דייי נמאס ליייי

דייי נמאס ליייי

אתמול יצאנו עם חברים והגעתי למסקנה שאני והוא כל כך שונים תמיד ידענו את זה ..אבל זה כבר מבאס אותי לא כייף לצאת איתו!!! נגיד אם עלינו על האוטובוס ומפוצץ אז הוא מראה שהוא ממש מבואס וגורם לי עוד יותר להתבאס ולהרגיש כאילו הוא סובל ואני סתם תקועה. ליד חברים הוא לא מראה הרבה חיבה כי לא נעים לו ואני מבינה את זה. אנחנו יוצאים רוצים לאכול חיפשנו מקום כשר...ועד שמצאנו הוא אומר לי שאין לו חשק לאכול מרוב חיפושים. אנחנו יושבים ומדברים עם חברים וכל מה שאני בעד הוא נגד מוחץ..כל מה שאני אוהבת הוא שונא הוא לא זורם לכל מקום וגם הכי מעצבן שהוא לא יודע לכייף.. ליד כולם הוא הכי חבר שיש זורם וצוחק. אני בחורה שמעוד אוהבת לכייף ללכת לטייל בקניון אפילו בלי לקנות כלום והוא ישר "מה נעשה פה???" אני רוצה ללכת למסיבה והוא לא אוהב. אתם זוכרים שגם יש ביננו בעייה של דת. שאלתי אותו אם הוא בא שבת לעשות אצלי והוא הביא לי תירוצים שלא נעים לו מההורים שלי (כי נפרדנו ואז חזרנו) ובגלל השבת..אמרתי לו שמעכשיו לא נפגש יותר בשבת?? בקושי אנחנו נפגשים ביום יום... זה משגע אותי..והוא דיבר כל כך קר ואמר לי שהוא בכאב ראש ומנסה לא לחשוב על המצב (הדת) כי זה קשה לו גם ככה.. לא יודעת מה לעשות...הדרך הקלה היא להפרד..אנחנו לא אותו ראש וכמובן הוא דתי ואני חילונית. אני לא יודעת איך אני יעשה את הצעד הזה. כל פעם שאנחנו ביחד בקושי מדברים אני צריכה להמציא נושאים חדשים..אין עניין יותר. איך שיוצאת שבת הוא לא מתקשר אליי ישר כדי לקבוע דברים שתיכננו. אני מנסה לחשוב מה מחזיק אותי..הוא בן אדם מיוחד ובאמת שדואג לי. בן אדם של פעם בחיים (באוביקטיביות לגמריי), תמיד עוזר לי כשאני מרגישה רע, דואג, המגע שלו והנשיקות הכל כך אמיתיות....בן אדם כל כך טוב שאני לא רוצה לתת לו ללכת ממני. רגיש ,אוהב, מעריך, אמיתי וכנה. קשה לי לחשוב שהוא יהיה עם מישהי אחרת. הוא שיגע אותי לגמריי אני אף פעם לא נקשרתי ככה...והוא גורם לי לחשוב עליו כל הזמן ולהיות תלויה בו. ושוב הוא בן אדם דתי, שקול מאוד, לא עושה רע לאף אחד. אוףף אני לא יודעת איך אני יוצאת מכל הסיפור הזה.

נראה לי שהוא רוצה לצאת מהסיפור

אולי הוא החליט בשבילך. תעודדי אותו להגיד לך את מה שבליבו. האם נראה לו שאין סיכוי והוא איבד תקווה. אם הוא רוצה לחתוך, לפחות חסך לך החלטה.

הוא גם מבולבל כמוני

אצלו מפריע רק הדת..והוא אמר שזה מפריע לו להשתחרר . מפריע לו לבוא אליי כי המטבח שלנו לא מחולק לבשר וחלב. לפי מה שהבנתי הוא בדיוק כמוני..מבולבל מצד אחד אנחנו רגילים אחד לשני לתמיכה ולהיות ביחד..יש גם הרבה רגש מעורב..אנחנו אוהבים המון אחד את השני. מצד שני מאז לפני שבוע שהחלטנו להפרד (ואז חזרנו כי היה קשה) נראה כאילו קשה לו לחזור כרגיל כי זה עדיין מפריע לו.

seeyou

New member
את לא יודעת איך את יוצאת מכל הסיפור הזה?

