דייט

r o n i t 3 7

New member
דייט ../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif

כשאתם יוצאים לדייט ראשון, עד כמה אתם משקיעים במראה החיצוני, האם אתן לובשות את הבגד הכי סקסי שלכן, או שלא מסדרות שיער, איפור... ואתם הגברים משקיעים בגילוח, מגהצים במיוחד חולצה, או שפוט מגיעים בגי'נס וטי שרט, עד כמה חשוב לדעתכם המראה החיצוני בפגישה ראשונה... השאלות עלו במהלך שיחה עם ידיד שננטש לאחרונה ואין לו כוח להשקיע יותר בדייטים...

Rinattt

New member
מעדיפה חולצה צנועה

למה אין לי כוח שינהלו שיחה עם החזה שלי

../images/Emo3.gifלפי עיניו תוכלי לדעת אם מנהל

את השיחה דרך החזה שלך או איתך ,עוד פרמטר לבדוק את זה שיושב לפניך. אין לך מה להסתיר את נראת יחד מצויין.

בדייט ראשון משקיעים את המיטב

הרי במבט ראשון מסתכלים על המראה החיצוני . זה הדבר הראשון ש
העיניים רואות.(נשמע מאוד שיטחי ובנאלי אבל ככה זה) אחר כך פנימו של האדם ולפעמים זה מאוד מטעה אותנו להתנהג שונה עקב המראה שהוא יכול להטעות אותנו על אותו האדם.

t o t a l

New member
רוב הנשים משקיעות תשומת לב רבה

באיך לא להראות כאילו בחרו את לבושן בקפידה.

אם האיש ננטש אז כנראה

שזה לא הגילוח ולא הלבוש זה קצף הדייטים שהיה עושה במהלך השבוע במקום להתמקד בדייט שפחות או יותר עשה לו את זה

המראה החיצוני חשוב מאד ../images/Emo141.gif

אבל מה שעושה את עיקר הרושם (עלי, לפחות) זה לא הלבוש אלא מה שבתוכו. אם מראה של בחורה מצא חן בעיניי, ממש לא שינה מה היא לבשה ואם היא התאפרה. לשאלתך, בימי הדייטים שלי נהגתי להופיע לדייט בלבוש הרגיל שלי - לא מושקע במיוחד, אבל גם לא מרושל בצורה שמשדרת זלזול בסיטואציה. הרבה פעמים באתי לדייט עם הבגדים שהכנתי ליום העבודה שלמחרת, ועם הגילוח של הבוקר לפני. מקווה שעזרתי, ש. פרא

ערסlight

New member
דייט

אחד הסיפורים הנפוצים ביותר שמראה חיצוני קובע. אני [אגב] לא טוען אחרת. אלא שההבדלים בין השקעה למראה רגיל הם די זניחים. [רואים לנו מאחורי האיפור והבגדים...] מה שקובע זה מה שאנחנו מקרינים. [שמחת חיים, עירנות, חופש, עוצמה, בטחון עצמי] מה שמקובל לכנות כאריזמה. ואת זה אי אפשר לפברק. אז עזבי אותך מהטרחנות, בזבוז אנרגיה. השוט הטוב ביותר זה להיות הכי מי שאת. אפשר צינגלה או אלכוהול אם זה עושה לך טוב. אם כבר, אפשר להיות אובייקט מיני אם יש לך הנתונים ואת מסוגלת לפרגן לעצמך [ולקוות שיבוא לך אחד רעב]

יערית

New member
it's not the way i look

זה הריח שיוצא ממני,אוהבת את ריח הבשמים שלי, ואת ריח הקרם גוף שלי,זה מאפיל על הביגוד!

henush7

New member
מצחיק אבל

לפני בערך שנה הכרתי בחור מקסים. אחרי שדיברנו מעט בטלפון, קבענו דייט. לא היה לי כוח להתלבש, להתאפר ולהתגנדר אז יצאתי סתם עם בגדים שאיתם אני הולכת לעבודה והכי מצחיק, יצאתי עם כפכפי אצבע ורודות. (נעלי בית) עד היום הוא מזכיר לי את הכפכפים האלו. ולבל תהיה טעות, יצאנו חצי שנה!

destiny36

New member
שמעתי (תחליף למילה"אומרים")../images/Emo8.gif

..שאומרים
שתפגישה הראשונה מביטים בעיניים

destiny36

New member
הוא בטח היה מספר לי שהוא פוזל

עוד לפני הפגישה לא? (סתםםםםםםםםםם צוחקת) אם הבן זוג פוזל אני אביט לאן שהוא מביט ואדע מה הטעם שלו

destiny36

New member
כן, כשנולדתי

אמא שלי צעקה לאבא שלי "תראה איזו מצחיקה היא יצאה"

דייט..

אסטתיקה..פשוט נקי..מסודר..ולפעמים זה סקסי כשלעצמו.. וזה מאוד תלוי..במצב רוח שהתלווה לשיחות שלפני הדייט..להרגשה שאיתה יוצאים מהבית..אם זה דייט ספונטני..אחרי שיחה של 5 דקות או דייט אחרי רצף של שיחות..מתוכנן מראש..<זה בדר"כ בא עם הכאב ראש מה ללבוש> בדר"כ שמשקיעה מעט יותר..כנראה שמרגישה יותר.. ועם כל זה יודעת.. שלוקח מבט וחצי..לדעת..אם ארצה שהוא ירגיש בי.. אם ארצה שלא במעט "אמצא חן בעיניו.." כנ"ל הפוך...

למעלה