דיייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא 6565
  • פורסם בתאריך

6565

New member
דיייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נמאס לי לגמרי מדרגון בול ג'י טי!!! אני לא יודעת למה ואין לי ממש סיבה אבל משהו שם ממש מפריע לי! משהו מעצבן שבדרגון בול זי אף פעם לא היה!!

gokussj2

New member
זה

שהסידרה קלילה מידי והמטרה שלה היא יותר להצחיק מאשר אקשן , זה שאקירה טוריימה לא שם ידו ביצירת הסידרה ואין לו אפילו חלק קטן , זה שהכל עובר מהר מידי וחוזר על סיטואציות שהיו בדרגון בול ודרגון בול זי רק בשינוי עדרת ובכך בעצם גורם לסידרה להיות כמו תקציר של 64 פרקים ולא כמו סידרה נורמלית , זה שהדברים שם חוצים את גבול ההיגיון אפילו של הסידרה עצמה , הגרפיקה שיותר דומה ליוגיהו מאשר לגרפיקת דרגון בול טיפוסית...אחד מאלה?

Mor L

New member
אתם צודקים לגמרי!

זו שיטת הצביעה שמפריעה לנו כל כך. דרגון בול ודרגון בול זי נצבעו ביד, ואילו ג'יטי נצבעה במחשב.......... את הציורים עדיין מציירים באופן ידני אבל תהליך הצביעה הוא מכני לחלוטין, ומרגישים בזה........

6565

New member
אבל זה גם....

זה גם משהו בתסריט שמפריע לי...

Mor L

New member
אצלנו קוראים לזה פעולת מצלמה

אין בכלל שום דבר מיוחד בפריימים של הצילום. סתם כמו צילומים של אופרת סבון. אין אינטרפרטציה.... לעומת זי ודיבי ששם הו הו.... לבכות מרוב היופי של השוטים......

gokussj2

New member
תסריט הכוונה

לסיפור עצמו , אין דרמטיות הכל הולך באותו קו כל הזמן , הרגו את הדמויות הראשיות שהן: גוקו הפכו אותו לילד מפגר , וג'יטה פשוט כבר לא דמות ראשית מופיע פה ושם...זה הכל , הם החזירו את הקטע של התחרותיות של וג'יטה כאשר כבר בסוף דרגון בול זי הוא הודה בכך שגוקו יותר טוב ממנו , הרסו את כל הרעיון בזה , הם שינו את מראה הסידרה לא רק בצביעה אלא הדמויות עצמן איך שציירו אותן נראות יותר מידי מלוקקות ויותר מידי בסגנון יוגיהו ופוקימון מכיוון שהוסיפו להם יותר מידי פרטים למראה , איך אומרים כל המוסיף גורע , פשוט לקחו דמויות שהיו טובות והוסיפו להן פרטים שעשו אותן יותר מידי ילדותיות , בדרגון בול ודרגון בול זי זה התקרב יותר למציאות מכיוון שמראה הדמויות לא היה מבריק אלא היה די פשוט כמו במציאות זה היה הדבר הייחודי שאהבתי. יש עודש בעיות בסידרה , העלילה מתנגשת בכל מיני מקומות , מבטלת עובדות שהיו בסדרות הקודמות , העלילה לא מקורית.

Brolly

New member
גם העונות האחרונות של דרגון בול זי

הונפשו במחשבים שמים לב לזה בסאגת פריזה האחרונה נראה לי, הדמויות נעשות יותר מרובעות בערך... מה שגורם לדרגון בול ג'י טי להיראות כל כך מזויפת היא בגלל שאין לה ביסוס במנגה... את הציורים של דרגון בול זי לקחו מהמנגה עצמה והנפישו דרגון בול ג'י טי פשוט לקחו, המציאו דמויות והנפישו.... זה מה שמוזר בג'י טי, לא דרך ההנפשה...

gokussj2

New member
מרובעות

אפשר לראות בבירור בסאגת טראנקס יש פרקים למשל פרק 106 הדמויות יש להם מראה עם קווים חדים , ותראה פרק 105 בכלל נראות שונה

למעלה