דיייי

דווידו

New member
דיייי

יוסי,שי עינב ,שיפרא לאון ועוד נמאס לי באמת נמאס אני הולך לקניות רק על האח הגדול מדברים הילך למרכז העיר רק על האח מדברים הולך ךתחנת דלקרק על האח הגדול מדברים שיחות סלון ביום שישי בין חבריםרק על האח הגדול מדברים באמת נמאס מישהו יודע מתי זה יגמר כבר?

דווידו

New member
דיייי

יוסי,שי עינב ,שיפרא לאון ועוד נמאס לי באמת נמאס אני הולך לקניות רק על האח הגדול מדברים הילך למרכז העיר רק על האח מדברים הולך ךתחנת דלקרק על האח הגדול מדברים שיחות סלון ביום שישי בין חבריםרק על האח הגדול מדברים באמת נמאס מישהו יודע מתי זה יגמר כבר

דווידו, תתעלם בדיוק כמו שאני מתעלמת מכל

הנולדים למינהם..... ולמזלי בחבורה לה אני שייכת - כנראה אפילו לא יודעים על קיומה של תוכנית אידיוטית זו.

מירב2009

New member
מה זה האח הגדול ?

סתתתתאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםם.
מה הבעייה ? תשנה נושא. נאמר תתחיל לדבר על הכלכלה הפורחת.

דווידו, אני רואה שהנושא כל כך מפריע לך...

עד שהוא מדיר שינה מעינך ומריץ אותך למחשב בשעה 1:30 בלילה.
ולשאלתך, הבנתי שהעונה הזאת (וכנראה יהיו עוד עונות) אמורה לארוך כ- 3 חודשים. כיון שעבר כבר כחודש וחצי מתחילת התוכנית, תצטרך "לסבול" עוד כחודש וחצי בלבד.

אריקסון../images/Emo13.gif

דווידו שאל לא כי הוא לא יודע....זו לא הייתה שאלה אקדמית
זה להראות כמה דבילים כל מי שצופה. והפוך - איזו רמה ואיזו קלאסה יש לאדם שלא צופה בריאליטי
. אותו כנ"ל יש האומרים על ספורט...אבל יש כאלה שהם בקלאסה...יעני... התעמלות נשים זה - IN או....סייף....אבל כדורגל...פחחחחח זה OUT..כן...יש פלצנות שכזו.... או סרטי פעולה = פיכסה....אבל סרטי "איכות" של פליני....זו - קלאסה
... שירים ים תיכוניים....זה - פרחי וזה רק לפרימטיבים האלה שהגיעו מ"צפון אפריקה" שירי ארץ ישראל הישנה...זו - קלאסה...WOW וכן הלאה וכן הלאה... חברים - שכל אחד יהנה ממה שהוא נהנה - החיים קצרים, הדקות חולפות...והפלצנות הורגת. צביק

דווידו

New member
לנסות לשנות זה קל

אך לא עוברים מספר דקות ושוב מישהו חוזר לנושא ולמה כתבתי זאת אמש ב1 בלילה ? כי אמש הייתי במפגש חברתי רב מישתתפים וזה מה שקרה לי במיוחד שבאחד החדרים הטלוויזיה היתה "מוכרחה " להיות מכוונת על ערוץ 20 ותמיד היה מישהו שהיה צריך לדווח מה קורה בבית של האח הגדול ואןתי זה הרגיז

../images/Emo13.gifאני לא נתקלתי בזה עדיין

כנראה שבחוגים שאני מסתובבת לא צופים בזה או לא מדברים על זה או שניהם. אני לא כל כך מבינה מה טעם לצפות באנשים 24 שעות במשך שלושה חודשים. אבל אם מישהו נהנה מזה - אחלה
לא יודעת מה IN ומה OUT עכשיו כדיברי צביק. אני צופה כמעט אך ורק בסרטים ולפעמים בחדשות. זהו
גם אין לי זמן ליותר מזה ובקושי לזה. מעדיפה לצאת מהבית או לקרוא ספר. מאז ומתמיד היתה לי בעיה עם ה
אני פשוט

