דייי!! יבש פה כמו עכוז!

dragon zlotnik

New member
דייי!! יבש פה כמו עכוז!

חייבים לעשות משהו ומהר, הצעות יתקבלו בברכה.

dragon zlotnik

New member
אנחנו לא מחפשים אשם אלא

מחפשים פיתרון(למרות שהשלב הראשון זה למצוא מי האשם)

בורן

New member
אני לא מבין?

לפני שניה התחלנו משחק של דידגין, כמה דברים אתה רוצה?

יש לי רעיון

אבל אני לא ממש עומד מאחוריו זה לא ממש רעיון טוב אבל בגלל שיבש פה אולי נעשה הרפתקאה בהמשכים כל מישהו יתחיל ואז כל אחד בתורו ימשיך

dragon zlotnik

New member
אתה מתכוון

סיפור בהמשכים, לא? אז אם למישהו יש רעיון להתחלה מוזמן לכתוב

naring

New member
../images/Emo41.gifסיפור בהמשכים../images/Emo41.gif

ווילבן קם וניער את האבק מעליו. "מי אתם?" הוא שאל שלוש דמויות מכוסות בברדסים. איך... איך הגעתי לכאן? ווילבן הסתכל סביבו וראה יער לכל כיוון. במבט שני לכיוון צפון, הוא ראה נחל זורם. "טוב," פנה ווילבן אל הדמויות האחרות, "אני לא רואה פה שום מקום יישוב בטווח הקרוב, אז תגידו לי מי אתם ולמה הבאתם אותי לפה."

בורן

New member
../images/Emo41.gifסיפור בהמשכים2../images/Emo41.gif

"אוקיי, תתחילו לדבר", קבע ווילבן. "אנחנו נדבר מתי שנרצה", אמרה אחת הדמויות. קולה היה צלול כשל עלף, בגיל ההתבגרות+. ווילבן שלח יד לעבר ניצב חרבו, אבל היא לא הייתה שם. "לא באמת חשבת שתישאר עם הנשק, נכון?" ווילבן החל רועד קמעה. הוא הביט סביב, בוחן אפשרות בריחה. "אפילו אל תחשוב על זה", קבעה הדמות השלישית. ווילבן לא העז לדבר. "הם קוראים את מחשבותי!" הוא זעק לעצמו.

../images/Emo41.gifסיפור בהמשכים 3../images/Emo41.gif

"כן..." אמר השלישי מיד "מתת מולד שכזה..." הוא לחש. ווילבן הזדקף לפתע ומיד החל מקפץ לצדדים כשאגרופיו קמוצים את מול חזו. "בואו נסיים את זה," הוא אמר בתקיפות "אני קטלני גם כשאני משתמש בידי בלבד!". אף על פי שפניהם היו מוצללים, היה נראה לעין כי הדמויות ללא ספק מגכחות על ווילבן. נראה שההכרזה שלו הייתה לא מפחידה במיוחד. האמצעי שלף מטה שחור, שהשמיע קול חלש, מין צרחה עמומה. "טוב..." הוא אמר.

Nihau

New member
../images/Emo41.gifההמשך או-מה יש לכם מהכוכביות?../images/Emo41.gif

"לא" ענתה אחת הדמויות "אתה פשוט צפוי מאוד" השניה פנתה אליו ברכות של אם המדברת אל עולל ששגה "תרגע, אין לנו כוונות עויינות כלפיך" השלישית נעצה בה מבט חד האומר (עדיין!) והיא התעלמה והמשיכה "ועכשיו ספר לנו מה מעשיך בארצינו?"

DDN

New member
../images/Emo41.gifלא הוא לא../images/Emo41.gif

"אני אומר לכם מה שתרצו, תכבו את הצווחה הנוראית הזאת!" צעק ווילבון, הצרחה שהייתה חלושה, חרכה את עור התוף שלו. הצווחה השתתקה. הוא קם מהרצפה, מסתכל אליהם בבעתה, "האוצר של אקסר, שמעתי שהוא נגנב. באתי לעזור לחפש את הגנבים"

Hammerfall

New member
../images/Emo41.gifהמשך...../images/Emo41.gif

שלושת הדמויות התלחשו ביניהן ולבסוף הפנו את ראשם המבורדס (מילה חביבה לא?!) לעבר ווילבון, והימני אמר בקול צלול אך לועג: "אז אם באת לעזור לחפש את הגנבים הנה מצאת אותם, עכשיו מה ברצונך לעשות איתנו?" ווילבון הרגיש בעתה מסויימת, הוא אכן יצא למסע הזה על מנת למצוא את הגנבים אך הוא חשב שהוא לא יהיה לבד ושהוא לא יהיה בכזה מצב של חוסר אונים ושתהיה לו תוכנית או משהו כזה, הוא לא ידע מה לעשות...

