דייט חלומי

B o N u s

New member
טוב נו ++'

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)? נו מי יש לבחור? ברור שאלונה!! באיזה שעה? בערב באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')? אשכנזית(?) יש יום בשבוע שאתם מעדיפים? אולי יום שישי נראה לי רומנטי האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה? מסיבה. אבל פרטית. רק ששנינו בה.
מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו') לא יפה להגיד בפורום מה |נבוך| מה היית משנה בה? באלונה? שלמות אפשר לשנות? לא! נכון! האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"? :p והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה? לא. :) בתור שחקנית איך היא?מצויינת מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי? חח נחשו. ברור שיופי. אתה מעדיף יופי או אופי? יופי. אבל תלוי גם איזה אופי.. מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה? אילן :p מה יהיה האוכל בדייט? משהו שאני גם אוכל(?) האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD) ממש לא! זה מה שחסר לי! איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע? אולי ביטלס? מה היית לובש? כלום
איך אתה רוצה שהיא תראה? אלונה? גם כמוני. לא תלבש פשוט כלום
באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם?אני אלך עם שירן, צרפת :) |אפצ'י| קחו קרמבו

שירנאעה

Well-known member
זה מה יש../images/Emo105.gif

אילן- די משעמם [למרות שהוא חמוד וחכם] . וקובי- לא ישים עלייך בשיט, ובנוסף יאכל גם את האוכל שלך. אז.. נשאר לנו עודד
וחוצמזה שהוא היחיד בין השלושה שהכי מצליח לו עם בנות.

go goldi

New member
עונה../images/Emo3.gif

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)?אילן באיזה שעה?זה כזה משנה? באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')?מה מסעדה?? למי יש כסף?? בפיצריה יש יום בשבוע שאתם מעדיפים?שבת האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה?סרט מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו')עניים מה היית משנה בה?אמ.... מאיפה להתחיל? האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"?לא והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה?כןןןן בתור שחקנית איך היא?מעולה מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי?גם וגם אתה מעדיף יופי או אופי?אופי מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה?לא יודעת מה יהיה האוכל בדייט?פיציה כאילו!! האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD)משפחה, רוצים לבוא לאכול פיצה עם אמא? איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע?מה מוזיקה? זה פיצריה הכי הרבה שיש שם זה טלויזיה שפתוחה על 24 מה היית לובש?בגדים? איך אתה רוצה שהיא תראה?איך שבא לו באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם?רחוק מכאן

שאלון D: ../images/Emo219.gif

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)?גרי D: באיזה שעה?בשעה שההמבורגרי נסגרP: באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')?המבורגריה. אבל לא של גרי
יש יום בשבוע שאתם מעדיפים?חמישי. אני אוהבת את יום חמישיP: האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה?אני נקבה P:. ולמסיבה,לראות איך הוא מגיב למסיבותP: מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו')לא יודעת
. חולצה?
מה היית משנה בה?כלום
האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"?כן והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה?בעיקר,כן. אבל גם עודד ואילן [וקצת נתן] בתור שחקנית איך היא?שחקן :| והוא מצויין
מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי?אופי אתה מעדיף יופי או אופי?אופי מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה?שפרה? P: מה יהיה האוכל בדייט?המבורגרים [אני שונאת,אבל שיהיה XD] האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD)בהרור,ושפרה תהיה המלצרית D: איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע?לא יודעת P: מה היית לובש?חולצה ומכנס? D:: איך אתה רוצה שהיא תראה?כמו תמיד באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם?ישראל,בת"א P:

הא,ובחרתי חולצה XDD ../images/Emo219.gif

החולצה שדנה [לא זאתי שהייתה פה,בת דודה שליP:] קנתה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111.11

דנה 74

New member
עונה:]

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)? עודד/נתן באיזה שעה? 7 P.M באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')? איטלקית זה טוב:] יש יום בשבוע שאתם מעדיפים? שישי האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה? סרט מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו') נו מה יאיר לפיד? המ... עיניים מה היית משנה בה? כלום האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"? ? והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה? מה? בתור שחקנית איך היא? נחמד [מה הקשר נקבהה?] מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי? אופי& יופי אתה מעדיף יופי או אופי? אופי אבל לא יותר מידי יופי[ כי זה מסוכן] מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה? הייתי אומרת... דנה מפרק השירדות מה יהיה האוכל בדייט? פסטה האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD) לאא~!!!! איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע? נמנמננ שירים שקטים מה היית לובש? חולצה ומכנס נו מה נראה לכם? איך אתה רוצה שהיא תראה? מקסים?[אחותך] באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם? אין כמו לונדון

עונה ../images/Emo182.gif

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)? עודד באיזה שעה? 20:00 באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')? פימוית-ההמבורגרי יש יום בשבוע שאתם מעדיפים? שישי האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה? סרט מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו') עיניים מה היית משנה בה? כלום האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"? לא והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה? כן בתור שחקנית איך היא? מושלם מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי? אופי אתה מעדיף יופי או אופי? אופי מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה? דידי מה יהיה האוכל בדייט? לאידעת אבל משהו מוזר האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD) לא איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע? מוזיקת הפיג'מות, במיוחד את "זאת אהבה שאין לה סוף..
" מה היית לובש? פיג'מה (כרגיל) איך אתה רוצה שהיא תראה? אותו דבר באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם? קוסטה ריקה

../images/Emo41.gifדייט חלומי../images/Emo41.gif ../images/Emo103.gif

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט
(מדמויות הסדרה)
עם עודדי
באיזה שעה
20:30
באיזו סוג מסעדה
(איטלקית וכו')
כל מסעדה העיקר שהיא תהיה עם ספגטי
יש יום בשבוע שאתם מעדיפים
יום שני
האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה
לסרט
מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה
(עיניים, אף וכו') השיער כדי לראות אם הוא באמת מתולתל...
מה היית משנה בה
כלום
האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"
לא
והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה
מה?
בתור שחקנית איך היא
הכי טוב
מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי
בגלל שניהם
אתה מעדיף יופי או אופי
גם וגם