דייט ראשון - בחשיכה

דייט ראשון - בחשיכה

חלקכם מכירים אותי כבר מימים אחרים ורחוקים, שנינו כתבנו כאן, מי יותר ומי פחות, והיום אנחנו שמחים לחזור לכאן ולכתוב יחד

תהנו.

הוא :
"יאללה קדימה – הולכים על זה !!! " לא האמנתי שאני קורא את המילים האלה ...
קראתי שוב...בדקתי שהמייל אכן נשלח ...קראתי ולא האמנתי !

ימים בודדים קודם , הגבתי לפוסט מרגש שכתבה . אני לא נוהג לעשות כך אלא במקרים מיוחדים, מיוחדים מאד – אכן זה היה מקרה מיוחד .
החלפנו מילים ..ומיילים כולם סביב נושא משותף , פרידה כואבת מאהוב ואהובה ..." אם לא היית מהדרום " , היא כתבה " הייתי בטוחה שאתה זה הוא " כך בדיוק אבל בדיוק חשבתי לכתוב לה .
שוב מילים הוחלפו ... תחילה מעט , משפטים בודדים , שהפכו עמוקים יותר .
" מה דעתך להיפגש " שאלתי , "מפגש שאולי יביא לתיקון משותף של שנינו " ??
הוספתי תיאור כללי על עצמי וכן מילים ספורות המתארות איך אני נראה ...
היא השיבה בחיוך ...כך הרגשתי כמובן וציינה כי היא אוהבת את מה שקראה אך כבר קבעה עם אחר לאחר חלופות מיילים רבה , היא תיפגש איתו כמובן . בחיוך נוסף הבטיחה לשמור את הפרטים שלי .

אני :
לא יודעת בדיוק מה היה שם במילים ובמשפטים שעברו בינינו, אבל הם הצליחו לחדור עמוק לתוכי ולהאיר באופטימיות זהירה פינות פסימיות שהלכו והתרבו בשנה וחצי האחרונות, פתאום כבר לא הייתי כל כך בטוחה שהדייט המתוכנן הוא הצעד הנכון, ואכן, הפגישה התגלתה ככישלון חרוץ, בדרך חזרה נזכרתי בצמד מילים שמישהו אמר לי די מזמן - אין מקריות
כשעה לאחר מכן שלחתי לו הודעה ובה שאלתי האם ההצעה שלו עדיין בתוקף?
תשובתו החיובית והדי מופתעת הגיע למחרת בבוקר.

הוא :
לא יודע איך ולמה השחלתי את עניין הפנטזיה . (רציתי רק לפגוש אותה . הייתי מאד מסוקרן ומאד רציתי לגרום לה לרצות להיפגש) אמרתי לה שיש לי פנטזיה לא ממומשת שקשה מאד ליישם – פנטזיית החושך :
המפגש הראשון יתבצע בחשיכה מלאה וסקס...! ללא פרטים מזהים ...ללא תמונות ..
בלי לראות אחת את השני בכלל !
אני זוכר שהזכרתי את העניין של החד פעמיות נדמה לי שאפילו כתבתי ONCE IN A LIFE TIME "
ואכן מייל ההסכמה לא אחר להגיע ...
"קדימה - הולכים על זה ..." – כך באומץ לב , בספונטניות ובשיתוף פעולה יוצא דופן היא הגיבה .
תיאומים בוצעו ...נקטנו בכל אמצעי הבטיחות הנדרשים : בחרנו יחד מקום , היא הכינה אשת קשר עם מילות קוד מתאימות וזהו ...מוכנים למפגש .
ביקשתי שתגיע מאוחר יותר ברבע שעה ...שיגעתי את בעל הצימר שיחשיך עד כמה שניתן וזהו יצאתי לשם .
זמן קצר לפני שיצאתי העברתי את מספר הטלפון הנייד שלי .
בדקתי ושיפרתי את החשיכה ככל שניתן ...ניסיתי לסגור כל חריץ אור קטן שהציץ מהתריסים ...אכן החשיכה היתה כמעט מוחלטת .

