דייייי כבר!!!! (ט')

chenn2004

New member
דייייי כבר!!!! (ט')

זה לא היום שלי!!!
המזג אוויר מזעזע האנשים מציקים וכל מה שבאלי לעשות זה להיכנס מתחת לפוךך :(
וקר לי והאוטובוס השפריץ עלי ואני רטובה ומסריחה ומלאה בחול ונמאס לי נמאס לי....
לא באלי ללכת לשום מקום ואם אני אבטל לו גם היום הוא ממש יתעצבן אחרי שהרסתי את יום שישי!!
הוא התאמץ כדי לסגור לי את ימי ראשון ופתאום אני מחליטה שאני לא רוצה!
אבל אני כל כך מפחדת אני בחיים לא אהיה רזה ואצליח לרדת
אין לי כוח למלחמות האלה יותר

levshavur

New member
חן

שלום לך,
לא הייתי כאן אתמול כי לא הרגשתי טוב, אז רציתי לשאול מה שלומך היום? ואיך את מרגישה עכשיו? אני מכירה את הימים האלה שישנה ההרגשה שהכול הולך על העוקם...אבל כמו שההרגשה הזאת שם, היא גם יכולה לחלוף...
לגבי התחושה של להיכנס מתחת לפוך...אני מאוד מכירה את זה. אישית גם אני ככה, אני שונאת את החורף (במיוחד שממש קר פה, ובבית שלי בכלל קפוא...) ואני שונאת גשם, במיוחד שאני תמיד כולי נרטבת (כולל אפילו המכנסיים והגרביים וכ'...) אני מעדיפה הרבה יותר את האביב והקיץ...

אבל יש מצבים שאין ברירה ומוכרחים לצאת, גם במזג אוויר לא נעים...לדוגמה יום ראשון נסעתי במזג אוויר סוער לאוניברסיטה, במיוחד בשביל לפגוש את החונכת החדשה, ובסוף היא בכלל לא יכלה להיפגש איתי כי היא הרגישה לא טוב...

לגבי המלחמות: אם תסתכלי רחוק קדימה, זה יכול להיות מייאש, אבל אם תיקחי משימה רק ליום אחד קדימה, יהיה יותר קל להתמודד...בקבוצות של 12 הצעדים הם מיישמים את העיקרון הזה, ואצל הרבה מאוד אנשים זה עובד...(הייתה תקופה שהלכתי לקבוצה כזאת שהייתה מיועדת, באופן הרגיל לנשים עם אכילה כפייתית, והייתי היחידה שם בתת משקל...אבל העקרונות שלהם, והתמיכה עזרו לי בכול זאת ברמה מסוימת).
לבשה

chenn2004

New member
תודה היום אני הרבה יותר טוב....

הרבה פעמים שאני כותבת פה אני ממש מחכה לתגובות שלך כי את מצליחה להרגיע אותי ולתת לי הרגשה שהכול באמת יהיה בסדר.
היום אני באמת יותר טוב נרגעתי חוץ מזה שאני לא מסוגלת להתמודד עם קור וגשם ואין לי מושג איך אני אעבור את הסופשבוע הארוך הזה, ועוד בעבודה שאני שונאת.
והלוואי שזה היה נגמר אחרי העבודה אבל גם הטיפולים האלה מעיקים כבר כל הנסיעות 4 פעמים בשבוע שאין לי זמן לכלום ולדברים שעושים לי טוב ואני אוהבת....
אוףףף באלי שהתקופה הזאת תעבור כבר שהכול יראה יותר ברור!

levshavur

New member
חן..

שלום לך
קודם כול רציתי להגיד שכייף לי לדעת שמישהי מחכה לתגובה שלי...חחח

אני מסכימה אתך שלנסוע לטיפול 4 פעמים בשבוע ועוד במזג אוויר כזה, זה באמת מתיש...אבל תחשבי שזה לטובת העניין ולטובת העתיד שלך...אז נכון עכשיו את נאלצת לוותר על דברים שאולי בא לך לעשות לטובת משהו שדורש ממך כוחות נפשיים ואולי גם לא תמיד הכי נעים, אבל את משקיעה באיכות החיים העתידית שלך.
לגבי העבודה: תנסי לחשוב מה בכול זאת יכול להרגיש לך שם קצת טוב, לדוגמה אולי יש מישהי אחת נחמדה שאת יכולה ליצור אתה קשר יותר קרוב, אולי לבקש רשות לשים איזה צמח פורח בפינת העבודה שלך, או לתלות תמונה יפה על הקיר...כלומר לנסות, שלפחות אם את כבר שם, אז שיהיה לך הכי נעים שאפשר במצב הנתון.
לגבי סוף השבוע: תנסי לחשוב חיובי: שהנה זה זמן שאת לא חייבת לצאת לגשם ולקור, ואת יכולה לנוח מהשגרה של השבוע ולהשקיע בדברים שנעים וטוב לך לעשות, או אפילו בסתם מנוחה מתחת לפוך, לדוגמה עם מוזיקה טובה או איזה ספר מעניין (זה כמובן רעיונות שאני חשבתי עליהם, את יכולה למצוא לעצמך את מה שמתאים לך...)
אני דווקא שמחה על סוף השבוע הזה, במיוחד שבמקום שבו אני גרה ייתכן ויהיה אפילו שלג, שזה יפה לראות ולצלם, אבל קר!!!
...כך שאני שמחה להיות בבית...
תנסי תמיד לחפש את הצד החיובי בחיים, זה יכול לעזור לך המון בהתמודדות, במיוחד בתקופות קשות.
לבשה.

למעלה