דייי נמאס

piggy

New member
דייי נמאס../images/Emo7.gif

אני מאוכזבת מהחיים ... אכזבה אחרי אכזבה..... לא יכולה יותר.....

רגע... להכנס לפרופורציה

מה קרה??? מה מאכזב אותך בחיים שרודף אותך ככה חכי שניה בואי נדבר על הדברים לפעמים כשמדברים הכל נראה קטן יותר.... ספרי

piggy

New member
זה בדיוק הבעיה../images/Emo10.gif

שום דבר לא קורה בחיי אני מנסה שוב ושוב וכלום........

יש תקופות בחיים...

שנדמה ששום דבר לא הולך... אני מאמין גדול בכוחות הנפש שלנו לשנות גורל, לשנות כיוון, ואפילו לשנות מזל... אני מאמין כי אמונה ביכולת שלנו לחולל מהפך, תביא את המהפך עצמו. לצורך העניין, רחמים עצמיים הם הדבר הגרוע ביותר, כי אז... הנבואה מגשימה את עצמה. תתחילי לחשוב חיובי. תתחילי להאמין ביכולות שלך לשנות את הכיוון... ותתחילי לפעול לשם... תראי... אולי זה ישתנה.

piggy

New member
זה בדיוק מה שאני עושה...

זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות לשנות כוון משנה מקום משנה מזל..... אבל שוב קבלתי סטירת לחי......

אז מה ?

סתירות לחי הן חלק מהחיים... מקבלים סתירה ולא מוותרים... ממשיכים. חוץ מזה מה שהתכוונתי הוא טיפה יותר מזה... הכוונה שלי לשנות כיוון מחשבתי ביכולות שלך להתמודד, ואפילו להצליח... זה יכול לחולל פלאים

piggy...

לצערי הרב, אני נמצאת במצב דומה לשלך, מאוכזבת ומיואשת עד אין סוף, אך משתדלת להישאר חזקה למרות שברגע שאני מחליטה שזהו, אני לא אתאכזב יותר משום דבר ואנסה לעשות צחוק מכל אכזבה ולקחת את החיים בקלות, זה קורה שוב, אין מעצור. לכן חשוב שתשארי חזקה בנפש, ואפילו אם יש לך מישהו קרוב שעליו את יכולה לסמוך ולשפוך את הלב אז אחלה, לי יש אחת כזו, אחות בלב ובנפש, שירן, חולה עליה. כל מה שאוכל לאחל לך הוא רק אושר והצלחה והלוואי שלא תתאכזבי יותר.

piggy

New member
אין לי....

אין לי ממש מישהו לדבר איתו כולם עסוקים בשלהם...... החור בלב גודל מיום ליום.....

אפילו לא...

איזה חברה שאיתה את נמצאת רוב הזמן? או אחות? אבא? אמא? ידיד נפש? דוד? או כל אדם אחר שאיתו את יכולה להיות פתוחה וחופשייה???

piggy

New member
לא../images/Emo4.gif

אמא ואבא אני לא ממש מסתדרת איתם אחות אין לי לצערי, חברות כולן נשואות ועסוקות בשלהן הידיד הכי טוב שלי זה האינטנרט.......

אגב...

אינטרנט יכול להיות ידיד טוב מאוד... מספיק לומר לך כי חלק מהאנשים הכי חשובים בחיים שלי הכרתי כאן... ברשת המסועפת הזאת...

אחלה....../images/Emo45.gif

האינטרנט יכול להיות יותר מידיד נפש, כנסי ושוחחי עם כל מי שבא ויש בזה גם המון פלוסים, ככה אף אחד לא יודע מי את וכתוצאה מזה לא יווצר מצב שאח"כ תרגישי נבוכה על שהתפרקת.

למעלה