מידי. אז שהוא שכבר נכנסתי למיטה אבל להירדם לא יכולתי, כי בכל זאת אני חבר טוב של כהן מדין. ודוקא בגלל שאני מכיר אותו אני חושב שהלקח נלמד. (גבול המוסריות והמותר והאסור שאנו מנסים לגדור הנו בעייתי ולפעמים בלתי אפשרי מכיון שגם אני לדוגמא כתבתי מאמר בעבר, אשר ממנו השתמע כי הרב אלישיב דומה במעשיו להיטלר, או שבו ניקח לדוגמא שבתו של הרב אפרתי היתה מתנצרת? מה אז? הרי ברור שלגיטימי היה לעשות ממנו צחוק בעניין הזה. ולכן אני חושב שדי היה בדרישה להתנצלות לחברי הפורום בכתב על מתיחת רגשותיהם ובהבטחה שדברים מעין אלו לא ישנו. כי הלא בדרך לשמירת זכויותיהם של אחרים אנו עלולים לפגוע בזכויותיהם של רבים אחרים נוספים, ומכאן שעלינו להיזהר מאוד) אנא לא לשים לב להזיותיו של אדם שקם במיוחד כדי לכתוב תגובה מטופשת להודעה מטופשת בשרשור מטופש בפורום מטופש באינרנט מטופש בעולם מטופש וביקום חסר בורא. אנא עבדא דקודשא בריך הוא

R a c h e

New member
בדיני נפשות עסקינן../images/Emo26.gifאין אבל!

זאת, לפחות, דעתי באמצע הלילה. רחל

לא כך חשבתי להתחיל את היום.

לייזר יקירי שלום לך! אני באמת מבין את הקושי שכנראה יש בניהול פורום וזה יופי יופי לך. אבל יחד עם זה, כל המחיקות האלה ובוודאי שהחסימות, לא מוצאות חן בעיני. מה אילו השטויות האלה? וכי אתה נזהר לש לעבור על כללי הפורומים? להזכירך אין להשאיר מס' טלפון מעל גבי הפורום. אבל לייזר, אני באמת אוהב ומחבב אותך, ומה זה לא בא לי לריב. אבל דיי. הבן אדם מתבטא, הסיפורים שהוא ממציא אילו סיפורים שלו! זוהי הדרך שלו להעביר לנו מסר, אולי בחסות אותה בחורה שאותה הוא מציג כגיבורת הסיפור, הוא מספר על בעיות של עצמו! מה הבעיה? אני נורא נהנתי לקרוא סיפור שלו על הקופים, ואני לא חושב שיש עם זה בעיה. יתירה מזו. כיוון שההודעה לא נפתחת מאליה, מי שלא מעוניין שפשוט לא יפתח את ההודעה. למה? למה לחסום ולשלול את זכות הבחירה מחברי הפורום. למה? נזק לרב אפרתי? נו באמת! עיתונאים? נו באמת! ראית פעם בעיתון שמוזכר שיש למישהו שלושה ילדים פגועי מוח? זה מעניין מישהו? ואם זה מעניין רק הפורום הוא הבמה להשיג את האינפורמציה הזו? אין לי מושג, לא קראתי את דבריו על הרב אפרתי. איך שלא יהיה שיהיה לך אחלה יום שבעולם! ולך כהן מידן אני במקומך הייתי מחליף כינוי וחוזר שוב. תעשה את השיקול שלך ותשאל את עצמך בשביל מה אתה כותב בפורום. אם זה כדי להציג סיפורים, יש לזה את הפורומים המתאימים. ואם כדי שחבריך יקראו כי יש כאן מסר. אז תשכנע את לייזר בזה, הוא אחלה בנד'ם והוא יבין, מבטיח לך. אני לדוגמא, גם כותב המון המון סיפורים. את רובם אני לא מפרסם בשום מקום בעולם. אולי לפעמים מקריא אותם לבאי ביתי. אבל אף פעם לא כתבתי סתם סיפור. אני תמיד נמצא באיזו מן צרה שהדמות והעלילה מקבילה אליה ואז אני כותב. כן כן, גם הסיפור של עליזה וענונו. היו שצחקו, אבל אני הייתי במצב רוח נורא נוראי כשכתבתי את זה. לייזר נשיקות חיבוקים ואהבות (אל תכעס עלי) ולמידין יהיה טוב!!!

אחר

New member
נראה לי שאתה באמת לא קולט

איזה קו אדום עבר כהן מדין, שגם אני נהניתי לקרוא מה שהוא כתב עד עכשיו אתה, עם עליזה וענונו שלך, כולם יכלו לראות בכרטיס האישי שזה אתה, לא המשכת להגיב כאילו הסיפור אמיתי, ובעיקר, הסיפור שלך לא פגע באף אחד בניגוד לכך, אותו מנוול המשיך כמה ימים להעמיד פנים כאילו הסיפור אמיתי, והכי חמור, הוא ניצל מידע רגיש שהוא יודע על מנת לפגוע בנקודה הרגישה של אדם שאין לו שום נגיעה לפורום. ורק לב אטום לא מבין את החומרה של הפגיעה ואת הזדוניות שבה. אין פה חציית גבולות מטושטשים, יש פה רמיסה של מינימום התנהגות אנושית. כהן מידין, אני מקוה שתחליט שהפורום הזה הוא לא מקום מתאים בשבילך. באמת, מה אתה צריך לכתוב לאנשים שלא מבינים את ההומור המיוחד והמשעשע שלך? אנשים שחושבים שסאטירות שאתה כותב הם לא יותר מגיבוב שטויות נפוח וחסר טעם לא ראויים לכתיבתך. לא שוה לפתוח עוד ניק על הפורום הזה, פשוט תתנדף

למעלה