דיייייייייי

מיקי 35

New member
דיייייייייי ../images/Emo7.gif

היום נפגעו כאן אנשים... בגללי נפגעה כאן חברה יקרה... והיא החליטה שהיא לא רוצה להיות יותר כאן... אנא ממך אל תלכי... אני מתחנן... אני פורש לכמה ימים מהפורום... זה פשוט יותר מדי בשבילי

אל תזוז אפילו ס"מ ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

ומי שהלכה תחזור לפה ומיד!!! אני לא מסכימה שיהיו תככים ומזימות גירושים ונטישות פה בפורום שלנו אנחנו פה בשביל לדבר על הדברים ולפעמים, נכון הם לא נעימים, וככה לאורך כל החיים מאוד קל לברוח ולתת את הגב אבל חשוב גם לעמוד מול האש אז בבקשה אנחנו מגבים את כולם ואני אישית מבטיחה לעמוד מאחורי מי שירצה להגיד דעתו השרשור המגעיל שכלל אאוטינג <לא בכוונה> נמחק אנא לא לנטוש

מיקי 35

New member
אני לא אוהב...

שנעלבים בגללי ונוטשים... זה קרה לאחת החברות הכי יקרות שלנו כאן (לא שירן)... פגעתי בה ואני מתנצל... כבר אין לי כח לזה...

@@

New member
אנשים תירגעו ../images/Emo88.gif

מיקי, פרישה שתצא לפנסיה, מפה אתה לא זז
ושירני, את לא הולכת מפה, זה הבית שלך ואני חושבת שהרבה אנשים פה אמורים לבקש ממך סליחה. בכל יום ויום, אנחנו פוגעים, מכאיבים ואומרים מילים אשר מותרים בבני האדם צלקת, וגם שמבקשים סליחה הצלקת עדין נשארת אותה צלקת. ולכן יקירה שלי, למדי לנטרל את עצמך מדעות הסובבים, תחיי את חייך כפי שאת רוצה ולא כפי שהחברה הייתה רוצה. אלו החיים שלך ורק לך יש הבחירה והרשות לעשות את מה שלבך חפץ. כולנו אוהבים אותך ואני מתחננת אלא מצווה עלייך להישאר פה. מה שהיה תם ונשכח, נסגור את העבר, כי מחר זהו יום חדש. ומיקי, תרגיע את עצמך, את צעיר מידי בשביל לצאת לפנסיה. אוה
ת את שניכם עד
ובחזרה אל תלכו

mariana

New member
דייי תפסיקו כולם

כל אחד נשאר במקומו. תפסיקו גם אני אבכה

למעלה