פשוט לחיצת יד לשלום וסוגרת את הדלת
את חתמת על תרומת אברים כול עוד את בחיים? החיים הם קצרים חבל לבזבז אותם סתם

צודק אבל זה לא יהיה ככה

ממש קשה.. זה סוג של מערכת יחסים ששנינו ההינו כתף אחד לשני..תמיד ההינו שם אחד בשביל השני. גם אם נפרד עדיין נשמור על קשר אבל אני מרגישה שאדם כזה אני לא ימצא ואני פוחדת לאבד אותו כי אם נפרד הוא לא יתקשר הרבה וספר לי הכל..זה יתרחק ולא יהיה אותו הדבר. בן אדם באמת מיוחד (ושוב אני אומרת את זה בצורה אובייקטיבית) אם נפרד יהיה לי הרבה זמן להתגבר עליו ולצאת מזה אני מפחדת לעשות את הצעד הזה.

seeyou

New member
מערכת יחסים ששנינו ההינו- תמיד ההינו

שימי לב את כותבת בלשון עבר! אני אישית נגד הרעיון " אם נפרד עדיין נשמור על קשר " אחרי ניתוח ה"חולה" עוזב את בית החולים ולא שומר קשר אפילו לא עם האחיות. למה זה טוב לשמור על סוג קשר אשר נכשל? "יהיה לי הרבה זמן להתגבר עליו ולצאת מזה."?
חמודה-יושבים 7 אחרי הורים אז עבור גבר שגורם לסבל צריך יותר? מה יצא לך מכול החלומות שהיו לך איתו? בכי? תשחררי אותו-תשתחררי גם את לכול אחד בהצלחה בדרכו שלו. זאת רק דעתי-עדיין בגילגול הזה לא הייתי בחורה ולא מבין את הרגשות העזות שאתם עוברות.

אני רוצה לשמור איתו על קשר

הוא בן אדם מדהים ואני ארצה להתייעץ איתו ואני בטוחה שגם הוא איתי. אני יודעת שאני מדברת בלשון עבר אני מרגישה ככה.. היום הוא עיצבן אותי שדיברנו..שהוא ענה בקרירות כאילו לצערו הוא אוהב אותי ונתקע איתי כי קשה לו להפרד כמוני. אני מבינה אותו כי הוא נקרע בין העולמות וגם הוא לא רוצה כנראה לנסות לפתור את זה הוא אומר שההרגשות שלו לגביי השבת אצלי לא יעלמו בחיים (הוא אומר את זה בהקצנה) וזה גורם לי להרגיש רע ממש. אני בטוחה שגם הוא כמוני..שהשיחה שבוע שעבר עשתה לשנינו טלטול. גם אם נפרד אני בטוחה שיקח לי המון זמן להשתחרר מהמחשבות והרגש העצום. אני לא יכולה לסגור הכל ופתאום ביום אחד לא לדבר איתו לעולם.. אני אתפוצץ...וגם הוא כי רוב הקשר שלנו על הטלפון בגלל המרחק.

גארוטה

New member
מסתבר שאחרי הכל

תחושות הבטן שלך לא הטעו אותך, אתם שונים מידי ובעיקר - צעירים מידי. בלב פנימה שניכם יודעים שהמרחק גדול מידי כדי לגשר עליו אבל חסרה לכם הבגרות לקחת אחריות על ההחלטה שעשיתם מה שגרם לשניכם "להיבהל" מהפרידה ולחזור מהר אחד לזרועות השני מבלי בעצם לפתור דבר אלא רק להזיז הצידה את הבעיות עד שיצוצו שוב, והן אכן צצו.. מסתבר שבכ"ז אמא צודקת
"זה קשר קצת בעייתי, מרחק רב, דת, נפגשים פעם בשבוע שבועיים והיא חושבת שאני צריכה יותר לצאת לבלות עם מישהו שיהיה לי כייף איתו..." אמא שלך מכירה אותך, היא לא משוחדת ויכולה לראות את הדברים דווקא בגלל שהיא לא מעורבת ריגשית. לכי עם תחושת הבטן שלך. בהצלחה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אם לא תעיז, אף פעם לא יהיה לך סיכוי להצליח!

זה לקוח מהחתימה שלך עצמך............. הנה נתת את התשובה בעצמך. מריוס

sham11

New member
לא מומלץ להמשיך

היי, בעלי בדיוק כזה. בתקופת האירוסין זה נתן לי הרגשה של ביטחון ותלות, והיה נדמה לי שבלעדיו אני לא יכולה להסתדר. אולם, לאחר שהתחתנו צצו הרבה בעיות בגלל האופי שלי. זה מפריע וזה ימשיך להפריע ואף יחמיר. לדעתי, את תהיי אישה מתוסכלת שמחפשת יחס ורגש בבן אדם שלא יודע מה זה. חושב את עצמו שיודע הכל ומבין עיין, אולם כשאמרת שלא נעים לו להתיחס אליך בחיבה בפני חברים..זה יהרוס אותך בעתיד. הוא לא יבטא רגשות גם כשתהיו יחד ויתרגל עליך. וחבל!! את עדיין יכולה להיפרד..

