דיייייי

בנילה 1

New member
דיייייי

נמאס לראות כבישים חסומים.. פחים דלוקים.. ורבבות סקרנים משועממים הניצבים בשם השיעמום וחוסר הפורקן של קומץ אנשים. ‏ כן, לא טעיתם, זהו הסירחון היוצא מבית היוצר של שכונת מאה שערים, שכוניה שנעריה מסתובבים חסרי בושה ומבקשים לשנורר מכל עובר אורח עוד שקל שיקנה להם מציצה נוספת אותה אביהם חסך מהם אפי` בגיל צעיר יותר. סלחו לי על ההתפרצות, אבל הם הדליקו אותי

barr1969

New member
נמאס לראות את מאה שערים?

אל תלך לשם. ובאותה הזדמנות, אל תנבל את הפה.

בנילה 1

New member
לא יפה

להאשימני בחטא שלא ביצעתי, לא נבלתי את הפה התכוונתי לסוכריה על מקל בלשונם. לא התלוננתי על שאי אפשר לעבור בשכונת מאה שערים. הבעיה האישית שלי; נאלצתי ללכת ברגל בגלל בלבול התחבורה ציבורית ובנתיים הועלצתי להסריח מעשן השריפות בשכונת גאולה.. וזכותי הדמוקרטית להלך בשכונה זו (שאינה כלולה בהסכם השלום הירש-חמאס) כזכותו של כל אזרח ולהם אין זכות לשבש את החיים שם..!

צילמתי שם

התגובות נעו בין סלידה סקרנות ומעט תוקפנות אבל אחלה לוקיישן ואפשר לתפוס שם הרבה רגעים.

נכון.

התמונות הכי יפות הם מהעולם השלישי ומשכונות כמו מאה שערים או שכונות מצוקה. אכן פיגור הזנחה ונחשלות מצטלמים מצויין. בכלל סרטים דוקומנטרים טובים לא מצטלמים בין אבן גבירול לדיזנגוף.

tzvitzi

New member
יש להם בעיה גם עם בורות..

היתה תקופה שעבדתי בתור מודד (אלה שעומדים בצידי הכבישים עם חצובה ומכשיר מוזר שכאילו מצלם שנקרא "דיסטומט") ועבדנו בתוך תוכו של הגטו של מאה שערים ואנשים "טובים וחכמים" שחשבו שזאת מצלמה התחילו להקיף אותי כמו שכריש מסתובב מסביב הטרף שלו ונזפו בי באידיש עממית (אחד אפילו בא ופשוט עקר את המכשיר ממקומו בלי לדבר לפני,ולהזיז מכשיר מדויק כזה לוקח הרבה זמן להציבו מחדש..) , הרגשתי כמו צלם של נשיונל ג'יאוגרפיק שמצלם באיזה כפר אפריקאי נידח. לדעתי המשטרה צריכה להגיב לכל ההתפרעויות וההצתות פחים האלה בשיא הקשיחות עם סוסים וגז מדמיע כמו שראינו שהם יודעים לעשות כל כך טוב כשהם רוצים , מה שקרה אתמול באשדוד זה ביזיון שגורם למדינה שלנו להראות כמו איראן ואם ימשיכו להידבר עם "מנהיגי ורבני העדה החרדית" במקום פשוט להראות בכוח לציבור הזה שיש פה חוק וצריך לכבד אותו , אזי אין סוף להתפרעויות שיהיו פה כל פעם שיחוקקו חוק הוא ינסו ליישם חוק שלא מתאים להשקפת עולמם הקיצונית להחריד. לחיים לחיים

תעזוב את ירושלים

המשטרה החילונית מפגרת מדי מכדי שתדע איך לטפל בחרדים היטב. אגד מפגרת מדי מכדי לא להעביר את קווי האוטובוסים מהאוניברסיטה ומשכונות צפון העיר בתוך רח' יחזקאל הגועלי, ועוד פיצצו את ירושלים בקווי מהדרין, ומרוב נואשותם נותנים מלגות מלאות לסטודנטים בעברית שבאים לגור בירושלים בשוק מחנה יהודה.

uri80

New member
מעניין אם היו מתנהגים כך בחו"ל.

לא, הם לא היו.

miss mcmillan

New member
אמנות הניצלו"ש+נודניקים

כנראה שמאז שהתחילו לחסום אותם כאן בפורום, הם עוקבים אחריי עד לפה
. זה לא באמת חדש. אירוני משהו ששני פורומי הבית שלי הם יעדי ההצקה המועדפים על מחב"תים באשר הם
.

למעלה