דייב כנראה קורא בפורום! שינויים בסט ליסט!

piegirl1

New member
ולסיום dressed in black מאתמול

כשהצלמת היתה מרחק של סנטימטרים ממרטין (plum, את תעריכי את זה, בעיקר בסביבות דקה 3:00). שיגיע כבר ינואר
ההופעות בחלק הזה של הטור פשוט מדהימות, רק שלא יתעייפו.

Plum fairy

New member
תודה יקירתי

אכן נראה שהיתה הופעה פגז! ככל שהסיבוב עומד להסתיים כך עולות בי המחשבות להוסיף הופעה נוספת לזו של פראג..והקליפים האלו לא עושים טוב לחשבון הבנק שלי..

piegirl1

New member
אני גם השתעשעתי עם הרעיון של הופעה נוספת

אני שוקלת ברצינות את ההופעה בזאגרב. מעולם לא חשבתי שאגיע לקרואטיה(חוץ מניקולה וויציץ' ממכבי תל אביב והרופא השווה מאי.אר, ד"ר קובאץ, לא מכירה שום דבר שקשור למדינה הזו, אולי שירים מביכים מהאירוויזיון) אבל זה קרוב ויחסית זול ואם הכל יהיה מוצלח בינואר, אולי נשקול הופעה נוספת. אני עדיין לא התייאשתי ומקווה שיוסיפו הופעות ביוון/בולגריה וכו'.

Plum fairy

New member
נראה לך שעדיין יוסיפו הופעות?

זה יכול להיות להיט, אבל אני בספק. אם נחליט לטוס שוב, אז כנראה שזה יהיה לגרמניה, ואם לא, בקייץ אנחנו בארה"ב וכבר מעכשיו התארגנתי על הכתובות של דייב ומרטין, בעלי כבר משוכנע שאני פסיכית על כל הראש, אבל..שיהיה על מה לפנטז..

piegirl1

New member
אני עדיין מקווה../images/Emo13.gif ולגבי הכתובות

את רצינית? למעריצים יש מידע כזה? אני אתחיל לעבוד כדוורית בסנטה ברברה ואחלק מכתבים למרטין.. את נוסעת לארה"ב לטיול או למטרות מגורים? אם את עוברת לגור במקרה (לחלוטין במקרה
בניו יורק או סנטה ברברה..), אנחנו עושות טיול פורומי ובאות לבקר אותך.. וברצינות, ראיתי סרטון באתר העולמי על המעריצים שחיכו ללהקה מתחת למלון שלהם (זה היה בקולומביה או פרו) ולא הפסיקו לצרוח מתחת למרפסות שלהם. כל הלילה. בעיניי זה מזעזע ולא הוגן כלפי הלהקה ויתר דיירי המלון, אני יודעת שזו דעה לא פופולארית אבל אני חושבת שצריך לתת להם את הספייס שלהם לפעמים ולא למרר להם את החיים.

Plum fairy

New member
רצינית לגמרי!

אנחנו נוסעים לניו יורק לבקר חברים ומשם דיירקט לסנטה ברברה ולאס ווגס לטיול. אין לי שום כוונה לעמוד ולצרוח מתחת לשום חלון של אף אחד, לא כי לא חשבתי על זה, פשוט עברתי את הגיל..!

Traumfrau

New member
ולנסוע אליהם הביתה זה בוגר... ../images/Emo3.gif

לדעתי גם אם יש לך את הכתובת הנכונה, כל עוד את לא מצלצלת באינטרקום או צורחת להם מבחוץ אלא רק עוברת שם, יש סיכוי גדול מאוד שלא תראי אותם. אם את צורחת ו/או מחכה להם למטה, רוב הסיכויים שתראי את תא המעצר במשטרה המקומית. דבר שני, זו להקה לא ממש חברותית ואני אומרת את זה עם כל אהבתי רבת השנים אליהם. אם הם יעצרו להצטלם איתך או לחתום לך, כנראה תפסת אותם ביום טוב ונדיר. אגב, חברה שלי ראתה את דייב גאהן במקרה בטיימס סקוור בניו יורק והצטלמה איתו. שניה אחריה כבר כולם ראו אותו והוא ברח משם. עניין של מזל כנראה.

