דייט מאכזב

רחפפת

New member
דייט מאכזב

יצאתי לדייט, היה כיף וזרמנו מצוין אבל עדין לא קבלתי תושבה מהמתווך החמקמק לא רוצה להראות לחוצה ויותר מזה לא רוצה מישו שמתלבט לגבי אבל אני במתח מעצבן מה עושים?

odery

New member
תתעסקי במשו אחר.

חוצמזה מה זה מתווך? בת כמה את?

גברת נכבדה

התתחמקות = המשיך הלאה בהצלחה

כיף לך

אני יוצא לדייט ( פעם אחרונה היה לפניי חצי שנה
) אחריי שתי דקות הבחורה כבר אומרת לי לאאאאאאאאאאאאא אבל בשביל לא לבעס אותך נסיים תקפה ביחד יפה כמו ילדים גדולים ותתחפף לי מהעיניים אצלך זה פשוט זרם... ואת רוצה... רק אין לך תשובה הלוואי עליי תהיי רגועה אם זה שלך זה יבוא ואם לא אז עוד יותר טוב אל תתלי את עצמך... לא במתווך החמקמק... ולא באף אחד תכירי בעצמך מי את..מה את שווה....ומי שרוצה אותך יקבל אותך איך שאת.. והוא יחפש אותך לא את אותו ועל מה את בלחץ? אצלנו הלחץ גרם להיות בפורום פה
לא שרע פה דווקא דיי נחמד

טיטניק1

New member
מה עושים??

פשוט מאד-קפה...תה...מה שבא לך!! להיות בלחץ?? וכי למה?? גם אם זה לא זה...פשוט תהיי יותר רגועה-כל דייט שיורד מהפרק מקרב לעבר המיועד האמיתי!! "לא רוצה מישו שמתלבט לגבי .."-בחייאת, הבנאדם סה"כ יצא עימך פעם אחת מה כבר יכולה להיות כזו התלבטות.?? האופציות שיכולות להיות כאן: או שהבנ"א הבין שאין כאן עתיד-ולא יודע איך לאמר לך זאת.. או שהמתווכח יודע כבר את התשובה ומכיון שיודע שהכסף עליו חלם -כבר לא יהיה ממילא מה יש לו למהר להתקשר??(שדכנים שם...שם...) או ש...פשוט עסוק ומתכוון ליצור קשר בהמשך היום... או ש...תכיני כוס קפה נוסף גם בשבילי???? מה שלא יהיה

malka301

New member
DId you speak to the middle-man

?After your date If not- give him a call He might also have other things and forgot about it Could also be that he received positive or negative answer from your date, but forgot to tell you I have several times set people up, but I expect them, to call me I do have other things in my life and people should take more responsibility and action for their lives So give the middleman a call, and make yourself VULNERABLE and tell him that YOU ARE INTERESTED Worst that can be is that you will be rejected You can live with that, can't you ? By telling the middle man that you had a nice date and would like a follow up, it might encourage him to push the date Some people do need a push at first Good luck

חגיתי6

New member
בקשר לדייט "המאכזב" שלך

את נשמעת מאוכזבת,ואני יכולה לנסות להבין. אבל,תמיד תזכרי שהחיים לא תלויים לא במתווך הקשר שלך, לא באותו אחד שיצאת איתו,וגם לא בבעל העתידי שלך. את במתח? תנסי להבין מאיפה בא המתח.....מזה שאת רוצה שיקרו דברים מהר ממה שצריך? או ממקור אחר?מציפיות שת מפתחת? אנחנו לא יודעים מה טוב לנו,מישהו מעלינו מכוון אותנו ,עושה שהכל ילך פרפקט.. אבל אנחנו לא רואים את זה תמיד ומיד. הכי טוב,פשוט לשכוח מהעניין ,אם זה מאוד נתקע לך. פשוט ל ש כ ו ח. צאי לסרט..אבל לא על דייטים...

אiר1

New member
מה עושים?

ממשיכים לחיות! אם תעשי את הדברים שאת אוהבת ותמשיכי בעיסוקייך, מובטח לך שיהיה לך הרבה יותר טוב, מאשר להתעסק במחשבות ותהיות סרק. אם הוא ירצה, הוא יתקשר. אם לא ירצה - לא יתקשר. ההתלבטויות והמחשבות שלך לא יגרמו לו לשנות את דעתו לכאן או לכאן. והכי טוב? פשוט לצאת לדייט אחר!

צהריים טובים מתוקה. .

ב``ה שאף פעם לא חוויתי זאת. .מניסיון אישי שאני לא רוצה ולא נעים לי להוריד ככה. .אני תמיד אומרת טוב.אני צריכה לחשוב. .שתדעי שבמיוחד מדייט ראשון זה פשוט לא. .תשכחי ממנו.חלאס. .עברת מספיק את צריכה מישהו שיעשה לך רק טוב. ושהוא ירוץ אחריך. .מתוקה תתעסקי במשהו.כי ריקנות זה דבר שישגע אותך . .תתעסקי במשהו שאת אוהבת שיעשה לך טוב. בהצלחה.מחזיקה לך אצבעות. .

למעלה