דייייייייי

snir210

New member
דייייייייי

נמאס לי מחברות בהריון נמאס לי מגיסות בהריון נמאס לי מחברות עם ילדים נמאס לי נמאס שונאת את כל העולם סליחה על המילים האלה פשוט נמאס לי מתוסכלת מהמבטים מהמחשבה שאני איזה מסכנה שרק לה אין ילדים

אוסי 09

New member
יהיה לך הובגדול

העיקר לא להתייאש !!

tamush p

New member
וואי, איך שאני איתך...

בחודש האחרון נולדו לי 4 אחיינים חדשים!
הלכנו מברית לברית, ושמחתי מאד עם כל יולדת, אבל זה היה קשה!!! חזרתי הביתה כובשת את הדמעות. וכמובן שכל השיח המשפחתי הוא על כמה ההוא נולד, ואיך היה הניתוח של ההיא, ומה הוא אוכל... ואני יושבת ושותקת

וכמובן שבכל מפגש זה "בקרוב אצלכם" וכו' וכו', ואני כבר לא יכולה לשמוע את זה! אני יודעת שהכל מפירגון, ושכולם רוצים רק לראות אותי מאושרת, אבל זה צובט בלב!

snir210

New member
שונאת

שונאת את מי שהמציא את המילה בקרוב אצלך כולי מלאה בייאוש התעייפתי מהכל

tamush p

New member
את ביום ממש גרוע...

לי היה ככה החודש האחרון.
אבל תזכרי שכולם רק רוצים שתהיי מאושרת...
ובעזרת השם בקרוב מאד תשכחי מכל העסק המעצבן הזה.

אורי1702

New member
המשפט הכי שנוא עלי

"בקרוב אצלכם" שנאתי אותו לפני שהיינו מאורסים, לשמוע את זה בכל חתונה ועכשיו אני שונאת את זה כי זה בא בכל הקשר, אירועים, ימי הולדת, בריתות ואפילו פרסומת של תינוק בטלוויזיה.
משפט מעצבן! !! זהו הוצאתי חחחחח

פזית66

New member
גם אצלך זה יגיע

את לא יכולה לדעת איזו דרך עברו הנשים האלו שסביבך כדי להשיג את ההריון. אצלי בעבודה יש מישהי מומחית (מטעם עצמה) לשיטות לקביעת מין התינוק. כשבישרתי לה שאני בהריון עם בת (ו"שכחתי" לספר שזה אחרי IVF) היא ממש כעסה ש"נתתי למזל להחליט" ולא באתי לקבל בזמן הנחיות מתי בדיוק צריך לקיים יחסים כדי להשיג בת... לאף אחד מסביבי פרט למשפחה וחברות קרובות מאוד אין מושג שעברתי טיפולים וחיכיתי המון זמן להריון הזה.

חחח מבחינת גיסות שלי זה קל. 5 דקות של הנאה ויש הריון

ואצל שתיהן תמיד זה "פנצ'ר" חחחח
עם גלולות ונקלטות

snir210

New member
יודעת

ערב אחד חודש אחרי החתונה והופס הם בהריון כולל כל מי שמסביב יודעת ושומעת זהו לא רוצה יותר זהו זה קשה תראי שיהיה לך לא תרצי את תגעגעי לתקופה הזאת ואז באותה נשימה הם גם יודעות להגיד לי שיהיה לך תבין זה אושר מסוג אחר אז כן אני עובדת עם ילדים ורואה מאוד מקרוב מתי שבא להם הם בהריון או אופס בכלל לא רציתי איזה טעות אפילו שקלנו הפלה

מבינה אותך

גם אני חווה כרגע בייבי בום סביבתי וזה מאוד קשה, זו הולכת להיות שנה עם הרבה בריתות
ואני לא יודעת כבר מאיפה לקחת עוד כוחות.

נקווה לטוב..

LittleBaby

New member
גם בסביבתי כולן בהריון

או אחרי לידה.
חברה שמתקשרת אליי ורוצה לספר לי משהו...אני ישר חושבת שבטח תודיע לי על הריון.. וכשזה לא זה, אני מרגישה הקלה. אני יודעת שזה לא יפה מצידי, אבל זה יותר חזק ממני :(
לבכות ולדבר על זה מאוד עוזר.

אתמול פשוט קמתי מהשולחן

כשהתחילו לדבר על הנושא. הינו באירוע משפחתי ואחת הבנות שהתחתנה הרבה אחרי כבר בחודש 6 וכולם הסתכלו עליה ועלי במבט מרחם אז פשוט קמתי מהשולחן ויצאתי מהאולם.
נמאס ממבטי הרחמים האומללים האלו!!!!!

snir210

New member
נכון

כמה נכון.. תמיד המבט הזה כאילו שאת לא מבינה את ההרגשה והלידה המתקאבת והסיפורים ואת תמיד לא שייכת

ואלו שחושבות שאם הן ידברו

לידנו על מהלך הלידה ומזה נפחד,,,,, אוי אותן אני מסוגלת לחנוק!!!!! אנחנו עוברות ניתוח להיכנס להיריון אז לידה זה מה שיפחיד אותי??????!!!!!!!!!! כמה אני מתאפקת ליד הבנות האלו, מגיע לי צלש!!!

למעלה