דיייייי כמה אפשר

kelly9

New member
דיייייי כמה אפשר

זה פשוט לא יאומן הוא חוזר הבייתה לפני חצי שעה ביקשתי ממנו שבדרך הבייתה מה"חדר כושר" יקנה לילדה מטרנה ועוד כמה דברים הוא התחיל ישר מה היה לך יום עמוס מסכנה קשה לך לשבת כלך היום על התחת אז לא קנית עזבו את זה שהוא גם ככה עובר ליד הקניות וזה מסתבר קשה לו לעצור בשביל הילדה שלו לשנייה הוא ממה האקסית שלו עובדת בחדר כושר אני באמת לא יכולה לצאת לקנות לה משהו אפילו לא יצאתי למכולת ליד הבית להביא סוכר אני שותה נס בלי סוכר מזה חודשיים מאז שהתחיל לי הבלגאן אני מתעלפת בלי סוף מעבדת את ההכרה והיום איך שקמתי בבוקר ככה גם היתעלפתי וקיבלתי מכה מאוד חזקה באש יש לי סחרחורות אני בקושי מצליחה להחזיק את הילדה בלי ליפול והוא יודע שהמצל שלי לא טוב אני לא מצליחה לאכול כל השבועיים האחרונים לא אכלתי כלום וזה לא צורת ביטוי הדבר היחיד שאכלתי זה נס קה סיגריות ואתמול כמה בורקסים ירדתי במשקל בטירוף הגוף שלי חלש אבל אני לא מצליחה לאכול לא מעניין אותו אם אני לא מרגישה טוב הוא לא מגיב מתעלם כאילו לא יודעת מה אמרתי לו הוא התחיל לרדת עליי לנסות להכאיב בכל צורה אני התעצבנתי אמרתי אלוהים למה התחתנתי בשביל לשחז את המשפחה שלי אמרתי לו תסתכל טובטוב על הילדה כי אני הולכת וזה ביחד איתה הוא התחיל לנסות לגוע שוב כן ואני יודע איך תפרנסי אותה אני אבא טוב כי אני דואג לה לאוכל ולבגדים מה את תעשי אני אישית ילפני חודש התחלתי לשלוח קורות חיים בגלל ההריון פיטרו אותי והוא ראה שאני שולחת קורות חיים הוא אמר לי שמה פתאום את לא יוצאת לעבוד אני לא משאיר את הילדה שלי עם אף אחד עד לפחות גיל חצי שנה והוא כל הזמן מוצתיא לי את העיניים שהוא עובד ואני לא עושה כלןום גם אמרתי לו "איך גבר שטען שהוא כל כך לא יכול בלי סקס שהוא חייב את זה יכול להסתד בלי קס שבועות אהה ?" הוא ענה לי שבגלל שיורד לו מאשתו מיום ליום כל טיפת רגש נעלמה אז הוא יכול העיקר כשניסיתי לדבר איתו על כל זה לפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא מטורף עליי והוא מתאהב בי כל יום יות והוא חולה עליי שיגע אותי עד לפני חודש שהוא רוצה עוד ילדה למה????? למה כל זה ??????? ביקשתי ממנו שוב שילך לקנות לידלה אוכל הוא אמ לי תזיזי את עצמך אם הילדה חשובה לך ותיקני לה את ..... אני באמת לא מסוגלת ללכת בטח שלא להוריד את העגלה במדרגות אני יעוף ביחד איתה הוא עשה טובה שהתקרב שוב כמו אתמול למיטה שלה עשה לה חצי פרצוף וישר הלך אלוהים מה אני עושה ??????? אין לי משפחה פה לידי הילדה בת שולשה חודשים איך אני יכוה לענות את המסכנה בנסיעה של שעתיים לאמא שלי

שילה1

New member
חמודה-קודם כל את חיבת לעבור בדיקות רפואיות,

ולקבל עזרה מקצועית.פני מחרלעובדת סוציאלית באזור מגורייך,וכמובן-ערבי את הוריך,בני משפחתך,חברות-במצב,ובקשי עזרה.בלי בושה!

kelly9

New member
לשילה

אני בבדיקות בלתי פוסקות בעיניין הזה בנוגע לעובדת הסוציאלית פניתי אמרו לי מה בדיוק את רוצה ? התחיל להעביר אותי ממקום למקום סיפתי לאמא שלי היא אמרה לי לבוא אלייה לכמה ימים אבל איך אני יסע שעתיים פלוס עם הקטנה באוטובוס זה סבל היא פיצית לנסיעה קטנה לסופר הגדול היא סובלת בכסא בטיחות וגם בעגלה היא לא אוהבת לישון אני זועקת לעזרה אבל מה מישהו יכול לעשות פניתי לאן שרק יכולתי לפני שגיליתי שיש פורומים כאלה

מה את רוצה?

