דייייייייי היה כזה כייף!!!!!!!!!!

Shani5

New member
דייייייייי היה כזה כייף!!!!!!!!!!

למרות שהיה קצר! ממש נהניתי! הוא שר מלאאאא שירים מהדיסק החדש מה שקצת ביאס אותי אבל חפיף.... והוא גם שר את ´פנסים´ ואת ´בוא´! היה כיף!!!!! מי שראה מישהי עם גופיה שחורה וקוקו שקר ונזם- עמדתי בערך שורה ראשונה- שנייה- זאת אני!

יאאא היה פשוט כייפפפ :))

ממ שמיצי מה שאני זוכרת שהוא שר זה בחולצת פסים,בתי קפה,גשם אחרון,בוא,ליאונרדו,תמיד אהבה,יותר טופ כלום , עוד שיר שאני אפעם לא זוכרת את השם שלו ואין לי כוח לבדוק אבל זה כזה "אמא של איתי..",על קו המים ואופ לא זוכרת מה עוד האמת היה קצר יחסית וחוץ מזה היה ממש טיפה טיפה אנשים יחסית אבל היה כייפ נורא :)

Shani5

New member
וואו! על קו המים היה טוב!

והאמת שבהתחלה היה קצת יבש! גאד אבל אין לכם מושג איך נמחצתי! היה צפווווף! במיוחד איפה שאני הייתי.... הוא גם שר את ´מתחמם´ ואת ´זמן´ וגם את ´ואולי´ ואת ´הכוס הכחולה´ (שהיה ממש כיף) ועוד כמה... בכלל היה כיף במדרחוב היום (אתמול גם הייתי ביובל בנאי ולא היה משהו) אה ומחר יש מוקי- כדאי לבוא...

Shani5

New member
כן אבל

כל האנשים נדחפו קדימה... ופשוט כולם דחפו... ארג זה היה מעצבן...

Shani5

New member
טח נכון

אתמול כזה אני וחברה שלי שעה ניסינו לנחש מה הוא ילבש- בסוף הוא סתם לבש גופיה לבנה....

אני לא זוכרת בדיוק ../images/Emo68.gif

אבל בהופעה שלו בכרמיאל, הייתה לו גופיה (ניתן לראות בתמונה) ובהופעה שהייתי בתל אביב.. זה היה בחורף... אולי הוא היה עם חולצה ארוכה.. חח... מצחיק קצת... אבל אני אוהבת את החולצות שלו.. הוא בדרך כלל לא הולך עם הדפסים.. ואני שונאת הדפסים..

למעלה