דייט גרוע

wannabeloved81

New member
כונפה, טיפשה, אהבלה, חיה בסרט

יש עוד כמה מחמאות שפיספסת?
או יותר מעניין מאיפה זה בא ולמה?!

ואכן נסיכה ��
לא מוכנה להתפשר על פחות.

wannabeloved81

New member
דייט גרוע

שלום לכולם, אשמח לתגובתכם..
יש בבעלותי דוכן קטן למוצרי טיפוח ולפני חודש בערך פנה אלי בחור צעיר ונאה וביקש הסבר על המוצרים. הסברתי לו שהמוצרים מיועדים לנשים מבוגרות ולקמטים והוא עדיין התעקש לקבל הסבר, הסברתי לו שהמוצרים יקרים וביקשתי ממנו בנימוס שלא יבזבז לי את הזמן (מאחר ובחורים רבים פונים אלי בניסיון להתחיל איתי ולא מתוך עניין ברכישה), אך הוא עיקש שלף את ארנקו מכיסו והראה לי שיש לו את הכסף להשקיע במוצריי. הסברתי לו על כמה מהמוצרים והוא רכש במקום ב-$350 והזמין אותי לארוחת ערב במסעדה יוקרתית.. הסכמתי וקבענו לצאת יום למחרת. החלפנו מספרי טלפון וקבענו שיאסוף אותי מביתי. יצאנו למסעדה מהממת והיה טעים ונעים, גם שתינו קצת ומשם נסענו חזרה לביתי. הזמנתי אותו אלי ועשינו סקס. הלכנו לישון והוא עזב בבוקר והשאיר אצלי את בגדיו. ביום שאחרי הלכתי לקנות קפה ליד מקום עבודתי ונתקלנו זה בזו.. הוא ישב עם זוג ושתה עימם קפה. הנחתי שיבוא אלי לדוכן כשיסיים אך הוא לא בא וגם לא יצר קשר. רק לאחר 4 ימים התקשר ואני בחרתי שלא לענות לשיחותיו. שלח הודעה ועניתי שאני עסוקה ואתקשר אח״כ אך לא התקשרתי. ביום שאחרי התקשר שוב ולא עניתי. רק כשבוע אחרי שלחתי לו הודעה שחפציו נמצאים בדוכן שלי ושהוא יכול לבוא לקחת, אז ישר הגיע ורצה שנלך לאכול. הסכמתי והלכנו למסעדה נחמדה ובילינו בנעימים. בסוף הערב הוא רצה להתלוות אלי לביתי אך סירבתי בנימוס ונישקתי אותו ללילה טוב. מאז אותו הערב הוא התקשר בכל יום ושלח הודעות ורצה שניפגש בכל יום אך דחיתי אותו בכל פעם מפני שהייתי עסוקה והבטחתי שניפגש ביום רביעי. שלחתי לו הודעה אחרי שהתפניתי וכתבתי שאני רוצה שנלך לאכול משהו, הוא שמח וקבענו להיפגש אצלו. נסעתי אליו והוא כבר חיכה לי בחוץ. היה לי קר מעט והצעתי שאסע הביתה רגע להחליף למשהו חם יותר אך הוא שלל זאת ואמר שישים חימום ברכב והמסעדה נעימה ושלא יהיה לי קר, והוסיף שהוא חייב לחבר שלו טובה ואנחנו נוסעים לאסוף אותו מביתו שעל ההר (נסיעה של חצי שעה) בשביל להוריד אותו לעיירה בה אנחנו גרים. זרמתי ונסענו לחבר שהיה מאוד גדול וגבוה ואני נאלצתי לשבת מאחור כל הדרך וסבלתי מקור ובחילות.. משם נסענו לעוד חבר אחר שם הם התעכבו חצי שעה! ואני לא יצאתי מהאוטו כי קפאתי מקור והיתה לי בחילה מהנסיעה והסיבובים והם ישבו בחוץ. הוא בא לבדוק מה איתי אבל לא הרגיש שממש מפריע לו שאני סובלת. החבר שלו היה רגיש יותר ממנו והביא לי מים והציע לי את המעיל שלו. אני רק רציתי לחזור הביתה זה כל מה שרציתי. כשהגענו סוף סוף וירדתי מהאוטו הוא ירד אחרי וחיבק אותי ושאל אותי אם אני כועסת עליו.. אמרתי שכן והסברתי לו למה. הוא שאל אותי אם זה אומר שאני לא רוצה לראות אותו יותר ואמרתי לו שאני לא יודעת כלום עכשיו רק רוצה הביתה, הרגשתי ממש רע. הוא רצה עדיין שנלך לאכול וסירבתי. נסעתי הביתה והוא אפילו לא התקשר מאז לשאול איך אני מרגישה או אם הכל בסדר... הוא מצא חן בעיניי והתאכזבתי :(

סיגלית 2014

New member
מנהל
אפשר לכתוב לך הודעה כמו קודמי סמוואן

משהו קצר וקולע.
ואפשר להתייחס לדברים שכתבת יותר בהרחבה (מבלי לפגוע בכבודו של קודמי).