להיות איתו? להיפרד ממנו? שהוא יהיה אחר ממה שהוא? תתחילי מלעשות לעצמך סדר בראש ולפי זה לפעול. אם את שואלת אותי מה הייתי עושה אז התשובה היא שהייתי בשלב זה בוחרת להתרחק מהבעל, לנסוע עם התינוקת לכמה ימים אצל ההורים שלי ואחרי שהרוחות קצת נרגעות להחליט מה הלאה. נשמע שאת צריכה מנוחה וכרגע הבית שלך לא מספק לך את זה.

kelly9

New member
להיות איתו בטח שלהיות

אני חייה בשבילו אני מאוהבת בו ברמות לא הגיוניות אני רק חושבת על לא להיות איתן אני מרגישה כאילו לוקחים לי את האוויר אני רוצה לתקן את המערכת שלנו מוכנה לסלוח כל בגידה רק רוצה לתקן את זה בסוף יצאתי קנות אוכל לילדה ובחזור נכנסתי לקיוסק צמוד לבית שלנו לקנות סוכ אני רואה אותו ברקע הוא ראה אותי עזב את הכל ויצא מהקיוסק אני באה לצאת מהמקום מסתבכת על העגלה והקניות הוא באוטו לידי אילו לא יצא לעזור הוא יודע שקשה לי לעות את העגלה במדרגות הוא לא חזר הבייתה נעלם נסע לאנשהו איך אני מתקנת את זה מה אני עושה אני לא רוצה שהילדה הזו תגדל בלי אבא ני לא רוצה לחיות בלעדיו לחיות בלעדיו זה להיות קיימת פיזית אבל מתה בפנים וזה הורג אותי שזה ככה כי אני אמורה להיות שמחה בשביל הילדה הזאת אבל הכאב משטלת על זה

טוב הבנתי אותך

את רוצה אותו אבל שבמקום להיות חרא של בנאדם הוא יהיה אבא ובעל טוב ומסור. הצחקת אותי
אולי את רוצה גם מליון דולר? או שיביאו לך את הירח? בקיצור, תתעוררי מהחלום הרומנטי שלך מאמי, יש לך עכשיו ילדה לגדל וחבל שהיא תצטרך לראות את אמא שלה מתנהגת כמו תולעת בזמן שאבא שלה מתנהג כמו בן ז... הסיכוי היחיד שלך לקבל אותו משופר קצת זה על ידי כך שתתרחקי ממנו ותתני לו להבין ולהרגיש שיש לו מה להפסיד. אז קדימה, תקחי את עצמך ואת הילדה שלך, תסעי לכמה ימים לאמך, תנוחי, תאספי כוחות ותחליטי מה באמת את רוצה מהחיים של עצמך ואם את בוחרת לחזור אליו בתנאים שלו (כלומר להיות הסמרטוט שלו) אז לא כדאי לך לחזור לחפש פה עצות...

kelly9

New member
לדיירת חדשה

לצערי הרב ביותר אני לא מסתלבטת באמת לצערי הרב ביותר הגעתי לפורום הזה כי אני באמת צריכה עזה

kelly9

New member
לכל נוכחי הפורום היקרים

לצערי הרבה אני לאמסתלבטת עליכם עד לפני החודשיים האחרוני הוא היה הבעל האבא המושלם ותלס הוא היה בסדר גם עד לני שבועיים מאז אני לא יודעת מה קרה לו ולני שאני מפקת את החבילה אני חייבת לנסות לתקן את זה כשהוא עצבני הוא לפעמים זורק מילים לא במקום כמו "לא שם עלייך" וכו' אבל בדר"כ כשאנחנו משלימים הוא מסביר שזה מעצבים והוא מאוד אוהב אותי אבל הפעם זה עבר כל גבול פעם זרקתי לו מה יש לך מישהי מהצד מה נסגר איתך ? אז הוא ענה לי מה פתאום מה נסג איתך זה מה שיש לך בראש אבל אתמול כשאמרתי לו איך הוא מסתדר בלי סקס והוא ענה לי את מה שענה זה הוכיח את חשדתי שהיה משהו בחתונה הזו אני אשמח לשמוע עצות לפני שאני מפרקת ת זה וגורמת לילדה לגדול בלי אבא כל עצה תודה רבה לכולם

מריוס זכריה

Member
מנהל
קלי היקרה

הודעתך האחרונה בהלט נראית הזויה. זה יכול להיות מאחת משתי סיבות - או שאת "טרול", ומסתלבטת עלינו - או שאת כל כך חולה שאיבדת את ההגיון לגמרי. במקרה וזה השני: אם שבועיים לא אכלת ואת חיה מניקוטין וקפאין, את צריכה לקחת את עצמך דחוף ביותר לרופא, ומשם לחדר מיון, כי את הולכת בקרוב לעבור לעולם טוב יותר, העולם הבא, ואני בכלל לא צוחק. מצבך חמור מאוד והעניין הרפואי הוא דחוף, כי במצבך הלב יכול פשוט לעצור בכל רגע. מכל הדברים הלא הגיוניים שאת כותבת, יש רק אחד ששווה להתיחס אליו: חשוב שתדעי שלתינוקת בת חודשיים אין שום בעיה להיות באוטובוס הרבה יותר משעתיים. היא יכולה לישון בידיך או בסל קל, לאכול מבקבוק ואפילו להתאפק שעתיים שלו בלי ארוחה. אם את לא הולכת לרופא, לכי מיד הוריך שיטפלו בך. תתקשרי אליהם כבר עכשיו. סכנת המוות בדום לב היא לא דמיונית - היא אמיתית ביותר, וההתעלפויות אומרות שהיא קרובה. מה יש לך עכשיו להתקשקש על סקס ויחסים? אם מצבך הוא כמו שאת מתארת, את בכלל לא בקשר עם המציאות ברמה הכי בסיסית שלה. מריוס

czar

New member
את אחרי לידה ורגישה מאד אבל

את עסוקה מידי בעצמך לראייתי. הוא לא צדיק אבל משהו באינטנסביות שלך מטריד אותי.

למעלה