דייייי נמאססססס

maya420

New member
דייייי נמאססססס

נמאס לי!!!! יש לנו עיר כל כך מלוכלכת!!!!! לכל מקום שאני הולכת אני רואה הרים של זבל! מסביב לפחים השכונתיים, לאורך המדרכות, מסבית ובתוך לארוגות של פרחים ועצים, בחניות של בתים פרטיים, וזה רק בשכונה שלי!!! שאני לא אתחיל לדבר על העיר העתיקה ועל שכונה ד!!!! גועל נפש! אני לא מבינה! למה לזרוק על הריצפה?! היום נסעתי ובאוטו שמולי פתאום נפתח החלון ואיש עם ילדים בתוך האוטו זרק שקית של ביסלי! איזה מין חינוך זה???? אנשים באמת אתם חייבים להתחיל לשים לב לדברים האלה ולנסות לא לזרוק את המסטיק על הריצפה ואם אתם מטילים עם הכלב שלכם אז תרימו את הקקי שלו בעזרת שקית או מכשי מיוחד ותזרקו לפח! זה לא כל כך קשה! אם כל אחד יעזור קצת הכל יראה הרבה יותר טוב וגם יריח יותר טוב...ואל תתבישו להעיר לאנשים שמלכלכים... בבקשה...

חחחח זה מצחיק

את מודעת לעובדה שאת מדברת לישראלים נכון? ככה אנחנו! לא אכפת לנו מהרי זבל! מי שרוצה ללכלך שילכלך חופשי לא אכפת לי ואני גם לא אעיר לו זו בעיה שלו לא שלי! ואת החרא של הכלב שלי גם אם תשלמי לי אני לא ארים אותו! המזבלה שולטים!

maya420

New member
אוי ואבוי לי

אוי ואבו לכולנו אם אתה מייצג את כל הישראילים! ואני ממש מתאפקת להגיד איזה צד או חלק מהישראים אתה מיצג אבל מה שאני כן יגיד שבאירופה נקי...ואתם יכולים להסיק מסכנות לבד!!!!!!! גועל נפש אם ככה לא איכפת לכם!!! לא מספיק שהמצב הבטחוני חרא שהמצב החברי חרא ושהמצב הכלכלי חרא אז אנחנו גם צריכים ללכת בחרא?!?!?!?

שוקי נגר בחוטיני

סתם אין קשר לכותרת! אני לא מייצג אף אחד חוץ מאת עצמי!!! זה שהמצב הביטחוני-כלכלי-חברתי שלנו חרא זה לא בגללי! וכתוצאה מכך אנחנו הולכים בחרא לא בגלל שאנשים זורקים דברים החוצה אנחנו תרבות מקולקלת שום דבר לא יעזור נגד זה! בגלל המצב הבטחוני שלנו אין תירות ואין בטיח ובגלל זה המצב הכלכלי שלנו חרא כי אין כסף לפחי אשפה ולשלם לעובדים שירימו את הזבל ובגלל זה לאף אחד כבר לא אכפת! יש לנו דברים יותר חשובים לשים לב אליהם מאשר איזה פלצן אחד שזורק ביסלי מהחלון של האוטו! בעזרת השם כל ערבי וערבי ימות!

maya420

New member
שוקי נגר בחוטיני?!

אם כל אחד יעשה קצת הכל יראה הרבה יותר טוב וכדאי שיהיה לכם אכפת! כי אם לא איכפת לכם אז תרדו מהארץ וזהו!!! זה כל מה שיש לי להגיד! מאיפה אתה איש? בן כמה אתה? ומי זה שוקי נגר??? יש לי ידיד שאנחנו קוראים לו שוקי נגר...

לרדת מארץ ישראל?

לא נראה לי! אני אשאר ואלחם בעוד 3 שנים כדי להגן על המולדת ועל המניאקים שזורקים ביסלי ותפוצ´יפס מהחלונות! אני מב"ש בן 16 עוד מעט שוקי נגר זה שחקן של הפועל ב"ש

maya420

New member
חבל שאתה מתייחס בציניות

למה שאני אומרת...אבל לא נורא עוד כמה שנים תתבגר ותבין שאני צודקת.. אני תמיד צודקת...פשוט לוקח לאנשים זמן להבין את זה....אבל בסוף הם מבינים!!!!!

ציניות?

אני לא מתיחס לשום דבר בציניות! נו מה לעשות שאנחנו לא שוויץ לא צרפת ולא הולנד! אנשים מלכלכים פה מה לעשות! יש לנו לכלוכים הרבה יותר גדולים (ערבים) לטפל בהם מאשר איזה שקית במבה שוש וכמה עטיפות של פוגים (לא יודע מה הלהיט החדש היום) רוצה לעשות משהו בנידון? צאי החוצה עם שקית של זבל ותתחילי לנקות! בת כמה את שאת אומרת לי להתבגר?

Superdror

New member
חביבי

אולי תצא כבר מהקטע של הלכלוכים הגדולים יותר - ערבים. אני אולי מסכים איתך ואולי לא, זה לא עניינך. אבל אני לא חושב שאתה צריך להציג את זה פה כל שנייה ... דיון לגבי זה אנחנו לא נערוך פה, בשביל דברים כאלו יש פורום פוליטיקה? למרות שגם שם לא יאפשרו התבטאות כזו.

