דייט שלישי------

נו נו..

אני לא מאמין שהוא יודע את כל מה שהוא צריך לדעת כדי להחליט, אלא רק מה שאמרת לו ואני בטוח שלא אמרת הכל, כך שזה נקרא שקר כלשהו, לא? חוצמזה, אם הוא רוחני בהרבה ממך מה פתאום שהוא יחפש בחורה שאינה כזו? כנראה שגם הוא לא מה שהוא מראה..

kiss 18

New member
מעניין

אם הוא הבחין בשוני ובכל זאת מעוניין להמשיך... כי בדר"כ זה מרתיע. לדעתי תמשיכי.

החלטתי.

העסק נגמר.הודענו לשדכנית. חבל היא אמרה. חבל ההורים אמרו,ומאד התאכזבו,חשבו שנתקדם עוד.. עצוב לי.כואב לי שמס` אנשים מאוכזבים עכשיו!! שירים..שירים..כמו תמיד..בתקוה..

עדיין

לא מאוחר לחזור בך. ואם הוא הרבה פחות חזק ממה שאת חושבת? הרב קנייבסקי אומר שלעיתים, אדם מפסיד זיווגו בידו. תנסי עוד פגישה, נשמע שהיתה לכם כימיה מצוינת. אני לא הייתי מוותר על זה בקלות.

כרגיל...

את זו שאומרת את המילה האחרונה.. את זו שמחליטה... כדרכך את אוספת נתונים, דעות, עושה שיקולים שכליים.. (לא רק כמובן..) עושה סוג של משוואה ומחליטה בהתאם.. לא חושב שזו הדרך.. ובוודאי לא בשידוכים.. אני גם לא יתפלא אם השיקול המכריע היה בגלל שאת לא מוכנה להתחייב ולהעמיד את עצמך ברף כזה גבוה... נקודה למחשבה..

זוהי לא הפעם הראשונה,

שאתה מגיב על הודעות שלי בצורה כזו,אתה מכיר אותי מאיפשהו(`כדרכך`)????? אתה יודע מי אני בכלל??? מוזר שאתה מקטלג אותי שייכת לסגנון מסויים של אנשים,רק בגלל מקום עבודתי,או דעותיי..

כן

שיערתי שזאת תהיה תגובתך.. אבל הנושא הוא האם דבריי נכונים או לא בלי קשר לאומר או לנאמר.. מלבד, שבהחלט שבן אדם ניכר על פי דעותיו..ולא קיטלגתי אותך אלא התייחסתי למשהו מאד ספציפי..

אינך צודק!!

רק בגלל האומר. אתה כנראה נגוע,אדם שאינו מכיר משהו,לא מדבר בצורה כזו!! `אדם ניכר על פי דעותיו`--בהחלט! עפ"י דעות רבות! עפ"י דעות בכלל תחומים ונושאים. איך הינך יכול לקטלוג אותי ממספר מועט של תגובות כאן????! יש מצבים שמוטב שאדם ישמור על שתיקתו..

למעלה