דייב כנראה קורא בפורום! שינויים בסט ליסט!

piegirl1

New member
דייב כנראה קורא בפורום! שינויים בסט ליסט!

סוף סוף בשורות טובות! שינויים דרמטיים בסט ליסט: 1. נוסף השיר world in my eyes 2. נוסף השיר sister of night
3. מקווה לראות שינויים נוספים גם בהדרן. איזה כיף לגרמנים. כנראה בגלל שהם דאגו שכל שיר של הלהקה מאז שנות השמונים, תמוה ככל שיהיה, יגיע למקום הראשון במצעד (תראו כמה למדתי בזכות הסקירות כאן..), אז עכשיו זה משתלם להם בגדול
אני חושבת ששני השירים האלו הם בטופ טן שלי. אני ממש מתלהבת (כאילו זה לא היה ברור
) שיעלו כבר סרטונים לרשת, אני רוצה לראות את הביצועים החדשים!

Doriiin

New member
איזה כייף יא אללה!!

מחכה בקוצר רוח לסרטונים..פשוט חייבת לראות את זה /tapuzforum/images/Emo13.gif כאלו שינויים אני אוהבת..איזו דרך להתחיל שמירה של 3 שעות! תודה על העידכונים..

piegirl1

New member
עוד עדכון קטן לפני עליית המשמר

condemnation שכה אהוב עליכן (למה???) נוסף להדרן. איזו הופעה מטורפת! חבל שהיא לא תצא ב-d.v.d. הייתי צריכה להקשיב לחכמים(nepet) שאמרו לטוס לראות הופעה בגרמניה..

piegirl1

New member
קבלי תיקון, להלן סט ליסט מלא

In Chains Wrong Hole To Feed Walking In My Shoes It's No Good A Question Of Time Precious Fly On The Windscreen Sister Of Night (sung by Martin) Home Miles Away / The Truth Is Policy Of Truth It's No Good In Your Room I Feel You Enjoy The Silence Never Let Me Down Again Encore #1 Dressed In Black Stripped Behind The Wheel Personal Jesus סליחה על הטעות, זה באשמתם של המעריצים הגרמנים.. לא היה condemnation, כנראה שההתלהבות והשינויים הרבים בסט ליסט ובסדר השירים בלבל אותם לגמרי.. __________________

piegirl1

New member
it's no good רשום פעמיים

אבל בפעם הראשונה מיד אחרי walking in my shoes אכן היה world in my eyes: in chains - Wrong - Hole To Feed - World In My Eyes - Walking In My Shoes - A Question Of Time - Precious - Fly On The Windscreen - Sister Of Night (Full Version, not acoustic) - Home - Miles Away / The Truth Is - Policy Of Truth - It's No Good - In Your Room - I Feel You - Enjoy The Silence - Never Let Me Down Again - Dressed In Black - Stripped - Behind The Wheel - Personal Jesushoes עדיין אין סרטונים וסליחה על כל הבלאגן..

nepet

New member
אי אי אי

לזה אני סט ליסט (כמעט) מושלם. כמה היה חסר לי behind the wheel במינכן. את it's no good הייתי מעיף ושם את useless (אותו אלבום מותר לי), וזהו. לצערי לא תהיה עוד הופעה (תכננתי על ברלין ומכרתי את הכרטיסים.) מי יודע, אולי הזקנים יפתיעו אותנו בעוד סיבוב, ואולי לקראת הקיץ אני אחליט שכן בא לי ונמצא איזה יעד קרוב (עד 4 שעות), שיהיה בכיף לכל מי שבנה על חנוכה בלונדון, אני יכול רק לקנא.

Another Girl

New member
אני הייתי מעיפה את Dressed In Black (?)

וגם את Fly On The Windscreen (כזכור, אני לא חושבת שהוא מוצלח להופעה) ושמה במקומם את Shake The Disease ומחזירה את A Question Of Lust. חוץ מזה - הייתי קוראת לסט ליסט הזה (שהיה גם אתמול בהופעה בשטוטגארט וכלל גם את World In My Eyes) - חלומי.

piegirl1

New member
../images/Emo6.gifביקשת? קיבלת!

אולי תבקשי עוד שינויים כגון black celebration? יש לך השפעה..

piegirl1

New member
אכן שיר מעולה!

אולי תצליחי לטוס להופעה בסביבות פברואר?

piegirl1

New member
sister of night מההופעה אתמול

איזה שיר מדהים! לא מדובר בביצוע האקוסטי המקסים כמו ב-one night in paris אלא ביצוע בגרסה של הדיסק (אלקטרונית) שיקירי הצהוב שר. האמת, אני כל כך אוהבת את השיר הזה שלא משנה לי מי שר. (וזה רק מוכיח שמרטין מתאמץ ומוכן לבצע גם גרסאות לא אקוסטיות של שירים ואם הוא יכול אז גם דייב, שלא בא למסיבות ונשאר בבית
יכול להתאמץ, חוץ מזה שאם דייב מבלה פחות, אז גם ככה יש לו יותר זמן להתאמן, לא?!)

תודה רבה על הקליפים.

הם נראים פשוט מדהימים.....
. הצאחנית ברקע הרסה לי את האוזניים
.

piegirl1

New member
אכן בחורה מעצבנת אבל נראה לי שאני הייתי

מגיבה בדיוק באותו אופן אם הייתי שומעת פתאום world in my eyes.. אי אפשר להאשים אותה

piegirl1

New member
world in my eyes מההופעה אתמול

דייב והמיקרופון..כל מילה נוספת מיותרת.. איזה הופעה היתה אתמול, כולי קנאה!

למעלה