דייהטסו אפלאוז

חיים S

New member
דייהטסו אפלאוז

אני חושב לקנות ברצינות דייהטסו אפלאוז LI שנת 97. אבקש לדעת נתונים על האוטו: מבחינת כ"ס ומומנט. ואשמח לקבל חוות דעת ממשהו שנהג על האוטו, כלומר איך הוא מבחינת אחיזה, נוחות לשימוש יומיומי. תודה

itzik93

New member
כ- 100 כ"ס, הזרקת דלק...

אחיזה לא מדהימה, הצמיגים צרים והמתלים מכויילים לרכות. הנוחות סבירה - מבחינת שימוש יום-יומי היא נוחה מאוד לתפעול ותא המטען נוח מאוד להעמסה (עגלות, ציוד וכו´). דגם Xi הוא הדגם המפואר (ח"ח, נ"מ, ה"כ, צמיגים רחבים ומראות חשמליות). איציק

שי ©

New member
97 זה כבר הדגם לאחר המתיחה?

כלומר זה עם הגריל הכסוף? אם כן, לחבר שלי יש כזו: האוטו לא נוח לנסיעה (מושבים ומתלים), צפוף, רועש ומרגיש זול מאוד. בנוסף, גם האמינות לא מרשימה: נורית כרית האוויר נדלקת כל שני וחמישי והנעילה לדלותות האחוריות לא עובדת. האוטו גם מרשרש מעט וזאת לאחר כ-40K ק"מ. לדעתי, ישנן הרבה מכוניות עדיפות משמעותית על האפלאוז. חפש משהו אחר... שי

itzik93

New member
נסעתי על שני הדגמים לא מעט

אהבתי יותר את הקודם - XI של 96-97. המנוע רועש בכל הדגמים עקב בידוד לא מרשים - אבל האוטו בהחלט זריז ומרגיש ממש קל. בדגמים הישנים וגם בדגמים החדשים לא נתקלתי בשום בעיות (פשוט ככה) - וזאת לאורך כמה שנים וכמה מאות אלפי קילומטרים בשימוש צבאי-מאסיבי לא פשוט. בעיות חשמל לא נשמעו או נבראו (לא בכריות אויר ולא בנעילה או בחלונות חשמל) - העמידות של המודלים הנ"ל מרשימה. כמכונית עירונית עם דלת חמישית - הייתי ממליץ עליה. שמעתי גם על אנשים שלא היו מרוצים מהאמינות, אבל אני סומך יותר על עצמי (ועל מדגם מייצג של מכוניות שעבדו קשה וקיבלו טיפול בזמן) מאשר שמועות ודיעות של אנשים שרמת היחס שלהם לרכב (וההיסטוריה שלו) אינם ידועים לי. איציק

שי ©

New member
תראה...

הנסיון שלך עם אמינות האפלאוז מקובל עלי בהחלט. אני יכול להעיד שהרכב המדבר מטופל בזמן ובמוסכים מורשים, אם כי לדעתי אין לכך שום קשר לתקלות שהופיעו. שום הזנחה שבעולם לא תגרום להדלקת נורית כרית האוויר ואני מניח שתסכים איתי... ושוב, במודל הזה ישנן מכוניות טובות בהרבה מהדייהטסו המיושנת ואין סיבה לקנותה. שי

itzik93

New member
שוב

המדגם המייצג אצלי כלל הרבה מכוניות מהדגם המפואר ביותר והמאובזר ביותר (Xi) שכלל את כל החישמולים, ABS וכרית אויר (בדגם החדש יותר עם הניקלים היו 2 כריות אויר). במודל הזה בהחלט יש מתחרות ראויות (סובארו, טויוטה וכיוצ"ב) והאפלאוז היא בין המכוניות המכויילות לרכות - מה שנותן לה יתרון נוחות בנסיעות עירוניות (ולמי שקונה את הרכב למטרה הזו - זה חשוב). בנוסף לזה, הדלת החמישית פשוט מצויינת ולמי שיש ילדים (ציוד, עגלה וכו´) זה מאוד חשוב. במודלים האלו היא מן הסתם "מיושנת" בגלל שנת התיכנון (שנת 90) - אך למרות הכל, היא עושה מלאכתה נאמנה ונחשבת למכונית לא רעה בכלל (שוב, במודלים האלו יש טובים יותר - מסכים לגמרי). על הרבה מכוניות אפשר לומר "מיושנות" - אך מן הסתם זה לא גורע מיכולתן הדינאמית או שרידותן ביחס למכוניות מתקדמות יותר...שימוש במונח "מיושנות" הוא מן הסתם תירוץ בנאלי ויבש למה לא לקנות מכונית משומשת שיכולה להיות טובה ולהתאים לצרכי הקונה כמו כפפה ליד. איציק

shotgun

New member
זריזה מאוד.. היגוי טוב..

לטעמי לפחות..הגה קל ומדויק לנו יש גיר ידני והוא רך וחלק..אוטו חביב מאוד לאנשים שמחפשים לנוע ממקום למקום בקלות..

עתיד©

New member
הגה קל בהחלט, מדוייק ?

מתי ? איפה ? למה לא שמתי לב ?

drugstore

New member
וואלה ../images/Emo8.gif

כשאתה צודק אתה צודק... האפלאוז מכונית אמינה, מהירה (יחסית לעדר) ובנויה היטב... וזהו. נוחות על הפנים, הנדסת אנוש של לאדה (כמו גם לוק של לאדה בדגמים המאוחרים...), תקשורת לקויה עם הנהג (הגה והתנהגות גרועים). אין סיבה... רק אם אתה נוסע ולא נוהג... Drugstore, ששונא יפניות קומפקטיות אוטומטיות מדור קודם... לא שהחדשות להיט... אבל גם האירופאים מתקלקלים

yperetz

New member
התיקונים של האפלאוז יקרים או זולים?

ו כמה תצרוכת דלק היא עושה??

למעלה