טוב נו ++'
אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)? נו מי יש לבחור? ברור שאלונה!! באיזה שעה? בערב באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')? אשכנזית(?) יש יום בשבוע שאתם מעדיפים? אולי יום שישי נראה לי רומנטי האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה? מסיבה. אבל פרטית. רק ששנינו בה.
מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו') לא יפה להגיד בפורום מה |נבוך| מה היית משנה בה? באלונה? שלמות אפשר לשנות? לא! נכון! האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"?
והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה? לא.
בתור שחקנית איך היא?מצויינת מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי? חח נחשו. ברור שיופי. אתה מעדיף יופי או אופי? יופי. אבל תלוי גם איזה אופי.. מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה? אילן
מה יהיה האוכל בדייט? משהו שאני גם אוכל(?) האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD) ממש לא! זה מה שחסר לי! איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע? אולי ביטלס? מה היית לובש? כלום
איך אתה רוצה שהיא תראה? אלונה? גם כמוני. לא תלבש פשוט כלום
באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם?אני אלך עם שירן, צרפת
|אפצ'י| קחו קרמבו
אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)? נו מי יש לבחור? ברור שאלונה!! באיזה שעה? בערב באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')? אשכנזית(?) יש יום בשבוע שאתם מעדיפים? אולי יום שישי נראה לי רומנטי האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה? מסיבה. אבל פרטית. רק ששנינו בה.