דייייייייייי כבר.............................

נוגה יקירתי

לצערי אני לא יודעת מה לייעץ לך לגבי ההורים, אני לא מאלה שיודעים לתת עצות. אני רק כואבת אתך את חוסר הצדק הזה בשל המוגבלות החשיבתית ואולי גם המנטלית של ההורים שלך. זה כל כך מעצבן אותי שאין לך מושג. הלוואי שיכולתי לעודד אותך איכשהו. חיבוק.

את באמת לא מבינה מה הקשר

בין כל מה שקורה איתך לבין אשפוז?
ההורים שלך לא מצליחים או לא רוצים לשמוע ולהבין מה המצב שלך.
אני חושבת שזה לא בגלל שלא אכפת, אלא בגלל שזה נורא מפחיד להבין שזה המצב של הבת שלך,
וגם בגלל איזו תקווה, שאפשר מאוד להבין אותה, שאם יתנהגו כאילו זה יעבור בקלות זה יעבור בקלות.
אבל זה כמובן לא נכון,
ואת הרי מבינה את זה. את יודעת שזה לא יעבור בקלות ולא יעבור אם תתעלמי מזה.
את מבינה שצריך להבין מה הגודל של הדבר הזה ולהתייחס אליו ברצינות.
ואז איך את לא מבינה שאם אנשי מקצוע אומרים לך שיש בעיה רצינית ושאת צריכה אשפוז,
יכול להיות שאת צריכה אשפוז?...

נוגה 1234

New member
כשאמרתי מה הקשר

התכוונתי לזה שאמא הציגה את זה כאילו אני רוצה שיאשפזו אותי ואמרה כזה טוב אם את כלכך רוצה שיאשפזו אותך (כאילו בתור עונש) אז אני אאשפז אותך
וההורים אמרו למנהלת שהם בכלל לא רוצים לשמוע על האשפוז
ולא יודעת למה זה אפילו קצת אכזב אותי,, רק כי עכשיו אני יודעת שלא תהיה מסגרת ..ומפחדת שעד שתהיה גם הם יגידו שאני לא מתאימה או שלא יעזור.......

נוגה 1234

New member
לא יכולה יותר.................

לא יודעת אפילו למה אני בוכה............. אבל המנהלת של המחלקה התקשרה וההורים אפילו לא תיאמו פגישה, הם אמרו לי שהם ביררו מה האשפוז המינימלי וזה 3 חודשים ושזה יהרוס לי את כל השנה והם צרחו עליייי.... אז הם אמרו לה שהם לא רוצים. ונמאס לי........ אני מפחדת להיות בלי מסגרת שמחזיקה אותי............ אני לא רוצה אשפוז.......... אני כבר אפילו לא יודעת איך לנסח אני כבר לאיודעת אני מפחדת מזה ששוב הכל יהפך יותר גרוע, ששוב אני אצרח מבפנים ולא יהיה שם אפחד שישמע ששוב בסוףבסוף תהיה איזושהי מסגרת שלא תתאים ולא תעזור שרק הכל יהיה יותר גרוע ושכבר עדיף למות...................................... לא חשוב בכלל................... אני אפילו לא יודעת למה אני בוכה............ לא יודעת למה זה היה חשוב לי השיחה הזאת /שבמילא לא רציתי...................אבל אני חשבתי שאולי למישהו יהיה איכפת,שאולי כן תהיה מסגרת שתעזור שאולי שאולי ..................................................... אני סתם טיפשה. מגיע לי לסבול.מפגרתמפגרת מפגרתתתתת.................................

למעלה