דיייי אני לא יכול יותר

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
דיייי אני לא יכול יותר ../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

אני שומע את Borrowed heaven בלופים, הקורס חוזרים לי לחיים ובגדול
לא מאמין שנטשתי אותם לכ"כ הרבה זמן
. אנשים זה דיסק מדהים!!!! Hideaway שיר פשוט מצמרר ומדהים
! כנ"ל Long night
טוב תנו לי קצת להרגע, ואני ארשום את הדעה שלי על כל אחד מהשירים. אה ואפשר להגיד שחזרתי לפורום, אז למי שלא מכיר אותי, אני צחי בן 18 וחצי מכפר סבא, מנהל פורום אוונסנס ונטלי אימברוליה כאן בתפוז. אפשר להגיד שאני מותיקי הפורום, רק שהאהבה שלי כלפי הקורס פחתה מאוד בשנה האחרונה
והפסקתי לרשום כאן. אבל בעבר הייתי מבין המציפנים הגדולים ביותר כאן
.

welcome back ../images/Emo70.gif

וכן, באמת דיסק מצויין, גם אני שומע אותו בלי הפסקה אז אני יודע למה אתה מתכוון.

חסרת לנו אחי..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוך השב..! עכשיו אתה מבין למה לא עשינו כזה ביג דיל כשעזבת? ידעתי שתחזור.. לא צריך להיות איינשטיין בשביל זה..!
אבל טוב לראות אותך שוב בשורותינו!! מאז שעזבת הפורום התרחב ו"אנחנו כבר חזק על המפה".

ד"א, אפילו חבר שלי אהב את SumSun

וזה אחד החברים שלי שבאופן עקבי לא אהב אף אחד מהשירים שלהם חוץ מכשהם הופיעו בקליפים של final fantasy או משהו כזה.. תסמכו עלי שזו הצלחה לא מבוטלת...

Torn

New member
הורדתי את כל הדיסק המלא

מהתוכנה אימיול. אני מתכוון לקנות אותו ברגע שהוא יגיע לחנויות כאן
הייתי בצליל שלשום ועדיין לא הגיע לצערי
.

m L m

New member
don't hideaway

you think that your ok but I don't believe in what you say you think that it’s to late but it’s not good good enough for you Don't hideaway 'cause I know that you’ve got what it takes I belieeeeeeeeeve you can be what you wanna be​
אחחחחח.... איזה שיר

p i n g o

New member
hideaway על משקל runaway?

אתם גורמים לי לרצות לרוץ לקנות את האלבום.
ואיזה כיף שהפורום התעורר שוב לחיים, הא?

לרוץ לקנות?!?! תגידו לי מזל טוב!!!

אני כבר קניתי! הרגע חזרתי מ tower records!!! חחחח עקרונית הם עוד לא יכלו למכור לי עד מחר בערב.. אבל קצת לחץ מצידי ורצון טוב שלהם הם הצליחו להוריד את עידכוני המחירים ונתנו לי לקנות..! איזה כיף לי!!!!!

למעלה