דיייי כבר עם סאמר!!!!!!

ronkikon

New member
דיייי כבר עם סאמר!!!!!!

שתפסיק לבכות את הבכי המזוייף שלה!!! זה לא אמין בשיט. היא ממש פתטית הבחורה הזאת. לא יודעת למה אבל זה מזכיר לי שסיוון מהתוכנית הישרדות שהדיחו אותה עכשיו יש לה שיר חדש (שהוקלט לפני התוכנית לפי מיטב הבנתי) ושידרו אותו בגיא פינס!! והוא נמצא באתר פליקס עם יותר משתיים עשרה אלף צפיות!!! עכשיו לא משנה שהשיר שלה גרוע בצורה מביכה, לא משנה שיש לה קול כמו של עורב, לא משנה שהיא נראית כמו ערסית מהשכונה בלי טיפת סטאר קווליטי, לא משנה שהיא מכוערת וחסרת טיפה של חן, העובדה היא שרק בגלל התוכנית הישרדות היא זכתה לחשיפה העצומה שהיא מקבלת ולקידום הקריירה שלה. מי היה מסתכל עליה לפני כן???!!!! וזה מראה לך שרוב האנשים שבאים לטלוויזיה לתוכניות הריאליטי האלה, באים עם אג'נדה מאוד מסויימת וזה מגעיל בעיניי ומה שיותר מגעיל שהתקשורת נותנת לזה מקום בכלל! סתם נקודה למחשבה. ביי

גלינקה2

New member
בריאליטי יש חשיפה ענקית

בארצות הברית יותר מאשר כאן ועוד יש עוד ארצות שמוכרים להם את התוכנית. אבל אף אחת לא מגיעה בלי לדעת את זה. נכון שיש חשיפה ופירסום אבל יש לזה מחיר עצום, חושפים את כל השטויות שלהם ודברים שקשה לחשוף כמו התעללות מיניץ. במידה רבה חושפים את המשפחה, ההורים יוצאים לעתים קרובות די אשמים וזה לא נעים אחר כך לחזור למשפחה. אז יכול להיות שחלק לפחות מגיעות כדי להיחשף אבל אם זה היה המניע היחידי הן לא היו שורדות. טס שרבים חושדים בה שזאת היתה הסיבה שהיא הגיעה לשם לא שרדה. ונסה בזמנו טענה שהיא לא מאמינה לאף מילה שלה. גם סאמר שהיו לה אינטרסים נזרקה משם. אם היא מזויפת איאנלה וכל השאר יעלו על זה מייד.

FreshF5

New member
למרות שלא יצא לי לצפות בסאמר בעונה השניה

ואני גם לא מעריצה גדולה שלה. אני מאמינה שהיא אכן השתנתה + תחשבי איזה אומץ וגדולה יש בה לחזור לתוכנית שממנה סולקה ואך להודות קבל עם וטלויזיה שהיא לא הייתה בסדר מבלי לנסות לייפות את המקרה.

למעלה