אנאהיא

New member
בכלל לא צופה בתכנית

צפיתי ב"חצי עין" ב-2 התכניות הראשונות והן נראו לי לא משהו, לא התלהבתי. כנראה שאני (אולי) במיעוט
ואם בהתלהבות עסקינן, אני כרגע מתענגת על סידרה קוריאנית תקופתית בשם "היהלום שבכתר". זוהי הפעם הראשונה שאני צופה בסידרה מעין זו, מה לומר היא מקסימה ומיוחדת במינה. אני נהנית מכל דקה
.

אנאהיא

New member
בערוץ "ויוה", אבל

היא הגיעה כבר לפרקה ה-28. כעת אין טעם להתחיל ולצפות בה מכיוון שדברים רבים קרו מתחילתה וקשה יהיה להבין את המשך רצף העלילה.
שווה לחכות לשידור חוזר. קרוב לודאי שישודר מתישהו.

אף פעם אני לא מצליחה לעקוב אחרי סדרות

אפילו לא סדרות של 4-5 פרקים. תמיד אני שוכחת לראות את הפרק השלישי וכן הלאה. אין טעם שאתחיל.

לולי11111

New member
לוליטה יש פיתרון

את צריכה "מג'יק" (אם את מנויה של הוט או "יס מקס" אם את מנויה של יס) זאת בדיוק היתה הבעיה שלי ובעיקר כי אני לא מוכנה להשתעבד לסדרה כלשהי אלא לראות בזמני הפנוי וכשיש לי חשק לכך אני מקליטה ומסמנת קישור לסדרה, כך שהוא אוטוצטית מקליט לי את מה שאני רוצה במועדים שזה משודר ללא שידורים חוזרים אם יש ממש תענוג ואם את מנויה בהוט מומלץ ביותר- סידרה בריטית בת 6 פרקים "מאהבות" אתמול זה הסתיים אבל ניתן לראות בVOD חינם

לא יעזור לי כלום../images/Emo88.gif

ניסיתי להקליט ולראות בזמני החופשי וגם זה לא עבד. כי אין לי כזה זמן. ואם כבר יש אז זוגי רוצה לראות איזה סרט אקשן
אז אני מסתדרת עם הספרים ומה שאני תופסת מידי פעם. הקטע הזה עם סדרות נראה לי כמו התחיבות ואין לי מקום להתחייבויות נוספות.

אנאהיא

New member
נכון, אבל הסידרה הזו היא משהו שונה

לא בגדר טלנובלה מתקתקה וקלילה. משהו עמוק ומרשים יותר. אוהבת
את המיוחדות הזו, ובדרך גם לומדת משהו מאורח החיים הקוריאני (את השפה עדיין לא
). ואגב, צפיתי לא פעם בטלנובלות יפהפיות - עלילה מרתקת, מוסיקה ותלבושות יפות, נופים מרהיבים. אם כבר אני צופה, אז שיהיה משהו משובח

תמי121

New member
אני דווקא אוהבת מאד לעקוב

אחרי סידרה אחת בכל פעם, לא יותר מדי, ואני כן מצליחה לעקוב משום שיש לי סדר יום קבוע ואז אני תמיד אזכור את שעת הקרנת הפרק הבא, אני דווקא מאד נהנית, אני תמיד בוחרת לי כמו אנאהיא סידרה איכותית וצופה בה מבלי לפספס אף פרק. למשל בשנה שעברה צפיתי בסידרה ברזילאית תקופתית מקסימה, 'טרה נוסטרה' שמה, והיא אפילו עוררה את סקרנותי לברר בקשר לאותה תקופה מדוברת שבה היו קונים עבדים שאותם העבידו קשה ואת נערותיהם אנסו או לקחו לשעשועים מיניים, ואח''כ השפל הכלכלי בברזיל ושחרור העבדות, מרתק.

למעלה