דייטים בעולם הגדול...

כנראה שאת צודקת

בהתחשב בעובדה שהפעם היחידה שנתקלתי במישהו א-מיני בקראיות, הוא באמת ישר התחבר למה שאמרתי ואמר שגם הוא כזה והתחיל לגולל לי את כל מערכות היחסים הקודמות שלו שנגמרו בן השאר בגלל זה...

אבל, אבל, אבל...

עכבר כתום טוחן לי במוח שאני סתם אומרת לכם שאין סיכוי לקשר כזה ושכמנהלת זה אפילו אחריות גדולה יותר ולא יפה ולא בסדר.

אז רציתי גם להראות מה קורה

מבין, עכבר כתום, אפילו בשיחה גברים כאלה דוחים אותי ואתה רוצה שאני אחיה איתם?
אתה באמת מאמין שיש ציבור שלהם של גברים מיניים שככה יסכימו לוותר על המיניות שלהם למעני?
שחושבים ומאמינים שזוגיות לא חייבת להיות סביב סקס?
אפילו אם זה מה שעובר להם בראש כל הזמן?

הגבר הזה באמת דוחה

ראי את הערותיי על ההשפרצות והמסטיקים.
וגם תראי מה שכתבה ברומבית - לא היה צריך את כל השיחה כדי להבין שהוא לא בכיוון.

אני לא מאמין שיש "ציבור שלם" של גברים שיסכימו לוותר על מין במערכת היחסים למענך. אבל אני מאמין שיש "מספיק" גברים כאלו.
מספיק כדי לא לפסול את האפשרות הזו על הסף. ובהקשר לאחריות שלך כמנהלת, מספיק כדי לא לפסול את האפשרות הזו לאנשים שקוראים בפורום.

בסופו של יום אנחנו מקיימים זוגיות ארוכת טווח מבחירה עם מעט מאוד אנשים בחיים שלנו. חוק המספרים הגדולים לא עובד כאן. זה לא משנה שרוב הגברים לא מתאימים לזוגיות ארוכת טווח איתך. מה שחשוב הוא שיש מספיק גברים שכן.
אם תבואי ותגידי "אני לא מעוניינת בזוגיות, טוב לי לבד" אז אין כאן עניין לדיון. אבל אם את באה ואומרת "אני רוצה זוגיות ארוכת טווח" אני אומר שיש גברים ששווה להתאמץ כדי להגיע אליהם (ובהתאם אני גם אומר לגברים שיש נשים ששווה להתאמץ כדי להגיע אליהן).

אם כבר לבד

חוששני שאתה לא מודע למה שקורה היום בשטח

הגבר הזה הוא ממוצע לחלוטין!!
הוא מדבר בדיוק כמו כל הגברים שאני נתקלת בהם בעבודה.
ואני נתקלת באלפים....
חוק המספרים הגדולים לגמרי עבר אצלי מזמן את הכמות הדרושה.
תאמין לי, פעם, לפני כ-5 שנים, עוד חשבתי כמוך.
אבל אחרי אלפי גברים מכל הסוגים והמינים, גברים 'מחונכים' הייטקיסטים וכד', לא איזה מוסכניקים שאתה מצפה מהם מראש לשפה זולה.
ותראה איזה קטע, כולם מדברים ככה, כולם חושבים כל היום על סקס ובקול, כולם מחפשים את הזיון הבא ואף אחד מהם לא מתכוון לוותר על זה למען זוגיות.

יש אשליות שכדאי לוותר עליהם מראש.
לפעמים צריך גם לדעת מתי משהו הוא לא מציאותי והתפכח.
ואני אומרת לך את זה כמי שהיתה במקום הזה של האשליה.
היתה מספיק ונפגעה מזה מספיק.
אני לא מתכוונת לגרום לאף אחד/ת לעבור את הזבל הזה.
כי באמת שאין סיבה.
ולא תצליח לשכנע אותי שכן.

אתה מוזמן ללכת לחפש גבר כזה ולהביא אותו לכאן.
עד אז, מציאה לך להתבונן מסביב יותר מקרוב.

תראה את זה:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/361/568.html#.T5xArM40vB0.facebook

אבל יותר מעצם הידיעה, תקרא את התגובות.
תקרא על הנורמה שקיימת היום, אל מה שגברים מעידים על עצמם ותגיד לי שאני לא צריכה לחשוב שכל גבר הוא אנס פוטנציאלי.
תגיד לי שוב, שיש גברים מיניים שיוותרו למעני על סקס...
אפילו סקס ראוי כבר לא נחשב עבורם.
בוא נחשוב למה היה חשוב לכתב לציין את שם האתר המפורש והאם הוא היה תמים כ"כ ולא חשב שזה יוביל ישר את כל המון העם לצפות בסרטון הנוראי הזה?
הכתבה הזו עשתה פרסום לאתר יותר משבאה להציב מראה לחברה החולה שלנו.

ויש קונים
וצופים
והם חיים איתנו באותה

פלנטה? באותה מדינה

אהההההההההההההההצילו!
ובטח הם קוראים לזה תרבות ויצירה

ממש מוכר.

הם כל הזמן עוברים את אותו ה"תהליך" ברגע ששומעים על א-מיניות . אותם תגובות שחוזרות על עצמן
זה לחלוטין נראה כמו שני אנשים שמדברים בשפה אחרת.
מייאש.

Berethor

New member
זה לא אמור להיות מפתיע

אחרי הכל מדובר כאן בשני הפכים(מהבחינה הזאת) או שני אנשים משני הקצבות השונים של הסקאלה המינית אם תרצו.

queen helen

New member
אתמול התחיל איתי מישהו

למרות שהוא נראה נחמד, חייכתי בנימוס והמשכתי הלאה.
למה בכלל לטרוח?

מקמיקא

New member

"הידיעה הזו שכדי למצוא אותם אני צריכה קודם להלחם במיליון גברים אחרים שחושבים שהם יושיעו אותי, מתישה מידי..."
כל כך קלעת בול עם זה.
הייתי יכול להסתדר עם בחורות מיניות מסויימות. מה שאני לא יכול להסתדר, זה ההתמודדות עם בחורה מינית שלא תוכל לקבל את זה, והעשרות של כאלה שאני אצטרך לעבור לפני שאני אמצא אחת שבאמת יכול להיות לי טוב איתה...

תנחומיי

אני תמיד מזדהה איתך בתחושות בכל מה שקשור לזוגיות ומיניות וקשרים.
אני חושבת שלהיות במקום הא-פור הזה שאנחנו נמצאים בו, לפעמים בעייתי יותר מלהיות פשוט א-מיני.

כי למרות שמצד אחד כנראה יש לנו יותר סיכוי למצוא בן/בת- זוג, כי יש יותר אפשרויות, יש משהו מאוד מבלבל וקשה להיות בנקודת תפר שהיא לא מוחלטת וברורה.

אבל זה מה יש, ואם זה ננצח

למעלה