מה הקשר בין התרשמות לבין התנשאות. אני התרשמתי מדבריך איך שהתרשמתי ובחרתי לבטא את זה. לא הייתה לי כול כוונה שלילית בדבריי. יכול להיות שאתה אדם מאוד חיובי - לא ביקרתי את אישיותך - רק שדרך התבטאותך לומר דברים בהודעה הנ"ל נראתה לי כפי שהיא נראתה ( לחלופין יכולתי גם להחמיא על הודעה יפה ). ובאשר לטאקט - ישנן דרכים רבות לומר את אותו הדבר וכשאתה בוחר לומר משהו בצורה מסויימת ( התנשאות דבילית ) אתה גורם לאחרים לחשוב ולהאמין שאתה לא מכיר דרך התבטאות אחרת ובסך הכול אתה "מפחית" לעצמך נקודות. חשוב על הדברים ואל תפעל מתוך רגש שלילי ( כי זה יוביל אותך להתבטא באופן שלילי ) קח אוויר חשוב שנייה ואז תגיב. בשבילי הערה וביקורת הן רק דרכים לשפר את עצמי ואת התנהגותי. אז שתהיה לך שבת טובה... conatus
לא יודע אם השאלה מופנית אליי אך אני עונה בכול זאת. אני לא נפגש עם בנות מפני שאינני רואה ( כרגע ) קשר עם אישה כדרך להגשמה אישית/עצמית. אני מאלה שלא מאמין במוסד הנישואים ולכן לא רוצה להתחתן. ולכן לא מחפש בת זוג מהסיבה שאני סבור שנשים כן רוצות להתחתן וכול עוד אני מחזיק בדעה ובהרגשה שאני מחזיק אני מרגיש שאין לי מה להציע לאישה. conatus