דייויד בואי

ofir50

New member
דייויד בואי

אני רוצה לציין שעכשיו נתקלתי באלבומים hunky dory ו the man who sold the world והם פשוט מהממים..אני מופתע מהעבודה שכל שיר נוגע לי באיזה נקודה בפנים ומלודיות מדהימים וכמובן זיגי סטארדאסט( והעכבישים ממאדים) שהוא בכלל אוסף של 11 שירים מדהימים. חבל רק ש heroes מ1977 קירטע בעיני.. אבל אני כול להגיד ששלושת האלבומים האלה הם ממש ברמה הגבוה ביותר ששמעתי בחיי

ברוך הבא לעולמו המופלא של בואי.

אני גיליתי את העולם של דיוויד בואי וזיגי סטארדסט לפני שנתיים ויש לי את האלבומים שכל כך הוקסמת מהם. לפי מה שהבנתי את aladdin sane לא שמעת! אם אהבת את האנקי,האיש שמכר וזיגי אין לי ספק שתהיה מוקסם מהאלבום הזה שלדעתי הוא מתעלה על 3 האלבומים הללו. זה אלבום עשיר יותר ומגוון יותר! יש שם בלדות פסנתר מקסימות ומרתקות שמבוצעות על ידי פסנתרן מדהים בשם מייק גארסון שלדעתי הוא גאון מוזיקלי.

Mr Mustard

New member
Heroes

לא בטוח שהייתי רץ להגדיר אותו כצולע. צריך להבין שהוא פשוט שונה מאוד (מ-א-ו-ד) מהאלבומים האחרים של בואי (אלו שהם לא מטרילוגיית ברלין). באלבום הזה (ובשניים האחרים) אנחנו רואים בואי אחר, ממש לא את אותו הבואי של זיגי ואלאדין. פה מדובר בבואי מפוקח, אך דכאוני ובוגר יותר שמחפש דרך חדשה. גם כן כדאי לשים לב לעובדה שמדובר בשיתןף פעולה עם בריאן אינו (שהוא מוזיאקאי מעניין בפני עצמו) וזה מה שיוצר שלושה אלבומים קשים במיוחד, גם מבחינת תוכן כללי וגם מבחינה מוזיקלית גרידא. זה בהחלט לא אלבום קל, ולכן מומלץ מאוד להביא לו עוד כמה שמיעות ולתת לו לגדול עליך.

giba70

New member
אכן שלושה אלבומים מצוינים

כמו שאמרה ילדת הפרחים, המשך טבעי הוא להקשיב ל- Aladdin Sane. אני הייתי ממליץ גם על Diamond Dogs וגם על Space Oddity, שבו מופיע שיר הנושא המוכר למדי ורצועות יפהפיות כגון Cygnet Committee ו-Wild Eyed Boy From Freecloud, ועוד כמה קטעים כלל לא מוכרים למי שלא שמע את האלבום קודם.

למעלה