נמאס לי מחברות בהריון נמאס לי מגיסות בהריון נמאס לי מחברות עם ילדים נמאס לי נמאס שונאת את כל העולם סליחה על המילים האלה פשוט נמאס לי מתוסכלת מהמבטים מהמחשבה שאני איזה מסכנה שרק לה אין ילדים
בחודש האחרון נולדו לי 4 אחיינים חדשים!
הלכנו מברית לברית, ושמחתי מאד עם כל יולדת, אבל זה היה קשה!!! חזרתי הביתה כובשת את הדמעות. וכמובן שכל השיח המשפחתי הוא על כמה ההוא נולד, ואיך היה הניתוח של ההיא, ומה הוא אוכל... ואני יושבת ושותקת
וכמובן שבכל מפגש זה "בקרוב אצלכם" וכו' וכו', ואני כבר לא יכולה לשמוע את זה! אני יודעת שהכל מפירגון, ושכולם רוצים רק לראות אותי מאושרת, אבל זה צובט בלב!
"בקרוב אצלכם" שנאתי אותו לפני שהיינו מאורסים, לשמוע את זה בכל חתונה ועכשיו אני שונאת את זה כי זה בא בכל הקשר, אירועים, ימי הולדת, בריתות ואפילו פרסומת של תינוק בטלוויזיה.
משפט מעצבן! !! זהו הוצאתי חחחחח
את לא יכולה לדעת איזו דרך עברו הנשים האלו שסביבך כדי להשיג את ההריון. אצלי בעבודה יש מישהי מומחית (מטעם עצמה) לשיטות לקביעת מין התינוק. כשבישרתי לה שאני בהריון עם בת (ו"שכחתי" לספר שזה אחרי IVF) היא ממש כעסה ש"נתתי למזל להחליט" ולא באתי לקבל בזמן הנחיות מתי בדיוק צריך לקיים יחסים כדי להשיג בת... לאף אחד מסביבי פרט למשפחה וחברות קרובות מאוד אין מושג שעברתי טיפולים וחיכיתי המון זמן להריון הזה.
ערב אחד חודש אחרי החתונה והופס הם בהריון כולל כל מי שמסביב יודעת ושומעת זהו לא רוצה יותר זהו זה קשה תראי שיהיה לך לא תרצי את תגעגעי לתקופה הזאת ואז באותה נשימה הם גם יודעות להגיד לי שיהיה לך תבין זה אושר מסוג אחר אז כן אני עובדת עם ילדים ורואה מאוד מקרוב מתי שבא להם הם בהריון או אופס בכלל לא רציתי איזה טעות אפילו שקלנו הפלה
או אחרי לידה.
חברה שמתקשרת אליי ורוצה לספר לי משהו...אני ישר חושבת שבטח תודיע לי על הריון.. וכשזה לא זה, אני מרגישה הקלה. אני יודעת שזה לא יפה מצידי, אבל זה יותר חזק ממני
לבכות ולדבר על זה מאוד עוזר.
כשהתחילו לדבר על הנושא. הינו באירוע משפחתי ואחת הבנות שהתחתנה הרבה אחרי כבר בחודש 6 וכולם הסתכלו עליה ועלי במבט מרחם אז פשוט קמתי מהשולחן ויצאתי מהאולם.
נמאס ממבטי הרחמים האומללים האלו!!!!!
לידנו על מהלך הלידה ומזה נפחד,,,,, אוי אותן אני מסוגלת לחנוק!!!!! אנחנו עוברות ניתוח להיכנס להיריון אז לידה זה מה שיפחיד אותי??????!!!!!!!!!! כמה אני מתאפקת ליד הבנות האלו, מגיע לי צלש!!!