דייט.....

דייט.....

יו כמה זמן כבר לא הייתי בסרט הזה... אחרי סיום של קשר שנמשך בערך חצי שנה...ועוד בערך חודש מאז הפירוד....ופתאום צריכה ללכת לדייט ו... הרגליים קצת רועדות...שואלת את עצמי מה הסיבה...עדיין חוששת...טוב נקווה שעד הערב אצליח להתגבר ....

Lonely In Blue

New member
אני חושב... ../images/Emo13.gif

שאם תביאי איתך את החיוכים... הדבר הכי גרוע שיכול לקרות... שתותירי אותו עם לב שבור

חזקי ואימצי ישר כוח ועוד כהנה וכהנה

הרגליים רועדות זה בסדר. העיקר שלא תקבלי רגליים קרות. חשבי על זה כעל עוד כוס קפה בחייך. נו בחייך, שימי את אחד מ- 39 החיוכים שאת יודעת
אפשר אפילו אחד כזה
או כזה
העיקר שלא כזה
זדוני. ו ב ה צ ל ח ה

ophra

New member
תנשמי נשימה עמוקה ../images/Emo13.gif

תשנני לעצמך בראש כמה משפטים שעושים לך להרגיש טוב איתך ותזכרי שזה כולה-דייט
הכי הרבה שזה יכול "לעלות" לך זה ערב. כמה שעות וכמה שקלים (כוס קפה/אלכוהול, בייביסיטר). אז באמת שאין לך מה להפסיד רק להרוויח. גם אם הבחור לא יימצא מתאים תרוויחי התנסות תרוויחי חיזוק הקשר שלך עם עצמך עם העולם שסובב אותנו שכל כך קל להשתבלל ולהתנתק ממנו עם החיים.
ו..... תבלי!
עפ
(חיית דייטים ירוקה
)

angel151

New member
נשמתי זה כולה דייט ../images/Emo8.gif

מקסימום הלך ערב לא יודעת למה הרגלים קצת רועדות ... אין לך ממה לחשוש מקווה עבורכם שהערב יהיה מוצלח

תחשבי על זה

כמו על מפגש עם בן אדם פשוט כך אדם שבדיוק כמוך מגיע לשם עם אותו רצון וגם אם זה לא זה אז מה???

s h o o s h a

New member
דייט ...יו, אמא'לה ../images/Emo13.gif

אז תחשבי שהנט זה בית קפה ענק בו את פוגשת מידי יום הרבה מאד אנשים מתוכם, אחד נחמד לך יותר אז את עוברת איתו למקום שקט יותר (מערכת המסרים) ואתם מדברים וממש נחמד לכם אז אתם מחליטים להיפגש שוב (שיחת טלפון) והרי אפשר להמשיך ולהשוות את זה לעוד המוני דברים ולהקבילם בין הוירטואלי למציאותי העיקר הוא - האם את מוכנה לקראת המפגש? אם התשובה "כן" (לחצי 1, סתאםםםםםםם
), התלבשי, תתפארי, תתבשמי ותיראי במיטבך (בשבילך, בראש וראשונה, לא בשבילו) וצאי לבילוי בכייף. אם התשובה היא "לא" - חסכי מעצמך ... כי מראש לא תהני וחבל"ז (וכל השאר יהיו רק תירוצים) והעיקר ... תחייכי כי יפה לך החיוך וככה, שתמשיכי לחייך, מקדישה לך שיר (בחרווווותתת, ובידידווווות) |הדגש{כל יום אני מאבדת מילים: רימונה גבעון די-נור לחן : משה וילנסקי כל יום כל יום בכל רחוב כשהוא עובר קרוב קרוב לרגע קט ואווילי אני שלו והוא שלי אני כבר חשה את שפתיו ומלטפת פאותיו הוא כבר שלי, אך תוך שניה הוא נעלם כלא היה כל יום כל יום אני מאבדת בחור יפה ברחוב, בחור יפה ברחוב צמוד אלי מבלי לזוזו הוא לצידי באוטובוס ואנוכי בחלומות כבר מנקדת לי את שמו שלשום היה הוא מתולתל אתמול- מצחיק ועגלגל היום הוא דק ושחור שיער נראה את מי אמצא מחר כל יום כל יום אני מאבדת בחור יפה ברחוב, בחור יפה ברחוב עיני פחם איזה חיוך כזה רציתי בדיוק כמוהו רם ומחוטב יהיה ילדנו המשותף כל כך גבוה קצת תמים הוא לצידי לעולמים אבל גם הוא כמו כולם פשוט עבר ונעלם כל יום כל יום אני מאבדת בחור יפה ברחוב, בחור יפה ברחוב

טוב הבטחתי דיווח

האמת לא החלטתי עדיין מה אני מרגישה צריכה עוד מספר מפגשים נוספים כדי לגבש מה אני מרגישה...הרגשתי מחוזרת והשיחה קלחה והיה ערב מעניין ... יגיעו עידכונים בהמשך.....

היי חיוכים

זה נשמע נפלא אחרי פגישה אחת את לא צרכה להחליט כמעט כלום חוץ מאשר אם את מעוניינת בעוד פגישה ואת זה את יודעת. שיהיה בהצלחה

*יערית

New member
חיוכים יקרה../images/Emo25.gif

אין מצב כזה שלא תרגישי מחוזרת כי את מדליקה מהרגע הראשון.. זה דבר אחד..דבר שני...תזרמי
אני יודעת שלא אוהבים את המילה..אבל אצלי זרימה זה חלק מהחיים
אהה...ונ.ב את זוכרת אותי נכון?

מתוקה מי לא זוכר אותי מי...../images/Emo24.gif

אתמול הייתי בקלפי ובמטה כל היום......יעל גרמן לקחה בגדול....

למעלה