נאחס איתך

שלי יותר טוב!

../images/Emo41.gifהמשך../images/Emo41.gif

שוב הם גיכחו, הפעם ניתן היה לשמוע את זה. "אתה?" הם שאלו בתימהון וצחקוק. "כן," הוא אמר בהססנות מה "אני..." שוב נשמעו הם מגכחים, אך לאחר מספר שניות הפסיקו, ואחד מהם הודיע בנימה רצינית: "טובי האנשים שלנו מחפשים את הגנב כמה זמן רב!" הוא אמר. "אתה אינך ראוי!" אמר אחד אחר "אלא אם כן תוכיח לנו אחרת..." ווילבן סגר מעט את עיניו והפנה אליהם מבט מתעניין. "מה האתגר?" הוא שאל.

בורן

New member
../images/Emo41.gifהמשכיל'ה../images/Emo41.gif

הדמות פתחה: "האתגר הוא..." אבל לא זכתה לסיים את המשפט. דהרת פרסות סוסים נשמעה, והדמויות נבהלו, מביטים לכל עבר. לפתע פרץ מבין עצי היער פרש. סוסו היה לבן לחלוטין, אצילי, שרירי. הרוכב עצמו היה אדם שרירי, גבוה ומוצק, חרבו בנידנו, ועל שיריונו מצוירות שתי חרבות מוצלבות, ושושנה בינהן. "לא שוב אתה..." אמרו כל הדמויות כאחת וצעדו צעד אחורה.

dragon zlotnik

New member
../images/Emo41.gifאת האמת ווילבן האמת...../images/Emo41.gif

ווילבן רעד קלות ואמר בתקיפות:"זוהי האמת"! הדמות חזרה ואמרה ווילבן אין לנו מטרה לפגוע בך, אבל לידיעתך הגנבים נתפסו. ווילבן אמר: נכון, אני מכיר את מי שנתפס ואני יודע שזה לא הוא! אל תשחק איתנו משחקים, אמרה הדמות השניה בקול תקיף! ווילבון אמר בקול רועד, מה אתם רוצים ממני כבר?? אחת הדמויות, שלפה חרב ארוכה מהנדן ואמרה:"אם לא תגיד לנו למה אתה פה לא יהיה לנו צורך בך! הדמות השניה סימנה לה להוריד את החרב, ואמרה, אל תתחכם תגיד לנו מה שאנחנו מבקשים ולא תיפגע.

dragon zlotnik

New member
אלתתיחסו להודעה הקודמת!

פשוט המחשב שלי קצת התחרפן והראה לי רק עד ההודעה של DDN.

dragon zlotnik

New member
../images/Emo41.gifהמשך6(או יותר, מי סופר)../images/Emo41.gif

הדמויות שלפו חרבות ועמדו יציב אל מול הפרש, והפרש שלף את חרבו ואמר, הפעם אתם לא תמלטו. באמת?! אמרה אחת הדמויות בקול מלגלג, עוד נראה... ווילבון עמד והתלבט, הוא לא ידע למי לעזור, אחת הדמויות שהסתתרה מאחור, בעטה על הרצפה לכיוון ווילבון (בלי שהפרש שם לב) פגיון שאליו מחובר פתק, ובפתק כתוב:"דקור את הסוס!". עכשיו זה מוגזם, חשב לעצמו מה אני הולך לעשות עכשיו. ולאחר מחשבה קצרה ווילבון שלף את הפיגיון וותקע בבטנו של הסוס, הסוס התפרע והפרש נפל, הדמויות התקרבו אל הפרש עם חרבות שלופות והצמידו אותם לצווארו. ואז פניו של הפרש התגלו אל ווילבון והוא זיהה את הפנים האלו אך לא בדיוק הצליח להיזכר.

למעלה