בקשה גדולה

את יכולה לפרט.. זה ממש חשוב לי להבין לאן אני נכנסת או יותר נכון כנראה יוצאת.

sham11

New member
תחושת בטן

מה תחושת הבטן שלך? לכי לפי זה. אין יותר נכון מאינטואיציה. נישואין זה לא משחק במיוחד לאחר שמביאים ילדים לעולם. אני לא אפחיד אותך אולם זו אחריות שאין כמוה אחריות. אם לא תהיי משוכנעת ב- 100% שזהו הגבר שלך..אז האחריות הזו תהפוך לנטל כבד מאוד. זה עוול עצמי. אני לא פסיכולוגית...אך אני עורכת דין... ואני עוסקת בתחום ענייני משפחה. לרוב קשר שהתחיל רע לא יחזיק מעמד. אני בת 29 + 3 ילדים, בעלי בן 30. נשואים כבר 5.5 שנים... הקשר שלנו התחיל באונ', למדנו יחד, אז חשבנו שהכל כיף והחלטנו שנתחתן לאחר שנסיים סטאז'. בדרך היו אלף ואחת בעיות, תמיד תירצנו את זה כי אנחנו לא חיים ביחד וכו'. אולם אלה היו סימנים משמיים שאנחנו לא מתאימים. אלוהים אדירים!! הוא איכותי אך לא בשבילי. האופי שלו רק מעצבן ומוציא אותי מדעתי. זה לא שהוא רוצה לעצבן אותי, הוא כזה. אם אני במצב רוח הכי טוב בעולם... נפגשים ובשיחה קצרה בת 5 מילים הוא הורס לי את כל היום. למשל, אם אנחנו יוצאים עם הילדים, הוא תמיד משדר תחושה שהם מפריעים, קל וחומר אם אנו יוצאים עם אנשים אחרים, זוגות, או קרובי משפחה... כל כך רוצה לרצות אותם ולהשתיק אותנו..כי לטנתו אנחנו מפריעים. עם האנשים הוא זורם, משוחח וכיף לו, איתנו הוא מרגיש שזה בזבוז זמן. אם יוצאים לבלות אז בשבילו הדברים הקטנים, כמו פרח, נר או כל דבר שב- 10 ש"ח שיעשה לי את היום, בעיניו ..נו די עם השטויות לא צריך לבזבז על שטויות. זה לא שהוא קמצן, או כן נדיב אולם השקפת העולם היא זאת הבעייתת. עוד דבר, אני לא עז לעולם לקנות בגדים או דבר אישי כשהוא איתי, הוא כזה ביקורתי, לא במילים, אלא במבטים ובהתנהגות, זה לא שהוא אומר שזה יפה או לא יפה, אלא כאילו הוא נגעל מכל הסיטואציה. זה מלחיץ וגורם לי להרגיש נחנקת. אם לא איתו אני צריכה להרגיש הכי פתוחה ובטוחה אז עם מי... בתקופת האירוסין, השקיע הרבה ברוחניות, באהבה...דיבר על הזה הרבה הרבה, אחרי הנישואין ולאחר תקופה קצה זה הפך לדבר שולי ולא מעניין. הוא הפך לסגור בעניינים אלה. כאילו הבין שאני אוהבת את העניינים האלה ובזה הצליח לעניין אותי עד שנהיינו יחד. בקיצור, כל מקרה לגופו, אולם מהתיאור שלך זה חונק. אני חיה את זה, ולא אגזים אם אגיד לך שאנחנו כבר רחוקים האחד מהשני, עברנו תקופה לא קלה של סכסוכים שלרוב אני זאת שיזמתי אותם כי תמיד אני זאת שהרגשתי שלא טוב לי, והוא תמיד הרגיש אחלא. מלא דוגמאות של יומיום, השקפת העולם שלי היום שונה מלפני חמש שנים, אילו אותה השקפה הייתה לי אז לא הייתי הולכת על זה, הייתי נצמדת לגבר שמלכתחילה הרגשתי נוח איתו בלי כל התירוצים והשכנועים הכוזבים שהיו אז. לא קל להיפרד, אולם כשמחליטים צריך לחתוך בעניין מעין זה. לסבול חודשיים שלושה ואף שנה ולא לסבול כל החיים. בהצלחה.

נשמע שאת אשה והוא גבר.........

הדברים שציינת למעלה, חוץ מזה שהם נקראים בנכתבו בסערת רוחות מראים שאת אשה והוא גבר!!!!! יש הבדלים מהותיים ביננו (וטוב שכך...........) צריך ללמוד להבין אותם ולקבל אותם...... ברור שהפער והשוני בינכם גדול יותר מהמין כי דת מהווה מכשול , יש כאלה שכן מצליחם לשרוד ולעקוף ת'מכשול הזה, בעיניי באמת נשמע קשה.......

בשביל מה את נמצאת איתו ?

הוא כזה טיפוס מבאס ועם מצבי רוח......... אז בשביל מה את נשארת איתו ?

למעלה