ואז שמעתי את הדלת נפתחת ...

אני :
החניתי ויצאתי מהרכב בשמלה ועקבים כפי שביקש ושנשמעו היטב על רצפת הדק בדרך לצימר שנקבע,
פותחת את הדלת לאט ומכיוון שעדיין הרכבתי את משקפי השמש, החושך בפנים היה מוחלט מבחינתי, ריח של קטורת בחלל. נזכרתי בשיחה שהיתה לנו יום קודם בנושא הריחות, הוא ידע מה אני אוהבת.
"הניחי את התיק בצד" - אני שומעת את קולו (הנעים אך הסמכותי), בצד ימין הבחנתי במשהו שנראה במטושטש כמו שולחן והנחתי עליו את התיק,
החושך היה מוחלט, גיששתי את דרכי אליו,
"תתקדמי עוד קצת, אני כאן" - שמעתי אותו שוב,
הלב שלי פרפר, הרגשתי שהקרביים שלי נלפתים, ניסיתי לנשום כרגיל וצעדתי בזהירות לכיוון הקול,
לא הייתי צריכה להרחיק יותר מידי, לפתע הרגשתי ידיים גבריות אוחזות ביד אחת שלי והיד השנייה שלו על המותן שלי מושך אותי אליו לאט אך בנחישות.
היה לו ריח טוב של בושם גברי קל, הרגשתי שהוא מגשש את הפנים שלי, הוריד לי את משקפי השמש והניח אותם בצד.
הידיים שלי גיששו את גופו (לא רע חשבתי לעצמי) משם עליתי לכיוון פניו,
הרגשתי את שפתיו על שלי, לחץ הדם שלי נסק, הוא היה טעים, תוך שניות הנשיקות המהוססות משהו תפסו תאוצה שהוציאו משנינו קולות עונג קלים לחלל הצימר האפלולי.
"שנינו נעצום עכשיו עיניים ורק נרגיש" ביקש ואני נעניתי ברצון.

הוא :
הסרתי את משקפי השמש שלה והנחתי יד על העניים שלה ..."תעצמי עיניים " חזרתי על המילים.." רק להרגיש " . ליטפתי אותה בכל מקום אפשרי ...הרגשתי את ידיה חוקרות את גופי , פני ושיער ראשי .. תוך כדי הגישושים הנשיקות הפכו עמוקות מאד ...נצמדנו אחד לשנייה והרגשתי את חמוקי גופה על שלי . הטעם שלה והריח הנשי העדין ממנה היו מעולים ושלהבו אותי מאד .
בזהירות השכבתי אותה על המיטה ...ושכבתי לצידה ..לא הפסקנו להתנשק ולהתלטף ..

זהו, תיאורים גרפיים עסיסיים, בפעם הבאה

giligil55

Member

את מצליחה להעביר בכתיבתך את עוצמת החוויה שחוויתם ...

מחכה להמשך הנדרש ...

אה...כן ...וברוכה השבה

הילי 122

New member
חתיכת מכשפה את

אהבתי ,כיף שכתבת כאן. ההרגשה שתיארת הלהיבה יותר את הריגוש שלך בחושך.

לא רק שלי...

היינו שם שניים

היתה התלבטות תחת הניק של מי נפרסם, בסוף החלטנו מכיוון שאני קצת יותר "מוכרת", להעלות את זה תחת הניק שלי,
תודה :)

זה ממש כמו לראות סרט

ופתאום הסרט נקרע באמצע
מוציים אותנו להפסקה , ומחכה ומצפה להמשך הסרט בצימר

giligil55

Member
בזמנו גם אני אמרתי לך...

שכשנסגרת דלת נפתחת דלת חדשה ...

זוכרת...

הייתי במקומות אחרים באותם ימים.....
ואני שמחה שהתעקשתי ולא התפשרתי על מה שרציתי.

למעלה