אז הוא ניסה להתחיל איתך תוך כדי קבלת מידע על המוצרים שאת מוכרת, קנה מוצרים (אולי לאמא שלו או לדודה) והזמין אותך לדייט שעל פי דבריך נהנית בו מאד ואפילו ישנתם יחד.
הוא השאיר אצלך את בגדיו (אולי בכוונה כדי שיהיה לכיף הזה המשך?).
אבל למחרת, כשראית אותו וציפית שיתקרב, שיאמר שלום, הוא לא נהג כפי שציפית ממנו לנהוג. אולי, מין הראוי, שייגש ויאמר בנימוס שלום (אחרי מה שעבר על שניכם לילה לפני) אבל לא ניתן לדעת באמת מדוע הוא לא ניגש אליך ולא ניתן להסיק שזו התנהגות מזלזלת.
יצא לך לשאול אותו? אולי לא היה לו נעים מאלו שנפגש עימם ולאחר מכן היה עסוק?
כאשר ניסה אולי לתקן את המצב ויצר עמך קשר, החלטת שהגיע הזמן לזלזל בו והתעלמת ממנו במשך שבוע ימים, למרות שהבגדים שלו אצלך.
ירד לך ממנו וזה בסדר, הבעיה שהוא דווקא כן רצה להמשיך להתראות איתך ויצר קשר כל יום (לאחר הדייט השני). למרות שירד לך ממנו וסירבת בנימוס בכל פעם שהציע, במקום לסיים את זה יפה, הבטחת הבטחות להתראות עמו מאוחר יותר ונתת לו לרדוף אחריך. ובשביל מה?
כשהתאים לך לצאת לאכול, התקשרת אליו והצעת לו. את כל מה שקרה באותו ערב את מספרת מעמדה מאד פסיבית. את "זרמת" למצב שבו די סבלת מהקור ו..וואלה לא היה אכפת לו.

מהצד, ובהחלט יכול להיות שאני טועה, זה נראה ששניכם שיחקתם משחק שבו כל אחד יראה לשני מאיפה משתין הדג וכמה לכל אחד לא כל כך אכפת מהשני.
ועכשו, את מחכה לטלפון ממנו שיראה סימן של אכפתיות. ואם הוא כן היה מתקשר אליך? ואולי הוא יושב בבית מתבשל במיץ של עצמו כמה היה טיפש שנתן לך להרגיש כל כך רע ולא יודע איך עליו להתנצל? הרי, בינינו, אם היה מתקשר ומתנצל, איך היית מגיבה: פותחת דף חדש או ממשיכה לגרום לו לרדוף אחריך?

שורה תחתונה, כמעט בכל הפוסט את כותבת עליו בנימה מאשימה וביקורתית. הוא אכזב אותך לא פעם, אז לא ברור מה כל כך מצא חן בעיניך. לדעתי, אם את מאד מאוכזבת, עדיף להניח לעניין ולא לצפות מהצד השני כלום. אם את מאד רוצה לנסות איתו שוב ולא לוותר כל כך מהר, צרי את קשר ושדרי שאת לא משחקת משחקים. כן כן, לא לא.
בהצלחה.

wannabeloved81

New member
צדקת. הוא התקשר להתנצל וביקש לפצות

שמחתי שהתקשר וקבענו להיפגש שוב. יצאנו לארוחת ערב ובילינו בנעימים, אך אני חושבת שאני לא באמת מאמינה בקשר (למרות שנמשכת אליו מאוד ונהנית בחברתו) ומכאן הספקות שלי.
תודה רבה על התייחסותך :)

tal902

New member
כמוני כמוך....

בהתחלה נפנפה אותו (כי אין לה כוח לכל אלו שמתחילים איתה) פתאום הוא מוצא חן בעיניה.
&nbsp
וכשראתה מזומנים (מי אמר גולדיגרית) פתאום יש לה חשק אליו.

wannabeloved81

New member
כבר הגבת אז תגיד דעתך ואל תסתתר

למיטב ידיעתי תמוה משמעו לא ברור/מובן
אז בבקשה החכם, האר והראה לי את הנסתר ;)
אני לא נעלבת ממי שאני לא מכירה

נהורית1

New member
נו? אז מה את רוצה עכשיו?

יש לך מושג, מה בדיוק את רוצה מהבחור? מוצא חן בעינייך? תיצרי איתו קשר. לא מוצא חן בעינייך ההתנהגות שלו, תפסיקי את הקשר. את צריכה להחליט בעצמך מה בדיוק את רוצה ממנו. במצב כזה של אי ידיעה, אף אחד לא יוכל לעזור.

wannabeloved81

New member
הוא מוצא חן בעיני

אבל אני מרגישה שלהמשיך את הקשר זה רעיון לא טוב בגלל שהוא צעיר ממני ב-9 שנים ובגלל איך שהקשר התחיל...

alongrin

New member
מה בדיוק ציפית?

שמשם שניכם תרכבו ביחד לתוך השקיעה?
עשית לו ספויילר ונתת לו סקס ישר בדייט הראשון.
הוא את שלו קיבל ישר על ההתחלה, אז מדוע שיתאמץ וישקיע?
למה יש לו בדיוק לצפות?
הוא חידש איתך את הקשר כאשר נהייה חרמן ולא הייתה מישהי אחרת בסביבה שתספק את זה.
תאמיני לי שאת לא היחידה שקיבלה ממנו טלפונים והצעות באותם הימים שחידש איתך קשר.
הוא ניסה כל דלת אפשרית.
&nbsp
בדיעבד מה היית צריכה לעשות?
לחכות עם הסקס 2-3 דייטים.
אם הוא היה מעוניין בך ליותר מאשר זיון מזדמן, הוא לא הייה מוותר.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

dory141

New member
אני חושב שהוא אידיוט

ושאת צריכה מישהו קצת יותר מתחשב ואנושי. הוא פשוט עשה עלייך סיבוב וגרם לך להסכים. תתרחקי ממנו ומדומים לו.

למעלה