דייב מתחתן...

ganja man

New member
דייב מתחתן...

בפעם השניה דייב מתחתן עם גורדן(לא יודע את השם משפחה)...הודיעו על זה היום בארה"ב. דרך אגב...כנסו ללינק שלמטה...יש שם שלוש קטעים מסרט ביתי שדייב וגק בלאק(שחקן וסולן tencaious d) עשו... אזהרה :"הסרט ישנה את התפיסה שלכם כלפי דייב וגק והוא לא מומלץ לבעלי לב חלש...אני לא לוקח שום אחריות על אנשים שראו את הסרט וקיבלו פגיעה נפשית"

ganja man

New member
הבהרה...

דייב לא מתחתן בפעם השניה עם גורדן...הוא התחתן עם מישהי אחרת בהתחלה...התגרש ממנה ועכשיו הוא מתחתן עם גורדן(סה"כ התחתן פעמיים)

Stillwater

New member
אה, אני כבר יודעת את זה הוא שלח לי.

הזמנה, היא הגיעה היום בצהריים!

ש ו ק ה

New member
אמא שלו הוא אמר לי בטלפון שהוא ישלח

וזה לא הגיע.... כמה זמן לא ראיתי אותו... מה שלום אמא שלו?

ganja man

New member
אמא של דייב לא מתה...

היא חיה ונושמת ואפילו הייתה איתם בסיבוב ההופעות האחרון שלהם באוסטרליה וביפן(אם אני לא טועה)

Runaway Train

New member
זה היה בצחוק יא סטלן

היא הייתה איתם בסיבוב הופעות? זהו הוא לא מגניב יותר...

life style

New member
הוא באמת לא מגניב יותר...

הוא איבד את ה"דייביות" שהייתה לו עם נירוונה.... ראיתי הופעה של פו פייטרס, הוא טיפס שם על משהו שנכנה אותו מרפסת לצורך הענין. הוא מגיע לאמצע וכולם מחכים שהוא יקפוץ והקהל יתפוס אותו כמו בימים הטובים... אבל הפחדן משתפן וחוזר כל הדרך לבמה.... אכזבה...

ganja man

New member
הבן אדם בן 34...

אתם מצפים שהוא יתנהג כמו בן 20... ועוד משהו...נראה לי מכם יהיה את האומץ לקפוף את הקפיצה שלייפ סטיל סיפרה שדייב לא ביצעה...

ש ו ק ה

New member
ראיתי... איך התאכזבתי!

אני יושבת ומחכה שהוא יקפוץ כמו בקליפ של פרל ג'אם even flow (אם אני לא טועה בשם...) ואז פתאום הוא חזר... באסה איתו... זה היה בשיר stacked actors?

למה אף אחד מהם לא עובד לי../images/Emo35.gif

ganja man

New member
עוד משהו...

לפי השמועות הסרטונים שהבאתי לכם הם קטעים מהקליפ החדש של פו פייטרס(של השיר low)...אבל אני לא ראיתי את הקליפ עדיין אז אני לא יכול להגיד לכם בוודאות עם הקטעים ה"מיוחדים" האלה הם חלק מהקליפ...

למעלה