דיייייייייי

ומהכיוון השני...

אני גם בדיעה שלך לגבי נישואין ויש די הרבה גברים שזה מפחיד אותם להתקרב אליי, בעיקר ככל שהם יותר מתקרבים לגיל בו השעון הביולוגי (או החברתי במקרה שלהם) מתחיל לתקתק. אני אישית לא רואה את עצמי נמצאת עם אדם שבאיזשהו שלב ידרוש ממני להתחתן איתו וזה באמת יוצר בעיה. ו...אני גם לא מחפשת בן זוג. אבל כשזה מוצא אותך, אז זה מוצא אותך...ואני מגלה שאין לי הרבה יכולת להתנגד לזה אפילו אם אני לא בטוחה שזה מה שטוב בשבילי (בגלל כל מיני סיבות).

conatus

New member
מושא אהבה...

שיפחדו ושיתקתקו זו הבעיה שלהם - זה לא נכון להיכנס לקשר מהסיבה שלאחר זה נוח. אני מבין את הבעיה ומזדהה עמה. אם זה ימצא אז שימצא. אי היכולת להתנגד היא מפאת חולשת טבענו שכן מטבענו אנו נמשכים אחר האהבה. העניין הוא שכדאי לבחור היטב את מושא האהבה... conatus

gilshl

New member
לא נעים, אבל חכה או בעצם בטוח ששמעת

את אחד מהמשפטים הבאים: א. לכל סיר יש מכסה. ב. סבלנות... ג. הגורל יפגיש... והמשפטים שלך... מה שאני אומר לך זה את הדבר הפשוט:" אתה רוצה משהו, לך קח/תשיג", אל תתבכיין, אתה רוצה מישהי, רוץ תמצא, זה ישמע רע אני יודע, לא כל אחת זו שתקרוץ לך בזוית העין, זו שתסמיק בכל פעם שמבטכם "ינעל", אל תגיד לי שזה לא קרה לך לפחות פעם אחת, אז רוץ, תצא תפוצץ את העיר, תהפוך אותה אפילו, אל תשב תחכה באפס מעשה, או תתבכיין בפורום, לא מכיר אבל תוקף כדי אולי לעורר.

angelina1

New member
במקום לשבת ולבכות על מר גורלך

וכמה שאתה מסכן ורע לך נסה לנצל את המצב... אני לא מבינה את האנשים האלה שזה קללה בשבילהם להיות סינגלים.. צא תבלה ותחשוב על הצדדים החיוביים..... כגון: אין אף אחת שאתה צריך לשלם עליה ביציאה, אתה יכול להשתכר ולעשות שטויות ולא יהיה טלפון מעצבן למחרת בבוקר שאומרת לך: עוד פעם התנהגת כככה וככה וככה.... אתה יכול להכיר כמה בנות בו זמנית ולא יהיו לך רגשי אשם וכו´... בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד לך הוא: תפסיק לבכות ולחפש- מה שיבוא כבר יבוא- אז תרגע

סוף סוף !!!!

כותב מישהו כאן משהו מעט שמח בימים האחרונים כבר חשבתי שכאן יש ריכוז של מתאבדים פוטנציאלים , צרכי פרוזק וכדו´ וכפי שאומרים אצלנו פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או יאלההההההה

למעלה