דיייייייי!!!

Crazy Motek

New member
דיייייייי!!!

מספיק עם לעזוב!! דווקא עכשיו כולן עוזבות!! זה לא הולך ככה!!! עכשיו, אנחנו צריכות את הכי עזרה שבעולםםםם!! מה המתנה שהוחלטה? מי מארגן/ת את המתנה? מי מארגן/ת ברכה? תענו לי בהקדם!! המפגש מתקרב ואנחנו לא מוכנות בכלל!! דבר שני, כרגע, אין לנו מנהלות.. ואם זה מה שהן מחליטות, בסדר.. כרגע אנחנו לא יכולות להתלונן כי זה יעזור!! אז בואו נפסיק עם הריבים, ובלי בלאגן, כי אין מי שיסדר את הפורום, בואו נקח את עצמינו בידיים ונשתדל לא לריב עכשיו כי זה יהרוס את הפורום.. ואנחנו לא רוצים/רוצות שהפורום יהרס!! אוהבת תמיד!! Crazy Motek

אממ מותק..../images/Emo189.gif

יש כבר מספיק הודעות על המפגש מעריצים לא צריך עוד אחת!! בקשר למנהלים תאמיני לי שתפוז דואג לזה!

הדרוש12

New member
טוב אני רואה שאתם לא רציניות!!!!

קדימה תתחברו כבר....... אתם יודעות שאפשר לוותר גם..............!! אם אתן רציניות תתחברו 229402798 [email protected]

סורי שיש לי חיים מעבר לפורום../images/Emo189.gif

יום חמישי זה יום עמוס בשבילי ולא הספקתי להיות במחשב אז מה את כל כך לחוצה? עד מתי יש לנו? וגם מחר אני לא אהיה כל היום בבית
וגם בשבת
סורי

אנחנו באמת צריכים להתאחד עכשיו

ולעזור אחד לשני כשאין מנהלות.....ולגבי המפגש ..מישהו יודע תאריך מדויק שלו?

הדרוש12

New member
תקשיבו עכשיו!!

אין לי בעיה לקנות את המתנה ולארגן ברכה שאפילו תהיה חרוטה!.. פשוט צריך לשלוח אליי כסף אז תכנסו לאייסי שלי כל מי שרוצה ואני יארגן רשימה 229402798

הדרוש12

New member
ובדקתי מחירי גיטרות

גיטרה סבירה ממש טובה עולה 500 והאחרות שהם גם סבבה 200 100 300

Crazy Motek

New member
אנחנו די הרבה בנות!!

אז.. לדעתי נקנה את זאת של ה-500... צריך בדיקת נוחכות!! שניה אני אפתח שירשור חדש..

הדרוש12

New member
מתנה!!

גיטרה קלאסית פשוטה עולה בחנות בקרית שמונה 299 שקל תתחברו אליי לאייסי בבקשה ממכם!!!!!! כל מי שרוצה להשתתף שיכנס וגם ישרשרלהודעה הזאת
בואו נאחד כוחות ונעשה את זה!!

בטעות מחקתי את האישור

את יכולה לשלוח לי שוב או שתתני לי את האייסי שלך

למעלה