Superdror

New member
תראי, את צודקת ברוב הדברים

שאת אומרת, אנשים נוהגים ללכלך את העיר סתם, קורה לי הרבה שאני נוסע באוטו וחבר מחפש את החלון כדי לזרוק פחית או משהו, אני מראה לו שבאוטו יש פח זבל... ובזה זה נגמר. לגבי הפחים של הזבל המלאים, אני לא יודע איפה הבעיה, אולי זה באמת כסף ולכן לא מנקים כמו שצריך, אך יכול להיות שזה גם אנשים בהמות כמו אצלי בשכונה שזורקים את הזבל בחצר של הבניין..אחחחחח אני מחכה ליום שאני אתפוס את הבן אדם... :) לגבי להעיר לאנשים, לא נראה לי שאני יעשה את זה , אני לא צריך להגיע למריבות עם אנשים בגלל שהם זרקו שקית ביסלי או משהו כזה, אבל אם אני אראה בן אדם שנראה לי קצת הגיוני , אני יעיר לו, או להפך, אני אשתוק, ארים אחריו, והוא ירגיש את הבושה שלו כבר. לגבי קקי של כלבים, מה רע בקקי של כלב על דשא? אני חושב שזה די תורם לדשא..... ולא, אין לי כלב שנוהג לחרבן בכל מקום... וזה קצת מצחיק לאסוף את החרא של הכלב, פשוט לדאוג שהוא יעשה צרכיו במקומות המתאימים ולא באמצע הבניין ליד, או ליד הדלת של השכן ........

הבה נגילה

מה רע בלהגיד שערבים הם ליכלוך? זו נראת לך התבטאות בוטה? גם בני זונות להגיד עליהם זה לא בוטה!!! אבל לא נכנס לפוליטקה

Superdror

New member
אמממ, לי לא ממש אכפת, אבל לדעתי

זה לא נימוסי להגיד דבר כזה, בטח שלא פה, ואני מקווה שהמנהלים פה יעשו משהו בנידון.

maya420

New member
אז ככה!

1.לא הפחים המלאים הם שמעצבנים אלה העובדה שאנשים זורקים את הזבל ליד הפח או במרחק 100 מטר מהפח כשהוא לא מלא!!!!!! 2.אני היות ואני בחורה ולא בחור יכולה להרשות לעצמי להעיר לאיזה ערס מכוער שדומה לקוף ושכמו שהוא משתין איפה שבא לו אז הוא גם זורק את הזבל שלו איפה שבה לו כי אני כוסית והוא לא ירביץ לי :) 3.קקי על הדשא לא ממש מפריע לי....קקי באמצע המדרכה מאוד מפריע לי!!!! וזה לא מחיק בכלל לאסוף את הקקי של הכלב! אני עושה את זה! פעם לא עשיתי את זה אבל כשגרתי באמריקה אז עבירה על החוק לא לעשות את זה והתחלנו לעשות את זה וזה לא כזה נורא כמו שזה נשמע! יש שיטות ובסוןפו של דבר זה הרבה יותר נחמד. כי אמנם יש כלבים שהקקי הקטן שלהם לא מפריע אבל אצלינו ברמות יש כלבים שאני לא יודעת מה הם אוכלים אבל פיל עושה קקי יותר קטן!!! ובזה סיימתי את הדיון שלי על חרא של כלבים!

Superdror

New member
ההיהייהיהי מגניב.....

כוסית ? מעניין..... :) חבל שאני קטן פעור וצעיר :)

Superdror

New member
וסטיתי מהנושא קצת.....

בכל אופן, לא תצליחי לשנות את העולם על ידי הערות לאנשים, רק תגיעי למריבותעם אנשים..... עדיף לשתוק..... לנקות וזהו הבושה שהם יראו אותך מנקה את מה שהם עשו, תשנה אותם..... נראה לי . ובעית הזבל מוכרת, כמו שציינתי, אצלי בבניין אחת השכנים זורק את הזבל בגינה!

maya420

New member
אז תלך לשכנים שלך

ותחרבן להם מול הדלת כניסה! זה מה שאני הייתי עושה..... פעם אחת ילדה אחת זרקה לי עטיפה של ארטיק בחנייה....אז רדפתי אחריה (והפחדתי אותה...) וזרקתי את העטיפה בתוך הגינה!!! והמסכנה ממש נבהלה...וקראה לסבתא שלה אז אמרתי לסבתא שלה את מה שהילדה עשתה והסבתא צעקה עליה!!! איזה גבר אני!

Superdror

New member
וואו, אני ממש בר מזל שאין לי שכנה

כמוך :> את ממש שטן רשעי! מפחידה ילדים קטנים :<

Meselfoh

New member
מי שנקי ישמור מי שלא - לא

לא יעזור מה תגידו מי שלא רוצה לשמור לא ישמור. אני משתדל לשמור כמה שאני יכול. זה שאני אשים את הקקי של הכלב שלי בפח ומשם זה יעבור למזבלה שהורסת את האוזון יעשה לך יותר טוב?

חחח זה טוב

בסוף כל הניקיון הזה שאת עושה רק פוגע בנו יותר! רוצה לעזור? תתחילי לנטוע עצים ולמחזר! והרבה ומהר!!!

למעלה