דייי אין לי זמן!!!

zvozda4ka

New member
דייי אין לי זמן!!!

אין לי זמן לכלום!!! אני באה לפעמים שיש חושך בטבעון הביתה (לפעמים בשעה אחת...רוב הפעמים בשלוש)ואז יש לי ש.ב.-והמווווון!!! בגלל שעכשיו השבועיים האחרונים של חודש אירגון אז כל יום עובדים על הקיר ושאני חוזרת אני לומדת למבחן או בוחן מתקלחת רואה טלויזיה(קצת..) נכנסת לפה להגיב על הודעות ולהוטמייל) וזייהו!!! אין לי זמן לצאת עם חברות לראות סרטים-כמו שאנחנו תמיד עושות שיוצא סרט! קלטו
לא ראיתי מטריקס!ולא ראיתי עוד המון סרטים שאני ממ שחייבת לראות בללע אין לי זמן

zvozda4ka

New member
חחח....../images/Emo123.gif

נראה נראה!!!
יש לי את השכבה הכי חמודדדה בעולם-יותר משללך!!! ואני חולעעעע עליהם... כולם מטורפות כמוני(זוכרת מה סיפרתי לך?!?) ולא שמות על המורים...זסה די מצחיק...כאילו כולם מעבירים פתקים,ישנים,מדברים בפלא',שולחים הודעות,משחקים סנייק...לא חסר מה לעשות בשיעור... הם כאלה חמודות...באמת באמת...ואנחנו ממש מגובשים....בשבת קבוצה שהיתה לנו כל השכבה ישנה באותו חדר...חח..היה כיף!!! נ.ב. ז'8-ביום ירושלים אנחנו נהיה בירושלים-חכו לנו-אנחנו נהיה שם-כדי להראות לכם שגם השכבה הקטנה של ה63 בנות יכולה לנצח שכבה של 200 בנות!!! עצה:תתחילו להתכונן מעכשיו!

icודליה

New member
../images/Emo98.gif

*משקשקת* (NOT) חמודה? אנחנו קשוחות... נראה אותך משכנעת מורה קשוחה לעשות מבחן גדול כעבודה בבית
מטורפות
זה השטח שלכן.. וגם אנחנו מגובשותתתתתתתת כאילו וואט?! את באה לג'רוסאלם ולא אמרת
איפה
בטח יתקעו אותכם בכותל... נו איפה
ואיך אתם כולה 63 בנוט

zvozda4ka

New member
כולה 63 בנוט...

אבל זה לא הכמות-זאת האיכותתתת!!! מגובשות
אתם בכיס הקטן שלנו...אנחנו מגובשווווווותתת.... קשוחות
האני,אנחנו קשוחות...ואם הצלחנו לשכנע מורה לבטל מבחן(ולא לעשות אותו כעבודת בית כמוכם....)סימן שאנחנו יותתרר!!! ובקשר לירושלים...חחח..בכלל דיברתי על יום ירושלים שבטח נהיה בכותל... תחכו לנו שם!!

rAmikube

New member
../images/Emo5.gifתחזיקי חזק...

להמראה...(ואם לא הבנת - זאת רק ההתחלה)

ט' דווקא ממש קלה יחסית ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

ח' הייתה הכי קשה עד כה, ו-ז' הייתה ככה ככה... לפי מה שהבנתי ממורים בבי"ס י-י"ב צריכות להיות אפילו יותר קלות מ-ט'...
ניר

icודליה

New member
לא אמרנו משו?

זה שונה בכל בי"ס, לפי המורים וגם לפי התלמידים האחרים!

rAmikube

New member
תראה...

אני בתיכון של ט-יב', ובוא אני יגיד לך משהו: ז' - ח' - סתם התעללות. אבל לא הכי קשה. ט'- מי שמגיע לתיכון ב-ט', לא כ"כ קשה, אבל הוא מקבל את ה"שוק" הראשוני ואז לא מקשיחים איתם יותר מדי את הלימודים. י' - יותר רציני, תחילת בגרויות קלות. יא- + יב' - יאללה לסיוט של הבגרויות. מי שיש לו חטיבה אז אני לא יודע...זה לפחות מה שיש לי ומה שהיה לי.

smart2

New member
משוגעת

הסרט הכי טוב שראיתי כל החיים שלי תתבישי לך! חוץ מזה איך אפשר להרדם עם כל הרעש?

zvozda4ka

New member
מה?!?

איך זה יכול להיות?!? סרטטטטטטטט מ-ה-מ-ם!!! באמת שהוא סרט ממש טוב! אחד מהסרטים הכי טובים שראיתי...

../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif אנ'לא 'דעת מה איתכן..

אבל אני נרדמתי. גאד. לא הבנתי בכלל מה הולך שם. הוו.. כן, השחקן הזה..
הוא נראה טוב.. [
] אולי זה אכן סרט טוב. בעע. אבל 'ני לא הבנתי כלומ.
חע.

למעלה