דייייייייייייייי

r o n i1

New member
דייייייייייייייי

זה ממש מעצבן! אתם עושים את המשחק הזה ומאז אף אחת לא שמה פה דוליז... וזה הפורום.... פורום דוליז לא? אז או שתעשו את המשחק במסרים או גם וגם... למה ממש משעמם פה......... רוני

Hugs a Kisses

New member
כולנו נהניות מהמשחק...

אז אם יש לך בעיה או למישהי אחרת... מצטערות אבל המשחק הוא חלק מהפורום הוא גורם לגיבוש וגם קשור לדוליז, אם תסתכלו טוב טוב הרבה מהמתנות ~הפתעה~ הן דוליז! לכן באמת, תנסו להבין, אנחנו נהנות ובינתיים זה הרוב אז בלי כוונה להעליב תנסו לקבל את זה!

דנדוש383

New member
האמת?

אני ממש לא נהנית , כי כל יום אני משקיעה, ובי? לא שלחו לי כלום...

השרית חדד ממש יפה ויצא ממש דומה ...

ורציתי להגיד שאני לא משתתפת במשחק אבל אני נהנת לראות מה בנות מקבלות ומקווה שיהיה עוד מחשק שגם אני אוכל לשחק אז תהנו מהמשך המשחק בנות!

דנדוש383

New member
אתם זוכרים ש...

עשיתי לפני 100 שנה את שאקירה? איזה משפיל... הייתי "טירונית" ולא הבנתי למה אומרים שזה מכוער... להזכירכם: חפשו בארכיון -שאקירה...

chatenoire

New member
מסכימה

מילא אין דוליז ומשעמם, אבל אלוהים, השרשור הזה הוא הדבר המעצבן ביותר שראיתי בפורום! גם אם מישהי היתה מעזה לפרסם הודעה חדשה, למי בכלל יש כוח להגיע עד למטה ולקרוא אותה? אם אתן מתעקשות לפרסם את כל ההודעות בפורום, לפחות תעשו את זה בשרשורים שונים.

תראו...

אני מודה שזה באמת תפס את כל המקום בפורום. אבל בכל פורום שהוא גם קהילה (מה שבאמת הייתי רוצה שנהפוך להיות.) יש אוף-טופיק, ויש דברים שמגבשים כמו משחקים שמן הסתם נערכים בפורום. בחלק מהתהליך של הפיכת הפורום לקהילה מגובשת יהיו כאן משחקים שונים של גיבוש. אין מה לעשות נגד זה. וזה לא דבר רע.

מסכימה!

טל יש לי שאלה מה זה מסנג´ר זה כמו איסי או אודיגו ואיפה אפשר להוריד את זה? אז או שתשלחי לי מסר או באיסי שלי 147218725 תודה מראש

אהההההההההה

כי אני שמעתי על מסנג´ר שמורידים מהאינטרנט טוף תודה (רני אולי אתה יודע מה זה מסנג´ר?)

נ´´ש מיכל המנהלת כדאי לך להכנס

נ"ש=ניצול שירשור! הייתי חייבת להראות לכן זוג חדש שמצאתי כזה חמוּוּוּוּוּד

למעלה