Plum fairy

New member
המשך..

תשובתי הקודמת היתה קצרה ולא מפורטת כי ילד קטן אחד טען שהוא לא מצליח להרדם.. אז לגבי הכתובת של דייב, באופן מפתיע ולגמרי לא מכוון כשהיינו בלונדון קנינו כל יום עיתון כי בעלי פריק של חדשות וחייב להיות מעודכן כל הזמן, בקיצר, באותו זמן כל מדורי הנדלן בלונדון תארו בפירוט רב על כך שמיסטר דיוד גאהן, סולנה של דפש מוד מכר את הפנטאוז שלו בניו יורק בשישה מליון דולר (אני מקווה שאני מדייקת בסכום) וקנה קונדו ליד לאונרדו די קפריו, והוסיפו את שם השכונה בניו יורק.מכאן הדרך היתה קלה מאוד.. כמובן ששמרתי את מוסף הנדלן, וכשחזרתי לארץ מיד רצתי לאינטרנט לברר, ולהפתעתי הרבה צצו מיד לא מעט אתרים מלווים בתמונות מהדירה הישנה ומהבית החדש. קלי קלות בלי להתכוון. לגבי מרטין זה כבר היה סיפור אחר, בלשי הרבה יותר..מאומץ יותר ועם כוונה ברורה. לגבי נושא המעריצים שממררים לאמנים את החיים, אני לא שם, אף פעם לא הייתי וגם לא אהיה. מסכימה איתך במליון אחוז, נהנית מהמוזיקה שלהם ומהפנטזיות שלי, אך לעולם לא אדחף בצורה ברוטאלית לחיים שלהם.

piegirl1

New member
אחלה שכנים יש שם בניו יורק..

גם אני רוצה שכנים כאלה ולא את השכנים המעצבנים שיש לי כאן שתופסים לי את החניה וצועקים על הילדים שלהם בחדר המדרגות.. למען הסר ספק, לא חשבתי שאת נמנית על המעריצים האובססיבים והדוגמא עם המלון סתם באה להמחיש שיש הערצה חיובית ויש מעריצים שהם פשוט מעצבנים. מבחינתי, המעריצים בארץ שליטפו למרטין את השיער הם דוגמא לסוג הרע והמטריד (וכנראה הם הסיבה שדייב לא מסתובב במסיבות וכו'). עם כל ההערצה אליו, לא הייתי מתנהגת ככה. לדבר זה משהו אחד ולשלוח ידיים ולתפוס את הגדים שלו זה משהו אחר.

Plum fairy

New member
שמעתי סיפורי זוועות

על המסיבה שהיתה אחרי ההופעה בישראל, אבל שום סיפור לא היה "ממקור נאמן" או ממישהו שהיה שם, אלא רק כאלו ששמעו מ..אז לא בדיוק ברור לי מה הלך שם..אין ספק שהייתי צריכה להתאפק מ א ו ד מללטף גם אני את תלתלי הזהב של מרטין (מזל שלא הייתי שם!) אבל ברצינות - , זה פשוט נשמע לי הזוי לגמרי. אחרי המסיבה בפראג אדווח איך מתנהגים מעריצים אירופאים ונראה אם יש הבדל.. בכל מקרה אני כבר מעכשיו מפעילה את כל קשרי האפשריים לארגן כוס תה עם מרטין ביולי, תחזיקי לי אצבעות!

Doriiin

New member
זה מצחיק אבל כשקראתי על הופעה

בזאגרב הדבר הראשון שעלה במחשבותיי היה לוקה וניקולה!! כמוך, גם אני לא מכירה מעבר.. /tapuzforum/images/Emo6.gif אוח הקרואטים האלו.....

Mrs Dave Gahan

New member
ד"ר קובאץ' ../images/Emo99.gif

קרואטיה היא ללא ספק מהארצות האלה שמכירים אותן רק בגלל האירוויזיון. נו מילא, מה לא עושים בשביל דייב

למעלה