דייטים של הומואים.... :)

דייטים של הומואים.... :)

שלום לכל החברים היקרים והמדהימים שיש כאן, אתמול בערב יצאתי לדייט עם גבר לראשונה בחיי... הכוונה יצאנו לבית קפה ולא סתם נפגשנו אצלי בדירה ו...... עכשיו בחור פשוט נשמה!! איש כל כך טוב שלא יודע אם יש עוד אנשים כמוהו,בנאדם באמת טוב ופשוט כזה קצת תמים.. אקיצר איש טוב!!! כל התכונות שאני מאוד אוהב ונראה לי כל אחד יאהב באיש אחד... רק הייתה בעיה אחת!! בעיית המראה, לצערי הוא לא המראה שאני מחפש או נמשך וזה ממש ביאס אותי... כי הוא באמת בנאדם טוב!! אבל אני לא יכול להמשיך לצאת עם מישהו רק כי יש לו אופי טוב.. אין מה לעשות.. מה הייתם עושים??

טיףטף2

New member
מה הבעיה עם המראה?

לא מכיר תשיטה של הכריות?
אל תשלול מראש,מראה זה חשוב מבחינה חיצונית. אבל מה עדיף,יפיוף שכל אחד יתחיל איתו ולך תדע אם הוא עומד בפיתוי או נאמן ואוהב איש שיחה ונעים וקצת פחות יפה? מתרגלים למראה של האדם. תן צ'אנס.

צא לכמה דייטים עם אנשים שונים וצבור ניסיון

רק אז תידע איך להתמודד עם חוסר-מושלמות. כמו כן, צא לכמה דייטים עם אותו אדם לפני שאתה מחליט אם ישנה התאמה. ללא ספק, אם אין משיכה גופנית, הקשר ייכשל.

חברה שלי שאלה רב בנושא הזה

הוא ענה לה שאם הבחור לא נראה טוב אז שתנסה שוב, אבל אם הוא מעורר סלידה אז אין טעם לנסות.. תבדוק עם עצמך לפני שאתה מפשיט אותו.. הוא סתם מכוער או מעורר סלידה??? /tapuzforum/images/Emo13.gif

alex155

New member
תראה...

יש שני תרחישים. האחד (והרצוי) הוא שאתה תתאהב בו עד כלות עד שכל צ'ופצ'יק וזיף בו ייראו כמו כליל השלמות. התרחיש השני הוא שככל שזה יימרח יותר ויותר אתה תרגיש יותר רע עם עצמך שבחור כזה מדהים אתה הולך להעיף בגלל שהוא לא מוצא חן בעיניך. מאחר והיו בהיסטוריה האנושית מקרים מתועדים של האופציה הראשונה, קרי - עם האוכל בא התאבון, הייתי אומר שתן לבחור את ה 3-4-5 פגישות הנוספות, לראות לאן הולכים. אבל תן גם גבול. אם זה לא ימריא - פשוט תחתוך את זה הכי חד שאתה יכול כדי לא להזיק לו ולך בהרגשה הכללית מכל המערכת יחסים הזאת. ואל תחמיר עם עצמך. עילמא דשיקרא, שקר החן והבל היופי הן אכן מימרות חדות ונוקבות. אכן רצוי להסתכל בתוך הקנקן ולא בו. אולם בחיי המעשה, מה לעשות, אי אפשר להתעלם מיופיו של האדם אשר מולו אתה עומד. ואם לא בא לך עליו אז כל הסיפור נידון לכליה וצריך לסיימו. אבל תן את הצ'אנס כפי שאמרתי קודם לכן. זאת דעתי לפחות, תצליח ושבת שלום.

בשעה טובה סרוג...

/tapuzforum/images/Emo127.gifהתחלה טובה ידידי היקר מבחינתך לאחר שהגעת להכרה עצמית,‏ בעצם מי אתה ומה אתה וזו נקודה חשובה.‏ ניסית את מזלך למצוא בת זוג לחיים,‏ עשית כל אשר לאל ידך (גם ייעוץ) ואם זה מה שהקב"ה ייעד לך אז זה מה שיהיה.‏ כמובן שלא פסו הסיכויים כהומו שמחפש בן זוג למצוא גם בחורה לסבית שתהיה מוכנה לישא לך ולהביא איתך צאצאים מתוך אהבה וחיים טובים.‏ לגבי הבחור,‏ הרי נאמר מחד "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" ומאידך אמרו חז"ל אל יקח איש אישה (במקרה שלך איש ‏-‏ האם שייך לומר זאת גם כאן) אלא אם חזה בפניה ומצאה חן בעיניו.‏ זה באמת מבאס שאתה מוצא אדם שבתכונותיו ואופיו הוא ממש מתאים לך אבל מראהו אינו משביע רצון.‏ לכן שקול שוב את הדברים ותחליט מה עדיף על מה ועד כמה תהיהמוכן לוותר העיקר שתהיה מאושר.‏ מברך אותך אחי סרוג היקר שהקב"ה ימלא את משאלותצלבך לטובה,‏ אמן ואמן.‏ ‏ ‏

avitano

New member
מנסיוני...

מראה זה חשוב ומשיכה זה חשוב אבל דווקא כשהבן אדם לא היה הTYPE שלי ונתתי לו הזדמנות ישבנו הכרנו דיברנו פתאום אחרי קצת זמן התחלתי להרגיש את המשיכה היום אני זה שרוצה.... יותר ממנו חחח אבל לצערי החיים לא כאלה פשוטים :\

idani2222

New member
מניסיון שלי ..

לדעתי אם אין משיכה בכלל אין מה לעשות יחד אלא אם כן הוא בגדר ידיד אם אתה אוהב פחות או יותר את הלוק שלו והוא את שלך ויש משיכה בלב זה יימשך תמיד : )

למעלה