דייט שלישי------

חחח.

מי שמתכחש ובורח מתשובות זה אתה. ‏נקודות רגישות??! ממש לא. ‏ואם כן,אשמח לשמוע על נקודות שקיימות בי ואיני מודעת להן.

שםאנילא

New member
את הנקודות כבר העלית בעצמך ממקודם...ואם לא

שמת לב הוא העיר על מה שכתבת אז תעברי מחדש על כל התגובות ללא סערת רגשות ותנסי להבין הוא ח"ו לא בא לפגוע בך הוא הגיב על מה שאמרת סה"כ

../images/Emo45.gif

ולגבייך, לא שאלת שום שאלה שהוצרכתי לענות תשובה. ואם כן, את מוזמנת לשאול אותה שוב.. עניתי לך תגובה עניינית ואת לקחת את זה אישית.. ומכאן התגובה הנסערת והמתקיפה שלך.. (רק חזקת אצלי את התזה - שהגנה הכי טובה זה התקפה.. כנראה שמשהו בדבריי גם לך להרגיש צורך בהתגוננות..)

לדעתי את נמצאת עכשיו בשלב די קריטי

אכזבה נובעת מציפיה שלא מוממשה `כואב לי שמספר אנשים מאוכזבים ממני עכשיו` אם אנשים מאוכזבים מזה שלא סגרתם על חתונה הווי אומר שהם ציפו שתתחתנו ואפילו שהבהרתם להם שאתם לא מתאימים זה לזו הציפיה לא ירדה להם ולכן הם מאוכזבים. אני מציע לך לבדוק את האנשים שקרובים אלייך ושהתאכזבו ממך עד כמה הם מעוניינים שתתחתני עם מי שאת -אוהבת- ו-מתאימה- לו והוא לך או שהם מצפים שתתחתני עם אחד שיעשה שם טוב ולסגור את הפינה הזאת שנקראת החתונה שלך

שםאנילא

New member
אז קחי חפיפניק מלכתחילה...לא צריך להיות גאון

כדי לדעת אם הוא מתאים מבחינה רוחנית או לא זה כבר דבר שניתן לבדוק בבירורים... לא היית צריכה לסחוב אותו לדייט שלישי חבל...זה לא בובה ואת מענה אותו...מעבר לזה שזו הונאה

קליט

New member
הבחור משדר לפי מה שמצפים ממנו . .

יתכן ואתם כן מתאימים . עובדה שלא הפריע לו איך שאת מתלבשת . אפשר לברר את הנושא הזה לעומק אצל חברים וכו` .

Hada6

New member
אני לא חושבת

שמדובר כאן בביטול האישיות שלך עצם זה שלהיות נשואה לאדם חזק ממך ברוחניות.הרי בין שלל מטרות הנישואין אחת מהן זה שבני הזוג יחזקו והתחזקו יחד. לדעתי,דברי עם הבחור לגבי הנושא.חבל להוריד על דבר כזה.זה פלוס לא מינוס.

למעלה